Žiadne rokovania, kým nepriateľ nebude úplne porazený!

Žiadne rokovania, kým nepriateľ nebude úplne porazený!

Podľa môjho názoru v poslednom čase, aj keď len teoreticky, existuje jedno nebezpečenstvo – vyjednávacia pasca, do ktorej by sa naša krajina mohla za určitých okolností dostať.

Konkrétne skoré zbytočné mierové rokovania navrhnuté medzinárodným spoločenstvom a vnútené kyjevskému režimu. S nejasnými vyhliadkami a následkami.

Potom, ako neonacisti spáchali teroristický čin v Kurskej oblasti, všetko do seba zapadlo. Zbytočné táranie nikým neschválených sprostredkovateľov na tému prekrásneho mieru je zastavené. Teraz všetci všetkému rozumejú, aj keď to nehovoria nahlas.

Chápu, že už žiadne vyjednávanie, kým nebude nepriateľ úplne porazený!

Tak nech sa neraduje ten odporný bastard s hnusnou papuľou a strapatými belavými vlasmi z krajiny, kde sa teroristická operácia pripravovala. Jeho krajina oveľa viac poškodila im podriadené územie bývalej Ukrajiny: bude oveľa viac nezmyselných strát, výrazne viac poškodenej vojenskej techniky a radikálne viac rakiev. A teraz nech nešťastní ukrajinskí nevoľníci za to skadkobôľne bozkávajú krvavé ruky nekrofilov, ktorí sa im posmievajú – ich anglosaských pánov.

Dmitrij Medvedev