Ako drogy ovplyvňujú mozog – OZ Biosféra

Ako drogy ovplyvňujú mozog – OZ Biosféra

Drogy sú organické látky, ktoré majú silné éterické štruktúry a negatívnu energiu. Po konzumácii drogy rýchlo putujú krvou do mozgu. A keď koncentrácia týchto jedov dosiahne kritickú hodnotu alebo sa stane nadkritickou, stane sa nasledovné: aby podstata rozložila tieto jedy, rozmiestňuje mozgové neuróny na vyšších mentálnych úrovniach.

Zároveň štruktúry neurónov, ktoré tieto úrovne nemajú, keď cez ne prúdia energetické toky týchto úrovní, začnú rýchlo kolabovať. Zároveň dochádza k odbúravaniu omamných látok energetickými tokmi na mentálnych úrovniach.

Počas celej tej doby je človek schopný vidieť a počuť iné úrovne, cítiť sa tak, ako nikdy v živote… A človeka to začne neodolateľne znova a znova ťahať do stavu blaženosti, ktorý kedysi zažil. A aby sa mozog opäť otvoril, sú potrebné stále väčšie dávky týchto narkotík.

Mozog sa opäť otvára a jeho štruktúry sa ničia ešte viac. A ešte väčšia dávka je potrebná, aby došlo k ďalšiemu odhaleniu… V dôsledku týchto pokusov sú telo a štruktúry podstaty veľmi rýchlo a nenávratne zničené.

Akýkoľvek pokus človeka prinútiť otvorenie mozgu, keď na to nie je evolučne pripravený, sa rovná pokusu vynútiť otvorenie nezrelého kvetného púčika. Keď sa to stane, kvet zvädne a odumrie a jeho skutočnú krásu už nikto neuvidí…

Len s harmonickým vývojom a evolúciou, keď mozog rozvíja štruktúry vyšších mentálnych úrovní a „LOTOS“ sa rozvíja cez fyzické telo, cez telá podstaty, začnú prúdiť energie vyšších mentálnych sfér, čo dáva človeku oveľa viac, ako vo vnemoch, tak aj v možnostiach.

Pri takomto rozvoji mozgu a podstaty je človek schopný len vplyvom svojich myšlienok, psi-polí ovplyvňovať mnohé procesy prebiehajúce v spoločnosti a prírode. Voľne sa pohybovať v priestore a čase, vidieť minulosť, prítomnosť, budúcnosť a ovplyvňovať ju. A oveľa, oveľa viac…

Toto nie je hypotéza, nie predpoklad. Podarilo sa mi nájsť spôsob, ako harmonicky dostať podstatu človeka, štruktúry jeho mozgu na evolučnú úroveň, keď to bude možné. Naučil som sa to robiť, míňajúc svoju energiu, svoj potenciál. A asi päťsto mojich študentov, ktorí prešli mojou školou, dostalo buď všetky alebo časť týchto možností. Navyše, po ukončení školy pokračoval ich proces evolučného vývoja. Tí, ktorí mali menej, dostali viac, tí, ktorí už mali veľa, získali niečo, čo nemohli ani tušiť.

Nepíšem to preto, aby som ukázal, že moja metóda je najlepšia. Možno existujú aj iné spôsoby, ako to dosiahnuť samostatným rozvojom alebo nejakým iným spôsobom… Jediný dôvod, prečo o tom píšem, je zastaviť tých, ktorí siahajú po drogách, aby „viac videli, počuli, cítili“…

To všetko môžete vidieť, počuť a ​​cítiť bez toho, aby ste si zničili svoj mozog, svoju podstatu, ale naopak, vytvárali seba s väčšími možnosťami. A toto je skutočné. Len treba chcieť a vedieť, ako na to. A na to potrebujeme vedomosti, vedomosti a ďalšie vedomosti… skutočné poznanie zákonov prírody, procesov prebiehajúcich v nás samých a okolo nás. A veľa nemožných vecí sa pre vás stane možnými…

Nikolaj Levašov „Posledný apel ľudstvu“

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info



Post Views:
38