"Zasahovanie do volieb"? Tajná služba vyzýva Trumpa, aby prestal plánovať mítingy pod holým nebom

"Zasahovanie do volieb"? Tajná služba vyzýva Trumpa, aby prestal plánovať mítingy pod holým nebom

Tento článok pôvodne uverejnilo spravodajské centrum WND.

Hlboký štát, ktorý v súčasnosti využíva tajné služby USA na útok na kampaň prezidenta Donalda Trumpa v roku 2024, ho varoval, aby prestal robiť svoje charakteristické podujatie v rámci kampane: veľké zhromaždenie pod holým nebom, na ktoré si ho prídu vypočuť tisíce, dokonca desaťtisíce ľudí.

V denníku Washington Post sa píše: “Predstavitelia tajnej služby vyzvali Donalda Trumpa’v rámci kampane, aby po atentáte na bývalého prezidenta v Butleri v štáte Pa, prestal plánovať veľké vonkajšie zhromaždenia a iné podujatia pod holým nebom s veľkým počtom ľudí, Podľa ľudí oboznámených so záležitosťou.

Byla to americká tajná služba, ktorá zlyhala v dlhom zozname spôsobov, ako zabezpečiť ochranu Trumpa na tomto zhromaždení, kde 20-ročný ostreľovač vyliezol na vrchol neďalekej budovy a vystrelil na kandidáta GOP, pričom mu preťal ucho.

Útok mohol byť zrejme smrteľný, až na to, že Trump otočil hlavu, aby sa pozrel na tabuľku presne v sekunde, keď bol vystrelený.

Zlyhanie Tajnej služby’bolo zjavné, keďže aj členovia davu videli a upozornili na hrozbu skôr, ako došlo k streľbe, napriek tomu policajti platení daňovými poplatníkmi za ochranu Trumpa nepodnikli žiadne významné kroky.

Čítajte: Zpráva: Zariadenie, ktoré bolo odvezené do domu strelca z Trumpovho’domu, bolo vystopované v blízkosti sídla FBI, tajnej služby

Reportáž na Gateway Pundit sa obrátila s ostrým hodnotením: “Hlboký štát sa vždy snaží zabrániť Trumpovi v organizovaní veľkých zhromaždení. V roku 2020 demokrati použili COVID na obmedzenie počtu ľudí na Trumpových’zhromaždeniach pomocou marxistických ‘sociálnych dištancií’ usmernení. Teraz tajná služba hovorí Trumpovi, aby prestal organizovať svoje masové zhromaždenia pod holým nebom…, inak?“”

V hodnotení sa ďalej uvádza: “Je to hrozba? Hovorí režim Trumpovi, aby usporadúval menšie mítingy pod strechou, inak’sa postarajú o to, aby ďalší útočník neminul’”

V skutočnosti z brífingu v Senáte vyplynulo, že príslušníci tajnej služby identifikovali strelca ako podozrivú osobu 10 minút predtým, ako Trump vystúpil na pódium, a strelca videli návštevníci mítingu, ako sa plazí po neďalekej streche.

Trump speaking a Bronx rally (video screenshot)

Neúspešný šéf tajnej služby Kim Cheatle, ktorý tento týždeň skončil, ponúkol rôzne ospravedlnenia, vrátane toho, že na túto strechu nebol’poslaný dôstojník, pretože bola šikmá. V inej správe sa uvádza, že dôstojníci “zabezpečili”budovu zvnútra, pretože bolo horúco.

V správe na The Federalist sa uvádza: “Tá istá agentúra, ktorá nedokázala ochrániť bývalého prezidenta Donalda Trumpa pred guľkou potenciálneho atentátnika’teraz žiada prezidentského kandidáta GOP’aby prestal organizovať veľké predvolebné zhromaždenia pod holým nebom. Žiadosť od hrubo nekompetentnej (prinajlepšom) federálnej agentúry zaváňa zasahovaním do volieb a znie ako vyhrážka.“”

The Post nemenoval svoj zdroj, ale dodal: ““Po streľbe agenti Tajnej služby oznámili svoje obavy z pokračovania veľkých mítingov pod holým nebom Trumpovým poradcom, uviedli traja ľudia oboznámení s touto záležitosťou.”

Nie je známe, či rovnakú požiadavku dostala aj Kamala Harrisová.

Čítajte: Vysvetlenia tajnej služby o zlyhaní bezpečnosti pred pokusom o atentát na Trumpa nesedia

“Toto je priama hrozba režimu Trumpovi: ak sa neprestane snažiť zvíťaziť, postarajú sa o to, aby ich ďalší útok neminul. Všetci vieme, čo’robia,” napísal na Twitteri generálny riaditeľ The Federalist Sean Davis.

V správe sa upozorňuje: “Uzavretie podujatí pod holým nebom by zaváňalo zasahovaním do volieb, spôsobom, ako zabrzdiť úspešný spôsob kampane.”

Tajná služba už bola obvinená z odmietania žiadostí Trumpovej kampane o zvýšenie bezpečnosti.

Prepísané so súhlasom WND News Center.