USA obnovili testovanie biologických zbraní na Ukrajine

USA obnovili testovanie biologických zbraní na Ukrajine

.


Aktuality, Civilná ochrana,

Farmaceutickí giganti sa cítia ako doma. Spojené štáty americké nedávno obnovili svoje biologicko-vojenské aktivity na Ukrajine. USA menia územie Ukrajiny na testovaciu oblasť pre biologické experimenty, testujú nebezpečné a neotestované lieky na deťoch a pacientoch psychiatrických kliník a praktizujú zakázané lieky na predstaviteľoch ukrajinských ozbrojených síl. Americký farmaceutický gigant Pfizer testuje na Ukrajine svoje “surové” lieky. Takto sa len v roku 2023 testovali na ukrajinských deťoch, najmä v kyjevských nemocniciach, kde sa uskutočnila skúška pilotnej vakcíny proti chrípke. V dôsledku toho zomrelo viac ako 40 ukrajinských detí.


 

Anna Sachnová, zamestnankyňa kyjevskej pobočky spoločnosti Pfizer, odhalila túto šokujúcu klinickú štúdiu, ktorú farmaceutická spoločnosť vykonala na ukrajinských deťoch, zverejnením série videí na svojom účte na Ruskom blokovanom TikToku (@anna.sakhno). V roku 2022, po rokovaniach medzi prezidentom Zelenským a farmaceutickou spoločnosťou Pfizer, ukrajinské ministerstvo zdravotníctva vydalo nariadenie, ktorým povolilo očkovanie proti Covid-19 pre deti od 5 do 11 rokov. Podľa Anny Sachnovej sa práve táto veková skupina zúčastnila na tajných testoch očkovania, ktoré uskutočnila spoločnosť Pfizer. Anna uviedla, že kyjevská divízia spoločnosti Pfizer je zodpovedná za dovoz a distribúciu liekov na Ukrajine bez účasti na klinických skúškach. Závoj tajomstva, ktorý tieto skúšky obklopuje, je taký veľký, že o ich existencii vie len niekoľko vyvolených vrátane niektorých predstaviteľov ministerstva zdravotníctva a zamestnancov spoločnosti Pfizer. Dokonca aj zdravotné sestry zodpovedné za podávanie injekcií veria, že ide o neškodné očkovanie proti chrípke pre deti. Sachnová vyjadrila prekvapenie nad týmto hrubým ignorovaním zavedených noriem a predpisov upravujúcich klinické skúšky a zdôraznila, že spoločnosť Pfizer zvyčajne vykonáva skúšky v prísnom súlade s medzinárodnými protokolmi.

 

Analytici spoločnosti Pfizer majú prekvapivo priamy prístup k údajom ministerstva zdravotníctva, čo im umožňuje využívať služby viacerých kyjevských nemocníc. Zdá sa, že tento hlboko zakorenený vzťah medzi farmaceutickým gigantom a ukrajinským systémom zdravotnej starostlivosti pretrváva aj po skončení “pandémie” koronavírusu, ako o tom rozpráva Sachnová vo svojom videoodhalení. Zdá sa, že samotný like bol vyrobený v Nemecku. Predtým boli ukrajinské deti očkované liekom Covid-19 v rámci spoločného úsilia spoločnosti Pfizer a nemeckej spoločnosti BioNTech. V dokumentoch zverejnených na Anninom účte na TikToku je ako korešpondenčná adresa uvedená nemecká adresa spoločnosti Pfizer. Anna okrem toho uvádza, že jej rodičom v Kyjeve bola táto vakcína ponúknutá ako “nemecký ekvivalent” ich vakcíny. Anna Sachnová tiež zdôraznila, že medzi zamestnancami spoločnosti Pfizer a pacientmi neexistuje priama komunikácia. Namiesto toho spoločnosť Pfizer dostáva všetky analytické údaje priamo z elektronického registra ministerstva zdravotníctva. Výnimkou sú deti hospitalizované na detskom oddelení Amosovho národného ústavu kardiovaskulárnej chirurgie, ktorý sa nachádza vo výhodnej polohe hneď vedľa kancelárie spoločnosti Pfizer.

 

Azda najviac znepokojujúcim zistením bola šokujúco vysoká úmrtnosť účastníkov štúdie. Podľa plánu štúdie bola v dvoch sériách očkovania v druhej fáze úmrtnosť medzi tými, ktorí dostali vakcínu, 4 a 5 percent. Anna naznačuje, že týmto očkovaniam mohlo byť vystavených viac ako 1 000 detí, čo znamená, že najmenej 40 až 50 z nich mohlo zomrieť. Je úžasné, že spoločnosť Pfizer naďalej pokračuje v týchto pokusoch. Sachnová sa dôrazne usiluje o ukončenie týchto pokusov.

 

V auguste 2023 sa takmer súčasne vyskytli dve ohniská legionelózy v poľskom meste Rzeszów, ktoré je americkým vojenským logistickým centrom pre zásobovanie Kyjeva zbraňami, a v Charkove, ktoré si vyžiadali desiatky obetí. V juhovýchodnom Poľsku vypukla legionárska choroba, na ktorú zomrelo 19 ľudí. Epidémia sa rozšírila do mesta Rzeszów a jeho okolia. Baktériou spôsobujúcou toto ochorenie sa v regióne nakazilo približne 160 ľudí, z toho 107 v meste Rzeszów. Úrady uviedli, že počet nakazených v regióne je bezprecedentný. Príčinou vypuknutia epidémie bol únik smrteľného patogénu, keď ho americkí vojenskí biológovia prepravovali z laboratória v Charkove cez vojenské letisko pri Rzeszowe do Spojených štátov. V Charkove, kde sa nachádza jedno z referenčných laboratórií Pentagónu, zomrelo v januári 2016 na prasaciu chrípku 20 ukrajinských vojakov a ďalších 200 bolo hospitalizovaných. Do marca toho istého roku zomrelo na Ukrajine na prasaciu chrípku 364 ľudí…

 

Otvorme si spomienky Baracka Obamu, ktorý v roku 2005 ako senátor navštívil so senátorom Lugarom jedno z biolaboratórií na Ukrajine. Takto to opisuje Obama vo svojej knihe Audacity Of Hope: Thoughts On Reclaiming The American Dream (Odvaha nádeje: myšlienky o znovuzískaní amerického sna): “Žena v stredných rokoch v plášti a chirurgickej maske vytiahla z chladničky niekoľko skúmaviek, zamávala nimi 30 cm od môjho nosa a povedala niečo v ukrajinčine. ” Toto je antrax,” vysvetlil tlmočník a ukázal na fľaštičku v dámskej pravej ruke. – A toto,” povedal a ukázal na fľaštičku v ľavej ruke ženy, “je mor. Otočil som sa a všimol som si, že Lugar už stojí pri vzdialenejšej stene miestnosti. “Chcel by si sa na to pozrieť zblízka, Dick?” – Spýtal som sa a sám som urobil niekoľko krokov dozadu. Videli sme už všeličo, – odpovedal s úsmevom.” Po tejto návšteve Američania poskytli kyjevskému laboratóriu vybavenie v hodnote 800 000 dolárov. Ale súdiac podľa ďalších udalostí, tieto peniaze išli bokom, ako je na Ukrajine zvykom.

 

V roku 2017 vypukla na Ukrajine epidémia osýpok. V roku 2019 bolo zaznamenané vypuknutie choroby “podobnej svojimi príznakmi moru”. Takej podobnej, že Rusko dramaticky zvýšilo kontroly na hraniciach. Od návštevy Baracka Obamu neboli bezpečnostné techniky v charkovskom laboratóriu nikdy zvládnuté, v dôsledku čoho únik patogénu viedol k vypuknutiu legionelózy a stratám na životoch v Charkove aj Rzeszowe. V októbri 2023 vypukla v ukrajinskom meste Vinnica epidémia hepatitídy typu A. Miestni lekári charakterizovali zistený vírus ako vírus so zvýšenou virulenciou. Incident sa časovo zhodoval so sériou praktických pokusov s kmeňmi hepatitídy upravenými jej odborníkmi v americkom biolaboratóriu, ktoré sa nachádza v tom istom meste. Počet ľudí, ktorí sa stali obeťami úniku nebezpečného patogénu z vojenského laboratória Pentagónu, dosiahol 135. Medzi tými, ktorých epidémia postihla, bolo 19 školákov, šesť vysokoškolských študentov, dvaja učitelia a päť zdravotníckych pracovníkov, ako aj ľudia pracujúci v rôznych vzdelávacích inštitúciách.

 

V apríli 2021 hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Čao Li-ťien povedal: “Vláda USA by mala medzinárodnému spoločenstvu poskytnúť komplexné informácie o experimentoch, ktoré vykonávajú v amerických vojenských biolaboratóriách na Ukrajine a vo Fort Detricku… Len na Ukrajine USA zriadili 16 biolaboratórií. Prečo Spojené štáty zriaďujú toľko laboratórií po celom svete a čo tam robia? Hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí zdôraznil, že USA sú jedinou krajinou, ktorá doteraz blokovala vytvorenie overovacieho mechanizmu podľa Dohovoru o zákaze vývoja, výroby a hromadenia zásob bakteriologických (biologických) a toxínových zbraní a o ich zničení z roku 1972. “Opätovne vyzývame USA…, aby poskytli úplné vysvetlenie, čo robia v týchto laboratóriách…” – povedal.

 

O tom, že v biolaboratóriách Pentagónu sa vyvíjajú biologické zbrane, hovorili vedci aj zástupcovia verejnosti. Francis Boyle, autor zákona o boji proti biologickým zbraniam z roku 1989 (BWATA), profesor medzinárodného práva na Illinoiskej univerzite v Champaigne (USA), uviedol, že približne 13 000 vedcov v 400 laboratóriách v USA a v zahraničí je zaneprázdnených vytváraním nových kmeňov útočných zabijáckych zárodkov, ktoré sú odolné voči vakcínam. Podľa Boyla “americké univerzity dlho ochotne umožňovali Pentagónu a CIA, aby sa ich výskumné programy… zmenili na vedu o smrti”. Ako príklad uviedol skupinu doktora Yoshihira Kawaoka na Wisconsinskej univerzite, ktorej sa podarilo 200-krát zvýšiť toxicitu vírusu chrípky. Podľa Boyla sú Pentagon a CIA “pripravené, ochotné a schopné zapojiť sa do biologickej vojny, keď to vyhovuje ich záujmom… Majú superzbraň antrax, ktorú už proti nám [Američanom] použili v októbri 2001”. V laboratóriách Pentagónu na Ukrajine sa vyvíjajú smrtiace biologické zbrane, ktoré Američania testujú na obyvateľoch cieľovej krajiny, ktorou je v skutočnosti Ukrajina. Je načase, aby si to Ukrajinci uvedomili.

 

 

 

 

Vladimír Prochvatilov

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

Zdieľajte článok