NOVÉ VIDEO od  „Hľadám pravdu“ Instagram  Ako nás stále klamú…Útok na Ukrajinu bol nevyprovokovaný, nemal nič spoločné…

NOVÉ VIDEO od „Hľadám pravdu“ Instagram Ako nás stále klamú…Útok na Ukrajinu bol nevyprovokovaný, nemal nič spoločné…

Ako nás stále klamú…

Útok na Ukrajinu bol nevyprovokovaný, nemal nič spoločné s NATO, až zakiaľ Stoltenberg sám nepovedal, že podmienka nenapadnutia Ukrajiny bola, aby sa NATO nerozširovalo ďalej na východ, čo predstavitelia NATO odmietli.

Na Ukrajine neboli nikdy vojaci NATO, boli to konšpiračné teórie, následne Stoltenberg priznal, že NATO bolo na Ukrajine prítomné od 2014, sú tam špeciálne jednotky, vojaci, čo obsluhujú západnú techniku, kopec žoldnierov a americký senátor hľadá vyslúžilých pilotov F-16, ktorí by išli bojovať za Ukrajinu. Vyzlečieš uniformu, podpíšeš zmluvu a už nie si vojak NATO. Skoro ako keď sa muž idenfitikuje ako žena, hoci stále je mužom.

V prvom roku zahynulo podľa Von der Leyenovej 100 000 ukrajinských vojakov, o rok neskôr Zelenskyj priznal 30 000, obaja mať pravdu nemôžu, minimálne jeden z nich klamal.

Rusku ostávali náboje na týždeň (pred vyše rokom), teraz – ukrajina vystrelí 7x, Rusko 1000x, trochu nepomer.

Vždy išlo o územnú celistvosť Ukrajiny, až kým americký senátor nevyhlásil v relácii CBC News, že na Ukrajine je 10 až 12 biliónov dolárov v kritických nerastných surovinách, ktoré by mal mať k dispozícii západ.

Na Poľsko padla raketa, zabila ľudí, označili to za útok Ruska a niektorí už chystali NATO na vojnu (aspoň slovne), následne vysvitlo, že raketu vystrelili Ukrajinci a všetko bolo OK.

„Niekto“ odpálil Nord Stream, spočiatku to pripisovali Rusom, Zelenskyj opakovane vyhlásil, že Ukrajinci s tým nemajú nič spoločné, nakoniec vysvitlo, že sám k tomu dal súhlas a podielali sa na tom. A dodatok, Český prezident Peter Pavel to označil za legitímny cieľ.

Peter Pavel povedal, že po ukončení konfliktu by Ukrajina mala vstúpiť do NATO, o rok neskôr už hovorí, že do NATO by mala vstúpiť s tým územím, ktoré má aktuálne pod kontrolou, počas prebiehajúceho konfliktu. Nebol jej vstup do NATO náhodou príčinou tohto konfliktu?

A dodatok, NATO sa predstavuje ako obranný pakt, ktorý nás chráni. Ako povedal Ivan Korčok v jednej relácii – NATO nikdy nikoho nenapadlo… no dobre, Juhosláviu…, no dobre bez mandátu…

A to je iba pár vecí v súvislosti s Ukrajinou a NATO, je mnoho iných tém.