Kresťanský lekár v Nemecku dostal pokutu 2 500 eur za varovanie pred nebezpečenstvom očkovania COVID v roku 2021

Kresťanský lekár v Nemecku dostal pokutu 2 500 eur za varovanie pred nebezpečenstvom očkovania COVID v roku 2021

Nemecká lekárka dostala pokutu 2 500 eur (2 799 USD) za to, že v roku 2021 varovala pred úmrtím ľudí v dôsledku očkovania COVID-19.

Ako informovala spoločnosť Apollo News, doktorka Heidi Göldnerová z Braunfelsu v spolkovej krajine Hesensko na jeseň 2021 vyvesila vo svojej ordinácii písomnú poznámku, v ktorej varovala pred nebezpečenstvom experimentálnych očkovaní.

Gölderová na poznámke uviedla: “Vážení pacienti, na základe opakovaných otázok: Vzhľadom na neprimerane vysoký počet niekedy závažných vedľajších účinkov a viac ako 40 (skôr 50) úmrtí v súvislosti s očkovaním Covidom-19, ktoré sa vyskytli v miestnej komunite, nebudem naďalej vykonávať očkovanie Covidom-19 vo svojej praxi!”

Čítajte: Nemecký lekár odsúdený na viac ako 2 roky väzenia za vydávanie výnimiek z očkovania maskou a očkovania COVID

Hesenská lekárska asociácia v reakcii na to iniciovala právne konanie proti Dr. Göldnerovi. Združenie zdôraznilo, že prešetrí všetky sťažnosti proti lekárom, ktorí údajne popierajú existenciu COVID-19 alebo uvádzajú “nepravdivé tvrdenia” o očkovacích látkach COVID-19.

Podľa Apollo News sa Gölderová v rozhovore v miestnych novinách v roku 2021 bránila tým, že jej pacienti, pohrebné služby a známi v tom čase nahlásili náhle úmrtia — ľudí, ktorí krátko predtým dostali injekcie Covid.

ČÍTAJTE: The Telegraph pripúšťa, že injekcie COVID možno pomohli spôsobiť viac ako 3 milióny nadmerných úmrtí

V prednáška, ktorú Gölder predniesla v roku 2022, uviedla, že jej kresťanská viera ju viedla k tomu, aby zverejnila nápis, aj keď vedela, že by sa mohla dostať do problémov.

“Veľmi dlho som premýšľala o tom, či mám tento nápis vyvesiť a ako ho mám napísať,” uviedla lekárka a dodala: “Som kresťanka a urobila som to s dôverou v Boha.

“To, čo som napísala, je pravda. Žijem v pravde a žijem v Božej láske, a to odovzdávam svojim pacientom, a to je pre mňa veľmi dôležité.”

Čítajte: Najstarší japonský’lekár na rakovinu: Krátko po vyhlásení rozsudku Göldnerová vyhlásila, že je “ohromená.”Podľa Apollo News bola veľmi sklamaná Štátnou lekárskou asociáciou. Namiesto toho, aby organizácia stála za lekármi a podporovala ich pri výkone ich prísahy, vrazila lekárom nôž do chrbta.

Gölderová vyhlásila, že bude naďalej varovať pred nebezpečnými mRNA injekciami: “Videla som vedľajšie účinky a mojou úlohou ako lekára je chrániť svojich pacientov, zasadzovať sa za ich zdravie a budem to robiť aj naďalej.”

V sobotu 17. augusta sa pred katedrálou vo Wetzlari konala demonštrácia solidarity za lekára pred súdnym procesom. Tam opäť vyhlásila, že “sa cíti byť zaviazaná len svojej prísahe lekárky a svojmu svedomiu.”

Gölder’odsúdenie prichádza napriek tomu, že existuje množstvo dôkazov o tom, že Covidove injekcie skutočne vážne poškodili ľudí a spôsobili mnoho úmrtí.

Zprávy o najmenej 1 644 248 zraneniach a úmrtiach spôsobených injekciami COVID len v USA vážne spochybňujú bezpečnosť týchto injekcií, ako aj zistenie z doteraz najväčšej štúdie o očkovaní COVID, že po očkovaní došlo k “vyššiemu než očakávanému” nárastu neurologických a srdcových problémov.

Čítajte: Kamala Harris’ kampaň vyžaduje, aby sa všetci zamestnanci dali očkovať COVID napriek nebezpečenstvu očkovania

Tieto obavy o bezpečnosť posilňuje skutočnosť, že regulačné orgány Európskej únie pre lieky varovali, že časté podávanie COVIDu by mohlo mať nepriaznivý vplyv na imunitný systém, a že bývalý riaditeľ CDC Robert Redfield v júlovej správe U.Senáte USA, označil očkovanie COVID za “toxické” a povedal, že nikdy nemalo byť nariadené.

Menej toho prestížny lekársky časopis BMJ Public Health vykonal analýzu údajov zo 47 krajín, najmä v Európe a Severnej Amerike, v ktorej zistil vysokú mieru nadbytočných úmrtí počas troch rokov nepretržitého trvania od vypuknutia epidémie COVID-19. Za pravdepodobných pôvodcov mimoriadne vysokého počtu úmrtí označil očkovanie proti Covidu a iné “opatrenia na obmedzenie šírenia nákazy”, ako sú výluky.

Dodatočne, nedávno uniknuté dokumenty z najvyššej nemeckej zdravotníckej agentúry ukazujú, že politici vedeli, že experimentálne injekcie COVID nezabránili prenosu a že lockdowns spôsobujú viac škody ako úžitku, ale aj tak obhajovali mandát na injekcie, čo dokazuje nečestnosť politického establishmentu’v súvislosti s veľmi kontroverznými injekciami Covid.

ČÍTAJTE:

Nemecko je na čele západných krajín v ‘masívnom’ náraste nadmerného počtu úmrtí od zavedenia COVID injekcie: údaje

Filipínski zákonodarcovia bijú na poplach kvôli 290-tisíc nadmerným úmrtiam po zavedení očkovania COVID

Viac ako 1 600 lekárov a vedcov žiada ‘okamžité pozastavenie’ očkovania COVID