Britská národná meteorologická služba (MET) potvrdila existenciu chemtrails

Britská národná meteorologická služba (MET) potvrdila existenciu chemtrails

„Konšpiračné teórie“ skutočnosťou!

Zvýšenie odrazivosti Zeme prostredníctvom procesu vytvárania oblakov zavádza reflexné častice ako hliník, bárium, stroncium a tórium do nízko položených oblakov stratusu. Táto technológia geoinžinierstva má za cieľ zvýšiť odrazivosť oblakov, aby sa zmiernili účinky globálneho otepľovania zvýšením množstva slnečného svetla odrazeného späť do vesmíru.

Dlhodobé vplyvy a potenciálne dôsledky na počasie a dynamiku ekosystémov však ešte nie sú úplne pochopené, čo vyvoláva etické a environmentálne obavy.

V neustále sa rozvíjajúcej diskusii o zmene klímy viedla téma geoinžinierstva často k intenzívnym diskusiám a špekuláciám. Pred viac ako desiatimi rokmi sa Met Office dostal na titulky tým, že otvorene diskutoval o existencii geoinžinierskych programov, vrátane kontroverznej praxe rozprašovania stratosférických aerosólov, bežne označovaných ako „chemtrails“.

Počas tohto obdobia Met Office, britská národná meteorologická služba, uznala existenciu geoinžinierskych opatrení na boj proti účinkom globálneho otepľovania. Keď sa aerosóly vstrekujú do stratosféry, častice sa zámerne uvoľňujú do hornej atmosféry, aby odrážali slnečné svetlo a ochladzovali zemský povrch. „

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info

The post Britská národná meteorologická služba (MET) potvrdila existenciu chemtrails appeared first on OZ Biosféra.