Kurz Rádiestézie – OZ Biosféra

Kurz Rádiestézie – OZ Biosféra

Rádiestézia je metóda identifikácie geoenergetických zón s negatívnym alebo pozitívnym vplyvom na organizmus človeka a možná neutralizácia ich škodlivých účinkov.

Na základe dlhoročnej práce odborníkov a štúdií je dokázané, že onkologické, nervové, psychické, srdcovo-cievne ochorenia, poruchy pohybového aparátu, skleróza, lymfogranulomatóza, leukémia, cievne mozgové príhody, migrény, horúčka do 39 – 40 stupňov na neznáme príčiny, tachykardia, zvýšená srdcová frekvencia, vysoký krvný tlak, nehojace sa abscesy, krvácavé stavy, astma a iné ochorenia u detí a dospelých sa môžu vyskytnúť v dôsledku toho, že ich miesto spánku alebo práce bolo v jednom, niekedy aj vo viacerých geopatogénnych zónach, ktoré oslabujú imunitu organizmu. Po identifikácii oblastí škodlivého vplyvu a ich neutralizácii alebo zmene miesta výkonu práce alebo spánku sa človek zvyčajne začína cítiť lepšie.

Je potrebné zdôrazniť, že koncept rádiestézie sa neustále rozširuje a modernizuje, objavili sa rôzne typy skenovania – vzdialené pole, informačné, kartografické, intuitívne..

Výskum vykonávaný v rôznych krajinách ukázal, že pomocou metódy vzdialeného poľa je možné odhaliť ložiská rudy, pohrebiská, poklady, podzemné chodby, stavby, zistiť miesta poškodenia podzemnej infraštruktúry, plynu, vodovodných potrubí a dokonca určiť azimutálny smer, ktorým hľadať ľudí alebo akékoľvek predmety v horách, lesoch a iných ťažko dostupných miestach.

Rádiestézia využíva aj niektoré z typov ľudských mimozmyslových schopností. Rozdiel je v tom, že v poľných podmienkach je odchýlka (rotácia) rámu v rukách operátora spojená so skutočne fungujúcimi geofyzikálnymi poľami – magnetickými, gravitačnými, elektrickými a inými, v iných prípadoch sa prejavuje mimozmyslová schopnosť vedomia človeka.

Vedci sa už dlho snažia pochopiť základné vzorce rádiestézie, zistiť dôvody reakcií pomôcok v ľudských rukách. Za zmienku stoja najmä podrobné štúdie holandského profesora S. Trompa (1950 – 1985) a profesora fyziky na univerzite Sorbonna vo Francúzsku I. Rocarda (1960 – 1990). Výsledkom mnohoročného výskumu bolo zistenie, že človek pomocou nástrojov dokáže reagovať na gradienty slabých fyzikálnych polí prírodného pôvodu. Osobitný význam pri tejto reakcii má solar plexus a epifýza – dve dôležité bioenergetické centrá u ľudí. Americká vedkyňa – neurofyziologička, doktorka medicíny Edith Dzhurka zistila, že operátori rádiestézie zažívajú veľké zmeny v elektrickej aktivite mozgu. Synchrónne zaznamenávanie elektrickej aktivity mozgových hemisfér operátorov počas merania ukázalo zmenu ich vedomia, ktorá sa podobá hlbokej meditácii vykonávanej jogínmi.

Tieto práce vyvracajú názor o tomto fenoméne ako jednoduchej reflexnej, mimovoľnej reakcie svalov ľudskej ruky na slabý signál prichádzajúci z vonkajšieho prostredia. Rádiestézia je spojené so zložitou prácou mozgu a má nevedomú povahu, čím sa približuje k mimozmyslovým schopnostiam ľudí.

Príkladom je práca talentovaného rakúskeho výskumníka E. Körblera. Na základe svojej teórie vytvoril univerzálny indikátor, pomocou ktorého je možné určiť charakteristické vlastnosti ultravysokofrekvenčných kmitov vychádzajúcich z akejkoľvek látky, ktoré zatiaľ nie sú merateľné bežnými fyzikálnymi prístrojmi. Princíp spätnej väzby reálnych (systémových) informácií, ktorý vyvinul E. Körbler, mu umožnil zistiť, že špecifickosť žiarenia z rôznych látok závisí od geometrického tvaru ich molekúl…

Kurz Rádiestézia od 23.8 do 25.8.2024

Prihlasovací formulár na kurz Rádiestézia:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrYRKaca5pM951EPDX8kDSYcjmXL4TOGP93W0aUgy4Vfog9Q/viewform



Post Views:
381