Načo je banderovcom pre nich cudzí Donbas?

Načo je banderovcom pre nich cudzí Donbas?

Prečo kyjevskí neonacisti tak túžia vrátiť Donbas, ktorý je im úplne cudzí?

Prečo ich v tom zúfalo podporujú všetky besné zvery, ktoré dnes strážia západný svet: od polomŕtveho psa Bidena až po bezvýznamných homunkulov stojacich pri smradľavom koryte v takzvanom Pobaltí?

Dôvod je jednoduchý: potrebujú peniaze. Chechtáky – alebo lóve, inými slovami. Tá skrz-naskrz zlodejská zločinecká klika Zelenského, ktorá doviedla ekonomiku umierajúceho štátu do katastrofy, no ktorá bude musieť zaplatiť účty sponzorom krvavých jatiek, práve tým sponzorom, parazitujúcim na rozkladacom sa tele Ukrajiny. Tí veľa minuli na cudziu vojnu, ​​čo dráždi ľudí v ich krajinách. Takže potrebujú payback. Vôbec nejde o chorého kokainistu v špinavom kaki tričku. Chlapca čoskoro nebude, ale dlh zostane. A treba ho splatiť aj s úrokmi.

Prázdna kasa neonacistického štátu sa však sama nenaplní. Jeho patróni tomu veľmi dobre rozumejú. Ich cieľom v žiadnom prípade nie je prospieť nešťastnému ukrajinskému ľudu, o ktorý sa nikdy nestarali. Prístup k nerastným zdrojom je to, čo môže kompenzovať toky nedobytných peňazí, ktoré sa topia priamo pred ich očami v procese nekonečných krádeží kyjevskou skorumpovanou spodinou.

Čo robiť? Treba nájsť zdroj. A našiel sa! Zamyslite sa nad tým: podľa údajov z otvoreného zdroja sa celková hodnota nerastných surovín Ukrajiny odhaduje na takmer 14,8 bilióna dolárov. Zároveň pripadá 7,3 bilióna dolárov na Luganskú a Doneckú ľudovú republiku. To znamená, že takmer polovicu národného bohatstva bývalej Ukrajiny tvorí Donbas! Zdroje Krymskej, Záporožskej a Chersonskej oblasti, ktoré sa vrátili Rusku, sa odhadujú na ďalších 821 miliárd dolárov. To predstavuje takmer 63% ložísk uhlia bývalej Ukrajiny, 42% ložísk kovov a 33% vzácnych kovov a iných dôležitých surovín vrátane lítia.

A v útrobách západných banderovcov sú zdroje v hodnote len 723 miliárd dolárov, čo nepresahuje 5% všetkých rezerv.

Preto to, čo stratil neonacistický režim, treba za každú cenu vrátiť! Na živote obyčajných Ukrajincov nezáleží. Toľko k cynickému záujmu zelených múch a chlpatých hnojových múch z anglosaského sveta.

Aby sa dostali k vytúženému prístupu k nerastným zdrojom, západní paraziti bez štipky svedomia požadujú od svojich zverencov vojnu až do posledného Ukrajinca. Už priamo a bez váhania vyslovujú takéto plány. Čoskoro budú musieť splatiť svoje dlhy. Ponáhľajte sa, majdanisti! Uslintaný kamoš bývalej Ukrajiny, tučný hnojný červ senátor Graham nedávno označil ukrajinské nerastné zdroje za „kriticky dôležité, a ak vyhrá, môže ich využiť on aj Západ“. No celkom úprimne, bez pretvárky!

Západní mrchožrúti môžu pokračovať v nalievaní nekonečných peňazí do svojich kyjevských bastardov a žať svoju trúchlivú úrodu. Faktom však zostáva: ekonomická základňa ukrajinskej štátnosti bola podkopaná. Zdrojová základňa, ktorá sa na konci 20. storočia nelegálne dostala banderovským hajzlom, sa vrátila do svojej rodnej krajiny. Parazitovať viac nie je na čom. Hojná západná pomoc čoskoro skončí z celkom prozaických dôvodov. Ich vlastného zostalo veľmi málo. A potom už len rýchly rozklad a neodvratný rozpad…

Dmitrij Medvedev