Stovky detí v Kanade prežívajú potraty a sú ponechané na smrť, ale nikoho to nezaujíma

Stovky detí v Kanade prežívajú potraty a sú ponechané na smrť, ale nikoho to nezaujíma

V Kanade sa ani jeden federálny líder nezmieňuje o potratoch – okrem toho, že potvrdí svoju podporu feticidu vo všetkých jeho formách. Takto nereagovali na novú zdrvujúcu štúdiu lekárskych štatistikov z Montrealskej univerzity, ktorá zistila, že každé štvrté dieťa potratené v 23. týždni tehotenstva v Quebecu sa narodí živé. Jedna z “komplikácií” neskorších potratov je známa ako “narodenie živého dieťaťa” a “počet živých detí” po potrate sa v Quebecu zvýšil, najvýraznejšie pri potratoch medzi 20. a 24. týždňom. 

Štúdia z Quebecu zistila, že viac ako 11 % detí potratených v druhom trimestri v rokoch 1989 až 2020 sa po pokuse o potrat narodilo živých, a to na základe štúdie 13 777 potratov v období od 15. do 29. týždňa. Štúdia zistila, že 90 % týchto detí zomrelo do troch hodín a LSN 6. augusta informovala, že “len 24,5 % detí narodených živých bolo prijatých na jednotku intenzívnej starostlivosti o novorodencov (NICU), zatiaľ čo len 5,5 % dostalo paliatívnu starostlivosť.”Pozoruhodné je, že v rokoch 2011 až 2021 sa počet detí narodených živých po potrate zvýšil na viac ako 20 %. 

Podľa autorov štúdie: “V Quebecu je narodenie živého dieťaťa definované ako prítomnosť akejkoľvek známky života, vrátane dýchania, tlkotu srdca, pulzácie pupočníka alebo pohybu svalov, u plodu, ktorý je odobratý matke, bez ohľadu na to, či je alebo nie je prestrihnutá pupočná šnúra alebo pripojená placenta.” Dospeli k záveru, že miera narodených živých detí po pokusoch o potrat “bola najvyššia v 23. týždni tehotenstva (27.0 na 100 potratov), nasledovali 22. týždeň (26,7 na 100 potratov) a 21. týždeň (22,9 na 100 potratov).” Autori zaznamenali zvláštny trend, keď uviedli, že pravdepodobnosť, že dieťa prežije potrat, sa v skutočnosti zvýšila medzi rokmi 1989 – 2000, keď bola 4,1 %, a 2011 – 2021, keď bola 20,8 %. 

Skutočne ma šokuje, že táto štúdia bola vôbec vykonaná, a už vôbec nie publikovaná. Je to jedno z&nbspkrvavých malých tajomstiev Kanady, že deti sa často rodia živé a&nbsppo potratoch sa nechávajú zomrieť. Pat Maloneyová, pro-life blogerka, ako prvá odhalila túto krutú realitu prostredníctvom žiadosti o slobodný prístup k informáciám, pričom zistila, že v rokoch 2000 až 2009 prežilo potrat 491 detí, ktoré boli následne ponechané zomrieť; toto odhalenie pôvodne vyvolalo National Post vyšetrovanie a výzvu poslancov parlamentu na zapojenie RCMP. Vtedajší premiér Stephen Harper na túto výzvu reagoval bezstarostným vyhlásením, že potraty sú legálne, a odmietol sa tým ďalej zaoberať. 

Každému kanadskému dieťaťu, ktoré sa narodí živé a je ponechané na smrť, sa vydáva rodný aj úmrtný list. Nie som si vedomý toho, čo sa zaznamenáva ako “príčina smrti.” 

Kanadskí’potratoví aktivisti a progresívni politici v tejto otázke už veľa klamali – takže mi to neberte. Tu je popredná potratová aktivistka Spojeného kráľovstva’Ann Furediová z Britskej poradenskej služby pre tehotenstvo (BPAS), ktorá priznáva – s množstvom vytáčok – že sa to naozaj deje: 

Furediová je tu o niečo úprimnejšia ako Joyce Arthurová z takzvanej Kanadskej koalície za práva na potrat, ktorá nikdy nepočula o potrate, ktorý by neschvaľovala. Začiatkom tohto mesiaca televízia CTV informovala o údajne “zavádzajúcom” letáku organizácie ProLife Alberta, v ktorom sa uvádza, že “v Alberte dochádza k neskorým potratom, ktoré často vedú k tomu, že plne narodené deti sú ponechané na smrť.Hovorcovia provinčnej vlády na túto otázku odmietli reagovať, ale Arthur ju označil za “podnetnú propagandu, ktorá sa nezakladá na skutočnosti.” 

“Je naozaj znepokojujúce, že hnutie proti voľbe zneužíva tieto prípady na svoju vlastnú politickú agendu,” povedala pre CTV. “Je to politická šoková taktika.”  

Predpokladám, že ak je šokujúce, že sa deti rodia živé a nechávajú sa zomrieť – skutočnosť, ktorú máme potvrdenú z vládnych údajov za desaťročia, ako aj z novej štúdie z Quebecu – že možno je to závan infanticídy, ktorý ľudia považujú za šokujúci, a nie politika. Momentálne žiadna politika okolo obetí potratového režimu v Kanade’neexistuje. Deti sa zabíjajú v maternici počas všetkých deviatich mesiacov tehotenstva. Niektoré z nich krátko prežijú mimo maternice a krátko nato zomrú. Raz za čas, ako napríklad v prípade Ximeny Renaertsovej, žijú dostatočne dlho na to, aby mali život.  

Tieto deti nemajú vôbec žiadny politický hlas, a to je najväčšia hanba Kanady’