Pro-lifer Melissa Ohdenová sa podelila o to, ako zázračne prežila hrozný potrat

Pro-lifer Melissa Ohdenová sa podelila o to, ako zázračne prežila hrozný potrat

Zástankyňa ochrany života Melissa Ohdenová sa podelila o to, ako ako dieťa prežila potrat, a povzbudila ostatných, aby sa tiež podelili o svoje príbehy o potrate. 

Vo videu, ktoré 19. júla zverejnila organizácia Students for Life, Ohdenová, známa zástankyňa ochrany života v USA, spomína, ako sa po rokoch opäť stretla so svojou biologickou matkou, keď ju po neúspešnom potrate oddelili pri narodení.

“V auguste 1977 som prežila potrat infúziou s fyziologickým roztokom,” začala Melissa. “Moja biologická matka bola študentkou vysokej školy a potrat jej proti jej vôli vnútila jej matka, moja stará mama.”

Keďže babička bola zdravotná sestra, obišla bežné postupy pri interrupcii a prinútila svoju 19-ročnú dcéru podstúpiť tajný zákrok “s pomocou svojho priateľa a kolegu, miestneho potratára.”

Čítajte: Viac ako 60 % interrupcií je nejakým spôsobom vynútených: odborná štúdia

video
play-sharp-fill

Abortor sa pokúsil zabiť Melissu vstreknutím toxického roztoku soli do plodovej vody, ktorá ju obklopovala v maternici. Roztok bol navrhnutý tak, aby Melissu otrávil a spopolnil na smrť, pretože bola obklopená jedovatou tekutinou v maternici svojej matky’

Po tom, ako Melissa päť dní nasávala toxický soľný roztok, jej matke vyvolali pôrod a očakávali, že porodí mŕtve dieťa. Na prekvapenie potratára Melissa nezomrela a narodila sa živá.

Melissa však o svojom príbehu narodenia roky nevedela, až kým jej to adoptívni rodičia nepovedali, keď dovŕšila 14 rokov.

PREČÍTAJTE SI: Potratila som 1200 detí. Potom zrazili moju 6-ročnú dcéru a zabili ju.

“Ako si viete predstaviť, bolo to zničujúce, ale vedela som, že chcem nájsť svoju biologickú matku a otca, aby som získala viac odpovedí,” vysvetlila.

Melissa získala lekárske záznamy, ktoré odhalili identitu jej biologických rodičov aj opis pokusu o potrat jej matky”.

Snáď ešte väčší šok ako Melisino’zistenie však bolo zistenie jej matky, keď sa dozvedela, že Melisa žije.

“Keď som konečne našla svoju biologickú matku, dozvedela som sa, že jej v ten deň v nemocnici povedali, že som zomrela,” prezradila Melissa. “Nemala ani tušenia, že som sa narodila živá. Dokonca ani nevedela, či je to chlapček alebo dievčatko.”

“Som veľmi požehnaná, že je teraz obrovskou súčasťou môjho života,” vyhlásila.

“Nikdy nezabudnem na deň, keď som sa konečne stretla so svojou biologickou mamou,” pokračovala. “Bola tam s ňou moja nevlastná sestra, ktorá držala moju biologickú mamu”za ruku, a keď som k nim pristúpila, vložila moju biologickú mamu”do mojej ruky.”

“Bolo to také symbolické,” vysvetlila Melissa. “Naša rodina bola potratom roztrhaná na kusy a práve tam Boh obnovil a vykúpil toľko rozbitých kúskov.”

Melissa povzbudila ostatné ženy, aby sa prihlásili a podelili sa o svoj príbeh potratu, a povedala: “Zdieľam svoj príbeh, pretože to chcem pre každú rodinu. Potraty ničia naše rodiny, ale nemusí to tak byť.”

“Bola som potratená, ale žila som,” vyhlásila.