"Strana smrti": Zjazd demokratov zahŕňa bezplatné potraty a vazektómiu

"Strana smrti": Zjazd demokratov zahŕňa bezplatné potraty a vazektómiu

V roku 1972 prezident Richard M. Nixon obvinil svojho demokratického protikandidáta Georgea McGoverna, že kandiduje na platforme “kyseliny, amnestie a potratov.”

V roku 2024 to Demokratická strana vlastní.

Kamala Harrisová, ako som už’poznamenal, bola prvou kandidátkou na viceprezidentku, ktorá navštívila potratové zariadenie; ako minulý týždeň uviedla First Things, “Tim Walz podporuje právo na zabíjanie detí.Médiá to nazvali “potratovými voľbami” a hoci sa Republikánska strana na nedávnom zjazde GOP vyhýbala rozhovorom o potratoch, tento týždeň to bude pravdepodobne jedna z tém.

Čítajte: Tim Walz ospravedlnil strašnú politiku jedného dieťaťa v Číne’a zrušil zákaz nútených potratov

V skutočnosti na oslavu volebného lístka Harrisovej a Walza bude centrum plánovaného rodičovstva na DNC ponúkať bezplatné potraty a vazektómie. Podľa téhož New York Post:

Účastníci Národného zjazdu Demokratickej strany v Chicagu budú mať možnosť bezplatne podstúpiť potrat alebo vazektómiu len niekoľko blokov od podujatia — a termíny na vazektómiu sa rýchlo plnia. Organizácia Planned Parenthood Great Rivers, ktorá slúži pre väčšinu Missouri a časť južného Illinois, je posiela mobilné zdravotné centrum do veterného mesta West Loop’s, aby v pondelok a utorok ponúkalo reprodukčné služby. [Chemické] potraty sú údajne k dispozícii v oba dni, pričom vazektómia sa bude ponúkať výlučne v pondelok, podľa denníka The New York Times. O vazektómiu je údajne veľký záujem a už teraz je’na ňu čakacia listina.

Podľa Colleen McNicholasovej, hlavnej lekárky organizácie Planned Parenthood Great Rivers: “Do Chicaga budú cestovať ľudia z celej krajiny.”The Post poznamenal, že “služby budú poskytované ‘na základe kĺzavého poplatku — zaplatíte, koľko môžete, a dostanete zdravotnú starostlivosť, ktorú potrebujete,’ podľa formulára na rezerváciu termínu, ktorý vyžaduje len meno, dátum narodenia a základné kontaktné údaje.”

Čítajte: Zvíťazí v prezidentských voľbách Trump alebo Harris? Môže to závisieť od sociálne konzervatívnych voličov

DNC sa chystá na plnohodnotné vyhlásenie podpory sexuálnej revolúcii vo všetkých jej podobách. Okrem bezplatných interrupcií a bezplatných vazektómií, ktoré ponúka organizácia Plánované rodičovstvo, sa na konferencii zúčastní aj skupina Američania za antikoncepciu, ktorá plánuje postaviť obrovské, 18-metrové nafukovacie vnútromaternicové teliesko, ktoré nazvala “Freeda Womb.Zámerom tohto podivného kúsku je upozorniť na ich kampaň, ktorá prebieha naprieč celou krajinou a ktorej cieľom je presadiť zákony na ochranu prístupu k antikoncepcii na úrovni jednotlivých štátov.

Podľa Planned Parenthood Great Rivers, všetky termíny na interrupcie už boli obsadené, a uviedli, že ľudia by sa mali “čoskoro opäť ohlásiť—ak budeme mať zrušené termíny, budeme opäť zdieľať formulár záujmu.” Začali vytvárať zoznam čakateľov. Lila Rose z Live Action podala jednoslovnú reakciu na toto oznámenie: “Hnus.” Kristian Hawkins z organizácie Students for Life of America poznamenal, že ide o ďalší dôkaz, že demokrati sú “Stranou smrti.”Juliana Friemanová z The Daily Caller to zhrnula najvýstižnejšie: “Kamala’potratový autobus.”Harrisová totiž počas kampane chodila do potratového centra; teraz k nej prichádza potratové centrum, keď pred národom propaguje svoju kandidatúru.

Tentoraz demokrati nepredstierajú, že vraždu nenarodených detí považujú za “nutné zlo”, ale oslavujú ju ako základnú “slobodu” nevyhnutnú pre americký spôsob života.