Inflitrácia v Cirkvi –

Inflitrácia v Cirkvi –

30. augusta 2024  


Video
 

Islamizácia Európy, ktorá je už taká zreteľná a výrazná v mnohých európskych štátoch, ako je napríklad Francúzsko, neustále napreduje. Panna Mária si za miesto zjavení v roku 1917 vybrala práve Fatimu, pomenovanú po dcére moslima. Toto pomenovanie označuje konečné víťazstvo kresťanstva nad falošnými náboženstvami, ktoré, navzdory populárnym heretickým názorom, nie je ani zďaleka rovnocenné s inými, falošnými náboženstvami, ktoré napr. uctievajú démonické božstvá.

Draho sme boli vykúpení Kristom na kríži a to je kresťanstvo. Pod krížom sa aj jeho Matka stala našou, to je katolicizmus. Slobodomurárske hnutie však pracuje na plné obrátky, aby infiltrovalo katolícku Cirkev a semináre, rady kňazov, biskupov a prelátov a takto ju zvnútra rozkladalo.

video
play-sharp-fill

V tomto rozhovore so Stanislawom Krajskim, teológom a autorom 18 kníh venovaných téme slobodomurárstva a slobodomurárov, rozoberáme ich tajné pôsobenie vo svete a v Cirkvi. Avšak tou najzaujímavejšou časťou je práve jeho erudované poznanie témy a vysvetlenie plánov slobodomurárov do budúcnosti, ktoré sa už teraz, v súčasnosti naplno realizujú podľa ich predstáv, ako má vyzerať kráľovstvo satana na zemi.

Klaus Schwab, Y. Harrari, vlastníci bánk ako rodina Rotschildovcov, to sú niektoré z prominentných postáv, ktoré sa snažili a snažia v celých dejinách až podnes hrať kľúčové roly, aby ovplyvňovali celú planétu a život na nej – to je globalistické pôsobenie. Ale s pomocou koho realizovali a realizujú svoje plány a čo má byť ich konečný cieľ? Ako konkrétne má vyzerať svet a život ľudí po roku 2030?

A. Kulanová

Pre záujemcov o pôvodnú verziu prikladáme odkaz aj na verziu v poľštine:

video
play-sharp-fill

PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 €
10 €
20 €
50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)