Hulu uvádza rúhavý film zosmiešňujúci dogmy Panny Márie na sviatok Nanebovzatia Panny Márie

Hulu uvádza rúhavý film zosmiešňujúci dogmy Panny Márie na sviatok Nanebovzatia Panny Márie

Americká streamovacia webová stránka Hulu uviedla na sviatok Nanebovzatia Panny Márie rúhavý film s názvom “Nepoškvrnená”. 

16. augusta, na katolícku slávnosť Nanebovzatia Panny Márie, Hulu uviedla “Nepoškvrnená” rúhavý film o mladej mníške, ktorá “zázračne” otehotnie.

“Sydney Sweeneyová sa predstaví v úlohe Cecilie, hlboko zbožnej americkej mníšky a nováčika v známom kláštore na talianskom vidieku,” napísala spoločnosť Hulu. “Netrvá dlho a z hĺbky kláštora”sa začnú vynárať temné tajomstvá, ktoré sa skrývajú pod jeho teplou a malebnou fasádou.”  

Podľa zhrnutia hororu žila mladá mníška v kláštore pokojne, až kým sa nedozvedela, že otehotnela ešte ako panna, aby neskôr zistila, že bola oplodnená v rámci kaplánovho’šialeného plánu na reinkarnáciu Krista.  

Film je plný rúhania od znesvätenia jedného z klincov z kríža, cez zosmiešňovanie Máriinho’panenského počatia Krista až po používanie sviatostí, ako sú ruženec a krucifix, ako vražedných zbraní.  

Hulu sa okrem streamovania rúhavého filmu rozhodlo nahrať ho na svoju platformu na slávnosť Nanebovzatia Panny Márie do neba. Podľa katolíckej tradície sa tento deň považuje za sviatočný, keďže pripomína zázračné prijatie Márie’s telom a dušou do neba.   

Nanešťastie, znesvätenie tejto slávnosti a svätokrádežné zaobchádzanie s Pannou Máriou nie je pre túto streamovaciu službu, ktorá sa už preukázala ako pro-potratová a protikatolícka, ničím výnimočným.  

Ako LifeSiteNews predtým informoval, v roku 2020 miniséria Mrs. America spoločnosti Hulu’očiernila pro-life hrdinku Phyllis Schlaflyovú, ktorá sa snažila zastaviť blížiace sa prijatie zavádzajúco nazvaného dodatku o rovnakých právach (ERA), ktorý by viedol k zvýšeniu počtu interrupcií.   

Podobne v roku 2015 spoločnosť Hulu, odmietlapovoliť vysielanie dvoch pro-life spotov, napriek tomu, že predtým vysielala reklamy na plánované rodičovstvo.   

Aby čitatelia ponúkli zadosťučinenie za toto rúhanie a ďalšie, ktoré boli spáchané na Panne Márii, vyzývame ich, aby sa modlili:  

Mária, moja Nepoškvrnená Matka, túžim ti ponúknuť zadosťučinenie za urážky, ktoré tvoje Nepoškvrnené Srdce dostáva od strašných rúhaní, ktoré sa proti tebe vyslovujú. Ponúkam ti tieto chvály, aby som ťa potešil za toľké nevďačné deti, ktoré ťa nemilujú, a aby som potešil Srdce tvojho Božského Syna, ktoré je tak hlboko urážané urážkami, ktoré sa ti ponúkajú. 

Prijmi, moja Najčistejšia Matka, tento malý prejav úcty. Učiň, aby som ťa každým dňom viac miloval a s ľútosťou hľadel na tých rúhačov, aby neotáľali vrhnúť sa do tvojho materinského náručia. Amen.

V. Daj, aby som ťa chválil, svätá Panna.

R. Daj mi silu proti tvojim nepriateľom.

 

Požehnaná buď veľká Božia Matka, presvätá Mária. 

Požehnané buď jej sväté a nepoškvrnené počatie. 

Požehnané buď jej slávne Nanebovzatie. 

Požehnané nech je meno Mária, Panna a Matka. 

Požehnané buď jej Nepoškvrnené srdce. 

Požehnaná buď jej panenská čistota. 

Požehnané nech je jej Božské Materstvo. 

Požehnané nech je jej Univerzálne Sprostredkovanie. 

Požehnaný buď jej smútok a jej slzy. 

Požehnané buďte milosti, ktorými ju Pán korunoval za Kráľovnú neba a zeme. 

 

Chvála Márii, dcére Otca, 

Slávi sa Mária, Matka Syna, 

Slávi sa Mária, manželka Ducha Svätého. 

 

Matka moja, milujem ťa za tých, čo ťa nemilujú; chválim ťa za tých, čo sa ti rúhajú; odovzdávam sa ti za tých, čo ťa nechcú uznať za svoju Matku. Amen.