Globalisti považujú Trumpa za nepriateľa status quo číslo jeden. Preto ho chcú mŕtveho

Globalisti považujú Trumpa za nepriateľa status quo číslo jeden. Preto ho chcú mŕtveho

Pokus o atentát na Donalda Trumpa možno najlepšie chápeme ako moment, keď sa naša politická realita rozpadla. Bol to pokus o zabitie nepriateľa globálneho systému. Jeho neúspech rozbil výrobu ilúzií, pomocou ktorých sa snažil nasmerovať náš svet do katastrofy.

Šokantný moment zázračného úniku, vyzývavé volanie “bojujte, bojujte, bojujte!” a obrazy neohrabanej agentúry poverenej ochranou Trumpa’ustúpili rutinným špekuláciám o motívoch strelca.

Ale toto je streľba, ktorú nemožno formovať rutinným rozprávaním o podozrivom, motíve, poučení. Jej význam je taký silný, že ide o udalosť, o ktorej interpretácii sa rozhoduje bokom od takzvaných faktov prípadu. Je to preto, že takzvané fakty sú neuveriteľné, pretože skutočnosť, ktorú tento pokus o vraždu odhaľuje, jeho autori zámerne vylúčili z našich obrazoviek.

Konšpirácia proti pravde

Tak ako pri všetkých konšpiračných teóriách, podozrenia o tom, čo sa v ten deň stalo a prečo, sú vyvolané dvoma vecami: skutočný príbeh v správach chýba a po druhé, že odpovede naň vyvolávajú viac otázok, ako ich riešia.

PREČÍTAJTE SI: Reportáž: Zariadenie, ktoré bolo odvezené do domu strelca z Trumpovho domu, bolo vystopované v blízkosti sídla FBI, tajnej služby

Náš systém nie je systémom informovaného súhlasu a slobodných a spravodlivých volieb. Liberálna demokracia je vláda médií v mene elity – elity, ktorej politika je formou hybridnej vojny proti kresťanstvu, kultúre, tradíciám, slobodám, prosperite a bezpečnosti obyvateľstva, ktoré riadi. Tento systém nedokáže vysvetliť túto udalosť, ktorej význam bude len umocnený tým, že sa nedá vysvetliť vo večerných správach.

Toto rozbíja systém.

Vylúčenie zjavného

Zjavný kontext streľby nemá nič spoločné so samotným strelcom. Či už Thomas Matthew Crooks strieľal – všetky alebo niektoré z nich – na Trumpa, správy vylučujú skutočnosť, že Donald Trump ije vnímaný ako nepriateľ status quo číslo jeden.

Každý liberálno-globalistický líder na celom Západe stavil svoju politickú budúcnosť na vojnu na Ukrajine, ktorú Trump spolu s J. D. Vanceom odsúdil ako mrhanie životmi a peniazmi.

Zjednodušene povedané, ak Trump zvíťazí, súčasná politická trieda môže skončiť a takisto aj ich vízia sveta.

Tento jeden veľký fakt, ak si ho pripustíme, robí z každého Trumpovho nepriateľa príjemcu jeho smrti. To znamená celú politickú triedu liberálneho Západu a ich korporátnych, mediálnych a mimovládnych spojencov.

Až toto by nemalo byť prekvapením, keďže Trump čelil osem rokov trvajúcemu boju proti zákonu a ničeniu reputácie s cieľom izolovať a neutralizovať jeho kampaň proti “Deep State.”

Napriek jeho vzdaniu sa pro-life pozície v otázkach potratov a umelého oplodnenia a jeho silnej podpore homosexuálnych “manželstiev,” Log Cabin Republicans a sionistické ašpirácie, je Trump stále považovaný za smrteľného nepriateľa globalistov.

Globalizmus sa skončil

Či už Trump žije, alebo zomrie, či v novembri vyhrá, alebo prehrá, liberálno-globalistický systém sa zrejme skončil. Ekonomický systém, ktorý poháňal jeho ambície ovládnuť svet, skrachoval. Medzinárodný systém, prostredníctvom ktorého sa pokúšal zabezpečiť globálnu finančnú a vojenskú dominanciu, sa rozpadá. Jej niekdajšia jedinečná moc už nie je jedinou a najvyššou autoritou vo svetových záležitostiach.

Toto je zúfalý moment pre politickú a ideologickú triedu, ktorá sleduje, ako jej vplyv definitívne upadá. Vplyv NATO, WEF, Európskej únie, MMF a menej viditeľných aktérov, ako sú National Endowment for Democracy a Council on Foreign Relations, slabne.

Úlohou týchto ideologických byrokracií bolo riadiť a formovať svet smerom k úplnej celosvetovej nadvláde “liberálno-demokratického” modelu, ktorý je obchodnou značkou ideológie budúceho globálneho impéria.

Ak sa im nepodarí zastaviť Trumpa, a môžu sa o to pokúsiť znova, je nepravdepodobné, že samozvaní páni vesmíru milostivo prijmú verdikt dejín.

V nasledujúcich mesiacoch sa skončí hra o liberálno-globálny poriadok, ktorého stratégia sa môže zmeniť zo zabezpečenia prežitia na sabotáž.

Čítajte: AMAZING: Michala Archanjela

Ľudia, ktorí tak dlho viedli nevyhlásenú vojnu s ľudskýmživotom a všetkým hodnotným v ňom, sa s porážkou nezmieria. Výstrely neukončili hrozbu pre globálnu elitu. Zdá sa, že ukončili prezidentské preteky Joea Bidena’. Môžu byť tiež len začiatkom zúfalého povstania, ktoré má ukončiť akúkoľvek nádej na lepší svet, ktorý vzíde z novembrových volieb.

Vojnová mašinéria sa teraz môže zmeniť na povstanie s politikou maximálnych škôd, keď pôjde dolu.

Zlom

Pokus o útok na život nepriateľa globalizmu umožnili prinajmenšom štátne orgány, ktorých úlohou je mu zabrániť.

Kim Cheatleová, žena, ktorá bývala vyššou riaditeľkou globálnej bezpečnosti v spoločnosti PepsiCo, bola šéfkou tajnej služby zodpovednou za bezpečnosť Trumpa. Kongres sa 22. júla dozvedel o neuveriteľných pochybeniach v oblasti bezpečnosti, ktorým predsedala. Počas tohto vypočúvania sa jej Marjorie Taylor Greeneová pýtala, čiexistovalo sprisahanie s cieľom zabiť prezidenta Trumpa.

Po presvedčivom priznaní, že streľbe sa dalo “zabrániť,” republikánka Nancy Maceová povedala Cheatlovi, že je “dnes plný ****,” a dokonca aj republikán. Alexandria Ocasio-Cortezová sa zdala byť prekvapená tým, že “desať dní po atentáte na bývalého prezidenta” stále neexistujú odpovede od tajných služieb, ako sa to stalo.

Cheatle včera odstúpila po tom, čo pertraktovalasa na záznam a odmietla odpovedať na niektoré otázky. Odpovede, ktoré poskytla, len vyvolali väčšiu nedôveru. Oficiálnej verzii hlavného bezpečnostného predstaviteľa sa jednoducho nedá veriť.

Ak tajná služba nevidí – alebo nezastaví – mladého muža, ktorý sa viditeľne podozrivo potuluje po perimetri – ak ho nemôže’zastaviť pri lietaní dron okolo miesta vopred – ak ho nevidí na streche až po tom, čo strieľa na Trumpa – možno ho brať vážne, keď jeho hlava odmieta povedať, či strelec konal sám?“

“Budete sa musieť spýtať FBI,” povedal bývalý šéf tajnej služby.

Komu slúži táto tajná služba?“

To je jedna z mnohých otázok, ktoré Tucker Carlson skúmal 22. júla v&nbsprozhovore s Jackom Posobiecom. Je to triezve zhodnotenie pokusu o atentát a toho, čo je v stávke pre systém moci, ktorý ohrozuje Trump.

Otázka moci 

Táto otázka je otázkou dnešnej americkej moci. Kto riadi Ameriku? Súčasného prezidenta nebolo vidieť už niekoľko dní. Keď ho spozorovali, zdalo sa, že nevie, že vypadol z boja. Prezidentom je, ale viditeľne nie je schopný byť prezidentom už roky.

Po neúspešnom pokuse odstrániť Trumpa z volieb, ktoré v novembri s veľkou pravdepodobnosťou vyhrá, sa Joe Biden stiahol do svojej pivnice s “miernymi príznakmi” COVID. Tucker Carlson oznámil, že príbeh o COVID bol v skutočnosti zásterkou pre “zdravotnú pohotovosť” týkajúcu sa Bidena.

Nasledoval mäkký prevrat, v ktorom bol prezident Schrödinger’stiahnutý z volebného súboja s dopis, ktorý zrejme nenapísal a údajne ani nepodpísal, ktorý si možno ani sám neprečítal a bol zverejnený na účte X spravovanom mladou stážistkou.

Členovia jeho kampane sa o Bidenovom’“rozhodnutí” odstúpiť z čítania X – dozvedeli niekoľko hodín po tom, čo manažér Bidenovej’kampane dementoval tvrdenia, že Biden odstupuje z volieb.

To, čo sa dialo na našich obrazovkách, bolo opäť skutočnejšie ako realita. Nech bol Biden kdekoľvek, o jeho osude rozhodovali obrazy a texty vytvorené nezávisle od neho.

Masku pre Trumpa

Pokus nahradiť verejnú tvár Trumpa maskou lží zlyhal. Obvinili ho z toho, že je ruský agent, zločinec, nastávajúci diktátor, nebezpečný šialenec a extrémista, podvodník a zločinec. To, čo sa objavilo na našich obrazovkách, bolo vymyslené s cieľom znemožniť jeho zvolenie nahradením reality tohto človeka falošným. Zhodou okolností boli médiá pripravené zachytiť okamih, keď tomuto kreslenému zloduchovi’v priamom prenose explodovala hlava. To by zabilo nielen tohto muža, ale aj všetku nádej na svet menšieho zla, ktorý stelesňuje. A predsa žil.

Ako bola pripravená scéna pre toto predstavenie?

Kulku prelietajúcu Trumpovou hlavou počas jeho prejavu zachytil ten istý fotograf, ktorý v roku 2001 zobrazil Georgea W. Busha informovaného o útokoch na Svetové obchodné centrum.

Mills používal uzávierku obvykle vyhradenú na “zachytenie úderu blesku” – podľa Twitter’Grok AI. Toto bol jediný Trumpov míting, ktorý tento rok spolu s New York Times pokrýval.

Mills povedal, že začal snímať, keď počul zvláštne zvuky – praskanie guliek. Guľka by však samozrejme prešla skôr, ako by počul praskanie.

CNN vysielala míting naživo – jedinýkrát, keď tak urobila v roku 2024.

Všetci sme obeťami sprisahania proti zrejmým veciam.

Či už ide o nekompetentnosť alebo zámer, náhodu alebo konanie nejakej skrytej ruky, okolnosti vždy zvýhodňujú jednu stranu a nikdy druhú. Dňa 13. júla, bola pripravená široko otvorená scéna na to, aby hrozba číslo jeden pre globálny systém smrti a despotizmu bola v priamom televíznom prenose okázalo zabitá.

Čítajte: Tucker Carlson pripisuje ‘božiemu zásahu’ záchranu Trumpa pred atentátom

Je zázrak, že Trump prežil. Tí, ktorí považujú zázraky za absurdné, uprednostňujú vieru v nemožné – že streľba bola zinscenovaná, že ten, kto strieľal na Trumpa, bol osamelý oportunista, že globálny systém národnej samovraždy, proti ktorému Trump vystupuje, je najlepší zo všetkých možných svetov a že jeho médiá sú spravodlivé a vyvážené.

Zlo je teraz na svete. Benjamin Netanjahu, muž obvinený z genocídy a troch aktuálnych trestných činov, sa má obrátiť na americký Kongres s výzvou, aby vystupňoval svoje vyvražďovanie Palestínčanov do konfliktu jadrových mocností’ ktorý môže pohltiť celý svet. Židovský hlas za mier informoval, že protimíroví demonštranti v Kongrese boli včera večer zatknutí. Vyzývať na mier v koridoroch moci je pre Židov zločin.

Deklarovanou politikou vojnových štváčov v Kongrese je spôsobiť čo najväčšie škody v čase odteraz do volieb, ktoré, ak sa vôbec budú konať, takmer určite prinesú víťazstvo nepriateľov projektu Global.

Riadenie demokracie médiami sa zrútilo. Zamýšľané posolstvo bolo prerušené – možno rukou samotného Boha – aby prinieslo sľub ukončiť zlo permanentnej vojny.

Politická kríza je sduchovnou krízou. Ak Trump prežije a v novembri zvíťazí, nebezpečenstvo sa zmenší – ale zostane.“

Realita a jej nepriatelia

Súčasná kríza je historickým momentom, ktorého riešenie rozhodne o osude sveta. Osudovou chybou falšovateľov je, že všetky ich projekty zlyhali. Ich obrovskému bohatstvu a snom o neobmedzenej moci hrozí úplný zánik.

Nie je možné, aby táto frakcia osudového klamstva zvíťazila. To, čo im ide najlepšie, je ničenie. Poriadok založený na pravidlách už nie je ani usporiadaný, ani ovládaný. Zlomilo sa základné zaklínadlo “liberálnej demokracie,” ktorým je nahradenie násilia výrobou súhlasu médiami.

Tento systém už nefunguje. Vyskúšali si mediálny a právny proces a teraz sme boli svedkami pokusu o verejnú popravu. Šok z tejto nepodarenej vraždy rozbil šou. Moc tejto ríše zla spočíva v tom, že predáva masku ako tvár, faloš ako skutočnosť a svoj biznis s kultom smrti prezentuje ako obranu samotnej demokracie. Predstavenie sa skončilo a ostala nám len škaredá realita.

Je tu nádej na budúcnosť hodnú tohto mena. Nepriateľ je však zúfalý a hrozí, že teraz urobí všetko, čo je v jeho silách, aby zabránil vypuknutiu mieru.