Pápež František najnovšie tvrdí, že bránenie migrácii je „smrteľný hriech“. Zrejme teda aj jej regulácia a stráženie hraníc, hoci predošlí pápeži hovorili niečo iné

Pápež František najnovšie tvrdí, že bránenie migrácii je „smrteľný hriech“. Zrejme teda aj jej regulácia a stráženie hraníc, hoci predošlí pápeži hovorili niečo iné

29. augusta 2024  


Krátke správy

Už to začínalo pomaly vyzerať tak, že termín „smrteľný hriech“ úplne vymizne z katolíckych slovníkov. Podľa súčasných vatikánskych reformátorov musíme teraz všetkých prijať a nikoho nevylučovať a preto sa zmienky o zatratení, Pekle, potrebe spovede, rozhrešenia a hlavne zanechania hriechu, vytratili z kázní, prejavov aj propagandistických zvolaní. Taktiež upozorňovanie na páchanie ťažkého hriechu je interpretované ako necitlivosť, neláskavosť, vylučovanie či dokonca prejav nenávisti!

Lenže mýlili sme sa, hriech nevymizol, len sa zmenil. Nadobudol mierne povedané politické zafarbenie a podozrivo koliduje s globalistickou „woke“ ideológiou. V Nemecku je momentálne hriechom podporovať AfD a byť jej členom, pričom cirkevní predstavitelia vedú v médiách masívnu kampaň, ktorá označuje podporu AfD za nezlučiteľnú s kresťanstvom! Iné strany, LGBT komunity, transrodové či potratové témy cirkevní bojovníci za demokraciu nekomentujú, či skôr, snažia sa ich zľahčovať, alebo dokonca s nimi sympatizovať.

Včera priniesli agentúry správu, v ktorej sa výraz „smrteľný hriech“ odrazu objavil v slovníku pápeža Františka, ktorý má otvorenú náruč pre všetkých hriešnikov a nikoho nechce odsudzovať. Veď kto je on, aby súdil? Aby sme citovali jeho samého.

Pápež František
zdroj: flickr.com

Avšak tak ako v Nemecku vedia, že existuje stále ešte jeden hriech – odpor voči globalistickej agende, tak isto to zrejme vie aj pápež František, ktorý počas svojej stredajšej audiencie ostro odsúdil tých, ktorí sa vôbec opovažujú systematicky brániť migrantom v nelegálnom prekračovaní hraníc:

Treba jasne povedať: sú takí, ktorí systematicky a všetkými možnými prostriedkami pracujú na odrazení migrantov – na odrazení migrantov. A keď sa to robí s vedomím a zodpovednosťou, je to smrteľný hriech.“

https://www.lifesitenews.com/analysis/pope-francis-says-deliberately-opposing-migration-is-a-grave-sin/?utm_source=featured-news&utm_campaign=catholic

Uff, tak na čo je potom pohraničná stráž, načo hranice, načo vláda a načo štáty? Už žijeme na Imagine planéte Johna Lennona? Svet je jedno veľké korzo, v rámci ktorého sa budú všetci presúvať tam, kam im to najviac vyhovuje?

Skrátka, pre pápeža Františka zrejme môžete byť sodomitom, prerobiť si pohlavie, byť šesťkrát rozvedený, mať nemanželské deti, šíriť vieroučné bludy, asistovať pri pohanských obradoch, len nesmiete brániť migrácii! To všetko na pozadí neustále narastajúceho brutálneho násilia migrantov voči pôvodným európskym obyvateľom.

Ako na potvrdenie globalistického pôvodu tejto agendy, dodal pápež František v stredu, že „utrpeniu migrantov“ najlepšie zabránime tak, „že budeme všetkými spôsobmi podporovať globálne riadenie migrácie založené na spravodlivosti, bratstve a solidarite“. Cieľom tejto globalistickej koordinácie a straty suverenity štátov a národov nemá byť obmedzenie prílivu migrantov, kdeže, cieľom je „zastaviť zločineckých obchodníkov, ktorí nemilosrdne využívajú biedu iných“. Čiže to, aby migranti za nelegálny prevoz nemuseli platiť bandám mimovládok a prevádzačov. Mali by sme ich sami globálne a koordinovane dopraviť do európskych štátov. Zadarmo, samozrejme.

Ešte pápež Benedikt XVI. v roku 2011 vo svojom posolstve ku Dňu migrantov a utečencov povedal:

Štáty majú zároveň právo regulovať migračné toky a brániť svoje vlastné hranice, pričom vždy zaručujú rešpekt vzhľadom na dôstojnosť každého človeka. Prisťahovalci majú navyše povinnosť integrovať sa do hostiteľskej krajiny, rešpektujúc jej zákony a národnú identitu.

Pápež Ján Pavol II. pri tej istej príležitosti v roku 2001 uviedol, že „právo emigrovať“ podlieha regulácii a obmedzeniam, „pretože jeho uplatňovanie bez rozlišovania môže poškodiť a ohroziť spoločné dobro komunity, ktorá migrantov prijíma“.

Zrejme netušili, že nabádajú štátnikov na „smrteľný hriech“…

BM

Zdroj: LifeSiteNews, titulný obrázok, zdroj – flickr.com

PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 €
10 €
20 €
50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)