Právna skupina za slobodu chce pomôcť Kanaďanom, ktorí stále čelia pokutám v súvislosti s COVID

Právna skupina za slobodu chce pomôcť Kanaďanom, ktorí stále čelia pokutám v súvislosti s COVID

Občania USA: Jedna z hlavných kanadských skupín na podporu slobody sa snaží pomôcť jednotlivcom, ktorí majú nezaplatené pokuty súvisiace s COVID, aby im znížili alebo zamietli pokuty.

“Ak vy alebo niekto, koho poznáte, čelí pokute súvisiacej s COVID, TDF môže pomôcť,” The Democracy Fund (TDF) uviedol v tlačovej správe zaslanej LifeSiteNews.

“Už takmer tri roky sa TDF zasadzuje v mene klientov, ktorí čelia týmto problémom. Svoj sľub mienime dodržať: TDF je odhodlaná dotiahnuť to až do vyriešenia.”

TDF, založená v roku 2021, sa označuje za kanadskú charitatívnu organizáciu “venujúcu sa ústavným právam, rozvoju vzdelávania a zmierňovaniu chudoby” presadzovaním ústavných práv “prostredníctvom súdnych sporov a verejného vzdelávania.”

Podľa TDF od “začiatku pandémie” bojuje “proti vládnym zásahom súvisiacim s COVID a príliš horlivému stíhaniu.”

“S veľkorysou podporou našich darcov sme poskytli právne zastúpenie tisícom Kanaďanov: študentom, ktorí sa postavili proti povinnému očkovaniu, disidentským lekárom  zdravotným sestrám, bežným cestujúcim, ktorí boli podrobení invazívnym testom alebo prinútení zverejniť súkromné zdravotné informácie, pokojným protestujúcim z Konvoja slobody,” uviedla.

TDF tvrdí, že sa jej podarilo zachrániť “tisíce Kanaďanov” viac ako 56 miliónov dolárov na pokutách uložených Kanaďanom na základe “karanténneho zákona.”

Nedávno LifeSiteNews informovali o tom, ako sa TDF podarilo zabezpečiť ponechanie alebo stiahnutie približne 109 pokút z obdobia platnosti COVID udelených viacerým ľuďom v Ontáriu.

Začiatkom júla LifeSiteNews informovali, že právnici TDF pomohli dosiahnuť, aby koruna stiahla trestné obvinenie voči Kanaďanovi, ktorý sa zúčastnil prorodinného protestu 1 Million March 4 Children proti radikálnej LGBT ideológii vyučovanej na štátnych školách.

V posledných rokoch TDF aktívne pomáha Kanaďanom prenasledovaným na základe mandátov a pravidiel COVID v boji proti nim. Medzi významné osoby, ktorým pomohla patrí Dr. Kulvinder Kaur Gillová, ontarijská pediatrička, ktorá sa pre svoje názory proti COVID zaplietla do právneho sporu s Kolégiom lekárov a chirurgov Ontária (CPSO). Pomáhal jej aj Elon Musk.

Povinnosť očkovania proti COVID, ktorá vyšla od provinčných vlád s podporou federálnej vlády, rozdelila kanadskú spoločnosť. Očkovanie mRNA bolo spájané s množstvom negatívnych a často závažných vedľajších účinkov u detí.

Kanaďania, ktorí chcú mať pomoc od TDF v boji proti svojim lístkom z éry COVID, tak môžu urobiť na tomto odkaze.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť