Nesprávne riadené lesné požiare sa využívajú ako zbraň na strašenie verejnosti a vyvolávanie klimatickej hystérie

Nesprávne riadené lesné požiare sa využívajú ako zbraň na strašenie verejnosti a vyvolávanie klimatickej hystérie

Divoké požiare sú, aspoň zdanlivo, nielen čoraz častejšie, ale aj alarmujúco katastrofické. Hoci niektorí odborníci tvrdia, že prinajmenšom v celosvetovom meradle sa zvýšila len medializácia požiarov, a nie skutočná plocha zničenej požiarom, zjavná frekvencia v západnej časti Spojených štátov viedla k vtipu, že teraz je tu nové obdobie známe ako sezóna požiarov.

Z vedy aj histórie vieme, že v počasí existujú cykly, ktoré vysvetľujú horúce letá a nízke snehové zásoby, ktoré sa pripisujú “sezóne požiarov.”Tento klimatický cyklus sa zneužíva a využíva na zastrašovanie verejnosti, aby prijala kontrolu nad mnohými aspektmi svojho života, ktorá, ak sa nezastaví, vyvrcholí nútenými “klimatickými zmenami” výlukami. 

Divoké požiare sú zámerne zle riadené na najvyšších úrovniach a tí, ktorých životy sú najviac ohrozené, sú odvážni ľudia, ktorí sú na zemi a vo vzduchu a bojujú s týmito požiarmi. Toto zlé riadenie spôsobilo aj obrovské finančné straty, ktoré utrpeli majitelia domov a rančerov, nehovoriac o celých komunitách, pretože poistné sa stalo nedostupným. Za posledné desaťročie sa znížilo financovanie, znížil sa počet hasičov a na vedúce pozície sa dostali nekompetentní ľudia.

Je všeobecne známe, že lesy sa zle spravujú tým, že sa neodstraňuje podrast. Počas požiaru Camp Fire v Paradise v Kalifornii zahynulo 85 ľudí. Energetická spoločnosť PG&E, ktorej elektrické vedenie požiar vyvolalo, sa priznala k neúmyselnému zabitiu a nezákonnému založeniu požiaru. Ochrancovia životného prostredia obviňovali spoločnosť PG&E z problémov s infraštruktúrou, podceňovali a dokonca kritizovali postup spoločnosti PG&E pri odstraňovaní stromov, pričom tvrdili, že na vine nie je podrast, ale zastaraná infraštruktúra spoločnosti PG&E. Mnohí občania sa však sťažovali, že spoločnosť PG&E zneužila finančné prostriedky a namiesto vyčistenia pod elektrickým vedením ponechala pozemky náchylné na lesné požiare. Na ostrove Maui sa objavili titulky, v ktorých sa písalo, že na varovanie obyvateľov neboli použité evakuačné sirény a núdzové vysielanie. Médiá mlčali o nesprávnom riadení tohto lesného požiaru v Lahane, ktorý si vyžiadal viac ako 100 obetí. 

Človek sa môže čudovať, čo sa deje. Najpodozrievavejší z nás by hádal, že je žiaduce, aby ľudia umierali, čo je malá cena za to, aby sa pokročilo v realizácii globalistického, depopulačného programu. Niektoré požiare založili podpaľači, ako to bolo v prípade požiaru v západnom Washingtone, čo vyvoláva otázku: Sú požiare zakladané úmyselne? Zdá sa, že niektoré požiare sa nechávajú horieť a iné sa hasia s pomstou. To tiež núti klásť si otázku, či nejde o sprisahanie.

Z vlastnej skúsenosti viem, že keď sa preženie lesný požiar a majitelia domov sú evakuovaní, nikto sa nechystá brániť svoje domy. Pri lesnom požiari v Idahu v roku 2017 hasiči požiadali susedov a priateľov, aby odišli, ale namiesto toho mnohí zostali, stavali protipožiarne zábrany pomocou Pulaského sekier a ručných lopatiek a bránili si navzájom’domy záhradnými hadicami.

V mieste, kde žijem, sa farmári vysmievajú príkazom na evakuáciu a radšej si vlastnou technikou vyorávajú protipožiarnu prestávku na svojich poliach. Poznám aj dymovnicu, ktorá usilovne a agresívne vytvára obranný priestor okolo svojho domu, pretože nedôveruje hasičom, že uhasia požiar. Nech je známe, že ak sa evakuujete, váš dom pravdepodobne zhorí.

Nepoznám zákutia spolupráce oddelení a základní, ale viem, že sa využíva požiarna sezóna. Využíva sa rovnakým spôsobom, ako sa využívajú orgány činné v trestnom konaní, napríklad tajná služba. Sú zneužívané v snahe vziať Američanom slobodu a nezávislosť.

Celé úsilie v boji proti lesným požiarom bolo sabotované. Po prvé, zrušilo sa financovanie a základne sa konsolidovali. Po druhé, pracovná sila bola vyčerpaná a strategické rozhodovanie bolo ohrozené. Obe tieto nešťastia boli spôsobené tým, že do vedúcich pozícií boli dosadení nekompetentní ľudia. Hasenie požiarov je náročná práca, a ak sa posádky stretávajú s frustráciou a zlou “firemnou kultúrou”, muži, ktorí tieto posádky tvoria, si budú hľadať zamestnanie inde. Hasičské posádky musia mať dôveru vo vedenie a zažiť kamarátstvo, inak mužov táto práca nebude lákať. Dôvera a kamarátstvo trpia, keď je vedenie nekompetentné.

Deštruktívne, nekontrolovateľné požiare, ktoré sa objavujú leto čo leto, sú nevyhnutným predpokladom na to, aby bežní Američania uverili, že “klimatické zmeny” sú veľkou hrozbou pre ich spôsob života. Na presadenie uzáverov COVID, povinných masiek a účinného núteného očkovania bolo potrebné Američanov vystrašiť, aby sa podriadili. Jediný spôsob, ako budú globalisti schopní kontrolovať Američanov a regulovať spôsob, akým vnímame manželstvo, vychutnávame si jedlo, užívame si slobodu pohybu a napokon používame elektrickú energiu, je zastrašovať nás nútenými výlukami a inými metódami kontroly. Keď sa pustíme do rozhovoru o lesných požiaroch, nezabúdajte, že na vine nie sú len horúce letá a nízke snehové zásoby. Leví podiel viny leží na pleciach elít, ktoré do vedúcich funkcií dosadili nekompetentných ľudí, zrušili financovanie na adekvátny boj s požiarmi a bránia riadnemu hospodáreniu v lesoch.