Množia sa zákazy činností mimovládnych organizácií

Množia sa zákazy činností mimovládnych organizácií

Nikaragua zakázala činnosť ďalších 169 mimovládnych
organizácií… ide o Ortegov režim, kde prezident si uzurpuje moc na
základe pochybných výsledkov prezidentských volieb tu. Ktoré a prečo „neriešim“. Ortega chce silný štát pod svojou kontrolou…

Cez prizmu západných hodnôt podobné režimy včítane Ruska a Bieloruska, považované sú za neslobodné a nedemokratické… aktuálne Orbánovo Maďarsko (silný nacionalistický nie nacistický!) pravicový premiér. 
K verejným protestom. Na Slovensku sú riadené opozíciou na čele s Progresívnym Slovenskom a klanom Šimečkovcov s jeho satelitmi, ako užitočnými idiotmi západného cezhraničného  vplyvu; Šimečkov otec z Denníka Nenávisť: „Mečiarizmus bol porazený vďaka Sorosovitu. Dnes idú po Ficovom Smere. Ich ideológia a politiky sú proto neofašistické! Európska únia je ponorená do fašizmu a banderovského neonacizmu (plus nové módne henleinovské pánske účesy ako dôkaz nacifikácie euroatlantického priestoru; u nás včítane nevinných a negramotných Rómov/všetci). Český premiér Fiala nosí bezdioptrické henleinovské imidžovky. Toto je Zeitgeist. Duch času. História sa opakuje.
IBAŽE  žiadny skutočný suverénny a zvrchovaný národný štát včítane demokratických, v zmysle významu a obsahu pojmu demokracia ako vláda ľudu prostredníctvom jeho, našich, volených zástupcov (odkaz na Čl.2 odsek 1 Ústavy SR), nepraje si cezhraničnú ideologickú a politickú diverziu. Ide rôzne aplikácie amerického FARA ACT USA s cieľom vyžadovať od jednotlivcov, ktorí vykonávajú politickú činnosť alebo advokáciu v mene zahraničných subjektov v Spojených štátoch, aby sa zaregistrovali na Ministerstve spravodlivosti (DOJ) a zverejnili svoj vzťah, aktivity, príjmy a platby na podporu svojich aktivít tu.

Hoops! Čo môžu USA, nesmie Rusko ani členské štáty EÚ! Lebo Schengen „Voľný pohyb osôb, tovarov, služieb a kapitálu“. Hmm… diverzného. Čítajte Gruzínsko tu.
Slovenská vláda vo veci len vajatá… čím sa proces rozkladu slovenskej spoločnosti prehlbuje v súlade s plánom globalistov vykonať Veľký Reset, potlačiť občiansky odpor a nastoliť novú normalizáciu v jej vplyvovom geopolitickom priestore…   
Politikárčiace mimovládky  s finančnou podporou zahraničia sorosovského typu, nemajú na Slovensku čo hľadať! Rovnako v politickom spektre Progresívne Slovensko a falošní Progresívni veriaci! Poťažmo ani KDH, ktoré s pravým kresťanstvom nemá nič spoločné! Kresťanskú vieru a učenie používa ako figový list a habaďúru do herézy a odpadlíctva od kresťanstva vťahujúc svoje voličstvo.
Ústava SR, Čl. 1 odsek 1: „Slovensko sa neviaže na žiadne náboženstvo ani ideológiu“!

Pekne pozdravujem.
Juraj Režo alias notorickyobcan