Massachusetts schválilo radikálny návrh zákona o rovnosti LGBT, ktorý chce úplne zmeniť definíciu rodiny

Massachusetts schválilo radikálny návrh zákona o rovnosti LGBT, ktorý chce úplne zmeniť definíciu rodiny

Keď hnutie LGBT využilo súdy na to, aby Amerike vnútilo manželstvo osôb rovnakého pohlavia, hovorilo sa, že to nič iné neovplyvní.Teraz je však zrejmé, že ich ďalším hlavným cieľom bolo využiť zákonodarné orgány štátov na úplnú zmenu definície rodiny.

Niekoľko štátov už prijalo zákony v tomto smere. Teraz ich však prekonal zákonodarný zbor štátu Massachusetts, ktorý prijal – jednomyseľne v oboch zložkách – desivý 42-stranový komplexný zákon. Už si získal pozornosť celého štátu a považuje sa za najradikálnejšiu zmenu v histórii rodinného práva. Otvorene lesbická guvernérka štátu Massachusetts Maura Healey sa zaviazala, že zákon podpíše.

ČÍTAJTE: Obludný návrh zákona v Massachusetts by umožnil matkám predávať svoje nenarodené deti tomu, kto ponúkne najviac

Páry rovnakého pohlavia nemôžu počať a splodiť deti prirodzenou cestou. Spoločenská’právna paradigma matky a otca robí z“rodiny” rovnakého pohlavia abnormálnu štruktúru. Deti sa do vzťahu privádzajú umelým spôsobom (IVF), prostredníctvom náhradného materstva alebo ich prirodzene porodí jeden z partnerov rovnakého pohlavia. V závislosti od okolností by si jeden alebo obaja partneri rovnakého pohlavia museli dieťa osvojiť, aby mohli byť zákonnou “rodinou. Páry rovnakého pohlavia sa však vyjadrili, že požiadavku adopcie považujú za nepríjemnú prekážku.

Hnutie LGBT preto požaduje zmenu zákonov, aby sa odstránil akýkoľvek zákonný rozdiel medzi normálnou štruktúrou rodiny a ich štruktúrami. Chcú tiež právne zjednodušiť proces náhradného materstva. Navyše trvajú na zmene zákona o rodine tak, aby proces adopcie už nebol potrebný na to, aby boli obaja členovia vzťahu rovnakého pohlavia považovaní za zákonných rodičov.

Čo tento nový zákon robí

Tento návrh zákona je na čítanie mindrák. Hnutie LGBT vnieslo do rodinného práva právny chaos a pridalo množstvo variantov, ako možno vytvárať rodiny. Tu sú niektoré z bodov, ktoré vyčnievajú:

A v návrhu zákona je’ešte veľa komplikovaných detailov, na ktorých rozlúštenie by bol potrebný právnik v oblasti rodinného práva a ktoré by mohli spôsobiť mnohé neočakávané následky. Sme si však celkom istí, že o jeho analýzu nebol požiadaný žiadny nezaujatý právnik.

Ako to ovplyvní deti

Tak ako všetko ostatné, čo LGBT hnutie tlačí na spoločnosť, ani tento návrh zákona nie je v prospech nevinných detí.

Pravdu povedané, všetky tieto zmeny majú uspokojiť sebecké túžby bizarných dospelých. Nový zákon mení nevinné deti na tovar, ktorý sa dá kúpiť a predať, prípadne sa oň dá bojovať. Možno sa nikdy nedozvedia, kto sú ich skutoční rodičia, a sú odsúdené vyrastať v smutnom, nefunkčnom prostredí.

Mimo to existuje celý rad ďalších závažných problémov s “postupmi asistovanej reprodukcie”.

Lobistické úsilie v štáte MA zorganizovala (a návrh zákona pravdepodobne napísala) radikálna organizácia LGBT

Nie je prekvapujúce, že obrovské lobistické úsilie, ktoré stálo za týmto hrozným návrhom zákona, pochádza od dobre financovaného hnutia LGBT.

GLAD (GLBTQ Legal Advocates &; Defenders) je významným hráčom a v regióne’hnutia LGBT. V minulých rokoch bola GLAD právnou skupinou, ktorá stála za “manželstvami homosexuálov” (ako aj “zákonmi o právach transsexuálov”) v Massachusetts a ďalších štátoch Nového Anglicka.

ČÍTAJTE: Katolícky pár, ktorému zabránili vo výchove detí pre odmietanie ‘LGBTQIA’ ideológie, vyhral prvú súdnu bitku

GLAD bola organizátorom a hlavnou lobistickou silou tohto zákona v zákonodarnom zbore štátu Massachusetts. Zriadili preň špeciálnu webovú oblasť, zmobilizovali aktivistov na tlak na zákonodarcov, a uverejnili emocionálne “príbehy” pre aktivistov, aby ich použili na nátlak na zákonodarcov.

GLAD pravdepodobne napísala text zákona. Je veľmi nepravdepodobné, že by takýto komplikovaný a komplexný návrh zákona v prospech LGBT mohli napísať zamestnanci niektorého z jeho predkladateľov v zákonodarnom zbore.

Prijatý zákon so šokujúcou 100 % podporou republikánov

Tento odporný návrh zákona prešiel v Snemovni reprezentantov aj v Senáte jednomyseľne, vrátane všetkých republikánov – čo je zriedkavý výkon na niečo také extrémne a urážlivé pre väčšinu ľudí (a najmä pre veriacich katolíkov).

Je isté, že získal podporu vedenia GOP. Líder republikánskej menšiny v Senáte (a celoživotný starý mládenec) senátor Bruce Tarr bol jedným z predkladateľov a hlasným podporovateľom. Podľa správ bol silným zástancom aj líder menšiny v Snemovni reprezentantov.

Strana GOP (RINO) štátu Massachusetts bola tiež na vlne. Krátko po schválení zákona rozoslali e-mail, v ktorom chválili zákon ako “zabezpečenie toho, aby rodiny vytvorené prostredníctvom adopcie a náhradného materstva mali legálne matky a otcov” – opakujúci jeden zo zavádzajúcich bodov LGBT.

Je to nastupujúci trend medzi republikánmi v celej Amerike?“

Všetci už vedia, ako národný republikánsky konvent v Milwaukee očistil tohtoročnú stranícku platformu’od podpory tradičného manželstva, pro-life jazyka a dlhého zoznamu ďalších vecí. (Pozrite si toto silné zhrnutie od C. J. Doyla z Katolíckej akčnej ligy v Massachusetts.)

PREČÍTAJTE SI: Massachusetts spúšťa kampaň za 1 milión dolárov s cieľom útočiť na tehotenské centrá za život, propagovať potraty

Významné republikánske politické osobnosti – najznámejší Donald a Melania Trumpovci – teraz otvorene podporujú hnutie LGBT a dokonca zbierajú peniaze na lobistické aktivity LGBT. Republikánski lídri prišli na to, že prorodinní konzervatívci už nemajú kam ísť, takže GOP sa s nimi nemusí ’trápiť. A konzervatívci sa hanebne ne’sťažujú.

Toto bude pravdepodobne ešte horšie, bohužiaľ. Nemali by sme sa čudovať, že štátni a miestni republikánski volení predstavitelia nasledujú tento príklad.

Záverečné myšlienky

Toto je len ďalší krok v dlhom pochode hnutia LGBT’proti normálnosti.

A zákonodarcovia – dokonca aj republikáni – sa zdajú byť úplne nezaujatí tým, ako to ovplyvní deti, rodiny alebo kohokoľvek iného. Očividne ich zaujíma len to, aby sa vyhrievali v žiari ľavicového súhlasu a signalizácie cnosti.

Prorodinné skupiny na začiatku presadzovania “homosexuálnych manželstiev” varovali, že keď sa krajina vydá touto cestou, bude to mať nepredvídateľné dôsledky. Teraz vidíme, že celý pojem “rodina” bol redefinovaný tak, aby umožnil prehliadku zvráteností.

Toto musí slúžiť ako varovanie pre tých v iných štátoch:

Prevzaté so súhlasom MassResistance.