Kamala Harrisová v kampani požaduje, aby sa všetci zamestnanci nechali očkovať proti COVIDu napriek nebezpečenstvu úderu

Kamala Harrisová v kampani požaduje, aby sa všetci zamestnanci nechali očkovať proti COVIDu napriek nebezpečenstvu úderu

Viceprezidentka Kamala Harrisová požaduje, aby tí, ktorí pracujú pre jej prezidentskú kampaň, mali aktuálne očkovanie proti COVID, a to aj napriek stovkám tisícov hlásených zranení a úmrtí spôsobených očkovaním a napriek priznaniu lekárov, že COVID v súčasnosti spôsobuje “naozaj mierne” príznaky.

“Harrisová na post prezidenta vyžaduje, aby všetci zamestnanci mali ‘aktuálny’ stav očkovania proti COVID-19 podľa predpisov CDC ako podmienku zamestnania, pokiaľ to platné právne predpisy nezakazujú inak,” uvádza sa na webovej stránke kampane Harrisovej’.

Na webovej stránke sa táto požiadavka uvádza pod popisom pracovných pozícií, na ktorých môžu vybraní uchádzači pomôcť jej prezidentskej kandidatúre. Uchádzačom, ktorí sa snažia o “primerané prispôsobenie” zásadám COVID, sa odporúča, aby sa obrátili na personálne oddelenie kampane’ 

Čítajte: Telegraph pripúšťa, že očkovanie COVID mohlo prispieť k vyše 3 miliónom nadbytočných úmrtí

Centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) v súčasnosti odporúča na “ochranu pred “vážnymi ochoreniami spôsobenými vakcínou COVID-19—2023–2024“Pfizer-BioNTech, Moderna alebo Novavax”, ktoré opisuje ako “ochranu” pred vážnymi ochoreniami spôsobenými vakcínou COVID-19.” 

CCDC definuje, že byť “aktuálny” na COVID takzvané “vakcíny” znamená dostať jednu “veku primeranú aktualizovanú vakcínu COVID-19.”

Pretrvávajúce varovanie CDC’pred “vážnou” infekciou COVID kontrastuje s opisom vírusu lekármi na mieste ako mimoriadne mierneho. Doktor Erick Eiting vyslovil vlani na jeseň pre NBC v súvislosti so svojimi pacientmi na urgentnom príjme: “Takmer všetci, ktorých som’videl, mali naozaj mierne príznaky,” a dodal: “Jediný spôsob, ako sme vedeli, že ide o Covid, bolo to, že sme ich náhodou testovali.”

Dr. Dan Barouch, riaditeľ Centra pre virológiu a výskum vakcín v Beth Israel Deaconess Medical Center v Bostone, tiež priznal, že “celkovo je závažnosť Covidu oveľa nižšia ako pred rokom a dvoma rokmi,” hoci to pripisuje “vyššej” imunitnej odpovedi. 

S odvolaním sa na prudký pokles hlásených úmrtí a hospitalizácií v dôsledku COVID, vláda Bidena-Harrisa v máji 2023 oznámila ukončenie “požiadaviek na vakcínu COVID-19 pre federálnych zamestnancov, federálnych dodávateľov a cestujúcich v medzinárodnej leteckej doprave.”

Teda miernosť v súčasnosti prevládajúcich kmeňov COVID spochybňuje význam “vakcíny proti COVID” akéhokoľvek druhu, pre akúkoľvek osobu.

Oveľa viac znepokojuje Harrisov” mandát na očkovanie proti COVID” potenciálne nebezpečenstvo týchto injekcií pre zamestnancov kampane. Správy o najmenej 1 644 248 zraneniach a úmrtiach spôsobených injekciami COVID len v USA vážne spochybňujú bezpečnosť týchto injekcií, ako aj zistenie z doteraz najväčšej štúdie o očkovaní COVID, ktorá zaznamenala “vyšší než očakávaný” nárast neurologických a srdcových problémov po očkovaní.

Tieto obavy o bezpečnosť posilňuje skutočnosť, že regulačné orgány Európskej únie pre lieky varovali, že časté podávanie posilňovacích injekcií COVID by mohlo nepriaznivo ovplyvniť imunitný systém, a že fbývalý riaditeľ CDC Robert Redfield v júlovej správe U.Senáte USA označil očkovanie COVID za “toxické” a povedal, že nikdy nemalo byť nariadené.