Tim Walz ospravedlnil hroznú čínsku politiku jedného dieťaťa a zrušil zákaz nútených potratov

Tim Walz ospravedlnil hroznú čínsku politiku jedného dieťaťa a zrušil zákaz nútených potratov

Pred niekoľkými rokmi by bolo nemysliteľné, aby sa potraty – ničenie nenarodených detí – stali hlavnou témou prezidentskej kampane.

Ale presne to robí kampaň Harrisovej-Walzovej.

Nielenže opustili formuláciu bývalého prezidenta Billa Clintona “bezpečný, legálny a zriedkavý” a prijali “právo” zabiť nenarodené dieťa z akéhokoľvek dôvodu, kedykoľvek, až do okamihu narodenia – a dokonca aj po narodení, ak dieťa potrat prežije.

Takýto postoj teraz, žiaľ, zastávajú všetci poprední demokrati.

Ale Harrisová-Walzová zašli ešte ďalej. Toto “právo” povýšili nad všetky ostatné, vrátane tých, ktoré sú uvedené v Listine práv.

Potrat je, podľa viceprezidentky Kamaly Harrisovej je “žena’najzákladnejším právom,”čo znamená, že podľa nej prevyšuje slobodu prejavu, slobodu náboženského vyznania či dokonca slobodu svedomia.

Ale je to ešte’horšie. Títo dvaja nielenže podporujú nulové obmedzenia potratov, ale chcú zrušiť pro-life zákony v desiatkach štátov a vnútiť svoje radikálne názory celému národu. Chcú zvýšiť financovanie plánovaného rodičovstva a zatvoriť kliniky pre krízové tehotenstvo.

Čítajte: ‘Strana smrti’: Demokrati’ zjazd zahŕňa bezplatné potraty a vazektómiu

Demokrati ako Joe Biden zvyknú hovoriť o potratoch s príchuťou, možno vymyslenej, ľútosti. Kamala Harrisová však túto pretvárku odhodila. V skutočnosti oslavuje akt zastavenia búšiaceho srdca, ako keď dala pokrik arizonskej senátorke Eve Burchovej za to, že sa “odvážne podelila o svoj príbeh” o tom, ako by išla na potrat.

Na tom istom národnom potratovom turné sme videli aj Harrisovú, ktorá ako prvá z národných kandidátov viedla kampaň v&nbspskutočnej pôrodnici v&nbspMinnesote. Počas svojho prejavu sa ako zvyčajne usmievala a kvákala, ignorujúc skutočnosť, že samotná pôda, na ktorej stála, bola nasiaknutá krvou tisícov nevinných obetí.

Až Hitler, keď realizoval svoje konečné riešenie, nikdy nenavštívil svoje tábory smrti, ani o nich otvorene nehovoril, bál sa verejne priznať zlo, ktoré tajne pripravoval. Nie Kamala.

Až Hitler, keď realizoval svoje konečné riešenie, nikdy nenavštívil svoje tábory smrti, ani o nich otvorene nehovoril, bál sa verejne priznať zlo, ktoré tajil.

Nie Kamala. V týždňoch, odkedy Harrisová nahradila Bidena na čele demokratickej kandidátky, sme sa o Kamalinom’radikalizme v otázke potratov dozvedeli viac, než sme kedy chceli vedieť.

V čase, keď je americká pôrodnosť na historickom minime, Kamala chce ešte viac znížiť pôrodnosť, aby zastavila “populačný rast.”

V čase, keď sa dokonca aj Čína rozhodla, že chce viac – nie menej – detí, Kamala myslí si že má zmysel, aby sa mladí ľudia vyhýbali rodeniu detí kvôli “klimatickým zmenám.”

Vzhľadom na to všetko a ešte viac sa nezdalo možné, že by si Harrisová mohla vybrať kandidáta, ktorý je v otázke potratov ešte radikálnejší ako ona.

Ale zdá sa, že v guvernérovi Minnesoty Timovi Walzovi ho našla.

Jedným znepokojujúcim znakom je, že má hlboké väzby na Komunistickú stranu Číny a je obdivovateľom komunistického režimu. Do Číny cestoval 30-krát na čínske&rquo;peniaze. To je samotná definícia spolucestujúceho.

To znamená, že na rozdiel od Bidena je Walz’ spojenie s komunistickou Čínou viac ideologické ako finančné. To z neho podľa môjho názoru robí ešte väčšie nebezpečenstvo pre americké slobody.

Čítajte: Čína stále núti ženy k potratom v rámci ‘politiky dvoch detí’:

Kým kritizoval masaker na Námestí nebeského pokoja v roku 1989, pri ktorom komunistický režim úmyselne zabil 10 000 alebo viac čínskych študentov, potom sa ho snažil prirovnať k Wounded Knee, ktorý sa odohral pred 150 rokmi.

Ješte znepokojujúcejšie je, že bol v Číne v čase rozkvetu dnes už neexistujúcej politiky jedného dieťaťa, ktorá zahŕňala nútené, neskoré potraty a dokonca aj zabíjanie detí. Namiesto toho, aby ju odsúdil, však urobil všetko pre to, aby ju ospravedlnil.

Politika jedného dieťaťa bola podľa Walza nevyhnutná, pretože “čínska populácia bola taká veľká.” Nepravdivo tiež tvrdil, že jediným dôsledkom toho, že má človek viac ako jedno dieťa, je to, že “rodina platí daň.”

Politika jedného dieťaťa bola nevyhnutná, Walz povedal, pretože “čínska populácia bola taká veľká.”Taktiež nepravdivo tvrdil, že jediným dôsledkom toho, že máte viac ako jedno dieťa, je, že “rodina platí daň.”

V skutočnosti počas celého obdobia, keď Walz opakovane navštevoval Čínu, boli ženy prenasledované za “zločin” tehotenstva bez povolenia a boli násilím odvážané do potratových centier. Ja viem. Bol som tade.

Vzal si príklad z Číny’a ako guvernér Walz zrušil zákon v Minnesote, podľa ktorého bolo trestné nútiť ženu, aby išla na potrat.

Čítajte: Minnesota’s Democrat Governor signes bill codifying abortion until birth

Inými slovami, ako guvernér nielenže schválil potraty až do pôrodu, ale dal voľnú ruku mužom, aby nútili ženy k nechceným potratom, keď sú emocionálne a finančne najzraniteľnejšie.

Tim Walz si podobne ako Pete Buttigieg myslí, že potraty boli pre mužov dobrou vecou. Niektorým z nich určite umožnila vyhnúť sa zodpovednosti za otehotnenie mladej ženy.

A obaja chcú, aby sme za potraty platili a zatvorili dvere tým, ktorí ponúkajú alternatívy.

Kamala Harrisová a Tim Walz sú skrátka obchodníci so smrťou.

Ak budú zvolení, urobia všetko, čo je v ich silách, aby zvýšili počet nenarodených Američanov poslaných predčasne do hrobu.

Tí z nás, ktorí si v súčasnosti užívajú Život a Slobodu, ktoré naša Deklarácia nezávislosti sľubuje všetkým svojim občanom, musia urobiť všetko, čo je v našich silách, aby tieto práva bránili.

Steven W. Mosher je prezidentom Population Research Institute a autorom knihy Diabol a komunistická Čína.