RFK Jr. ponúka podporu Kamale Harrisovej výmenou za post vo vláde: správa

RFK Jr. ponúka podporu Kamale Harrisovej výmenou za post vo vláde: správa

Príbeh pochádza z denníka Washington Post, takže kontext je vždy prezentáciou so zámerom podkopať prezidenta Trumpa. PROSÍM, MÁTE NA PAMÄTI, že tento príbeh sa odvoláva priamo na RFK Jr. a obsahuje jeho citáty.

Nejedná sa o príbeh z anonymných zdrojov alebo zdrojov “oboznámených s udalosťami.” Toto je príbeh priamo z konských”úst. Robert F. Kennedy Jr. si želá, aby sa informácie uvedené v tomto príbehu zverejnili. ZAPAMÄTAJTE SI TO!

Ak navyše pripustíte, že Washington Post je výstupom CIA, a potom uvidíte, že Robert F. Kennedy ml. potvrdzuje detaily článku s uvedením prvej osoby, potom musíme zvážiť motívy a zámery dvoch vzájomne prepojených subjektov (CIA a RFK ml.).

Podľa článku sa RFK ml. pokúsil kontaktovať kampaň Kamaly Harrisovej s ponukou svojej podpory výmenou za miesto v Harrisovej kabinete. Ako načrtli Kennedy a Washington Post, ide o rovnakú ponuku, akú RFK ml. predtým predložil prezidentovi Trumpovi. Kamala Harrisová stretnutie alebo telefonát odmietla.

Čítajte: Kamala Harrisová a Tim Walz sa snažia zničiť kresťanskú vieru a najzraniteľnejších

Nezávislý prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr. sa minulý týždeň snažil stretnúť s demokratickou kandidátkou Kamalou Harrisovou, aby s ňou prediskutoval možnosť pôsobenia v jej administratíve, možno ako tajomník kabinetu, ak hodí svoju podporu jej kampani a ona zvíťazí, tvrdia predstavitelia Kennedyho kampane.

Harrisová a jej poradcovia na ponuku na stretnutie nereagovali, ani neprejavili záujem o tento návrh, tvrdia ľudia oboznámení s rozhovormi.

Kennedyho oslovenie, uskutočnené prostredníctvom sprostredkovateľov, nasleduje po stretnutí Kennedyho a republikánskeho kandidáta Donalda Trumpa v Milwaukee minulý mesiac, na ktorom sa diskutovalo o podobnej politickej úlohe a podpore a ktoré nevyústilo do žiadnej dohody. V týchto rozhovoroch Kennedy hovoril o tom, že by Trumpovi v druhom funkčnom období radil v otázkach zdravotníctva a medicíny.

… ‘Od začiatku tejto kampane sme hovorili, že ľudia by mali spolu hovoriť,’ povedal Kennedy v stredu v rozhovore. ‘To je jediný spôsob, ako zjednotiť krajinu.’

Kennedy vyjadril nádej, že Harris svoju ponuku na stretnutie prehodnotí. ‘Myslím si, že je to pre nich strategická chyba. To je’môj pohľad na vec,’povedal Kennedy. ‘Myslím si, že by mali využiť každú príležitosť. Myslím si, že to budú veľmi tesné preteky.’

Znie mi to, akoby sa RFK ml. snažil prezentovať nátlakový bod, ktorým by prezidenta Trumpa nalákal, aby ho pritiahol bližšie. Inými slovami, CIA sa obáva, že Trump spočiatku neskočil na návnadu RFK Jr. a teraz sa chystá viesť verejnú kampaň, aby svojho agenta umiestnila.

Povedzme to ešte raz, Robert F. Kennedy Jr. je spravodajský prínos.

Mnohí z nízkoinformovaných aligátorových emócií sa na to chytajú. Niekoľko čitateľov CTH má tiež problém vidieť operáciu IC okolo RFK Jr. najmä kvôli tomu, že CIA sa predtým podieľala na zabití patriarchov jeho rodiny. Práve tento uhol popierania však IC cielene využíva.

RFK Jr. je zdrojom informácií. Jeho ľudia vedia, že to vieme.

Tentoraz sú stávky príliš vysoké na to, aby sme sa dali oklamať. Uvažujte logicky a dôverujte svojim inštinktom!“

Skupina Sea Island skonštruovala operáciu DeSantis ’24 kampane, ktorá sa začala v roku 2017. Aplikujte spätný pohľad, ako dlho mohla skupina DC Intel Community organizovať túto operáciu RFK Jr.

V stávke sú bilióny.

Pretlačené so súhlasom Konservatívneho stromu.