PRERIEKNUTIE MICHALA KOVAČIČAMichal Kovačič podiškuroval s Monikou, čo má za m…

PRERIEKNUTIE MICHALA KOVAČIČAMichal Kovačič podiškuroval s Monikou, čo má za m…

PRERIEKNUTIE MICHALA KOVAČIČA

Michal Kovačič podiškuroval s Monikou, čo má za manžela Pamelu. A bola to veľká prča, lebo Miško mal kopu svalnatých rečí. Asi mu ZKH podáva na raňajky strúhané činky, či čo.

Pán Kovačič riekol, že spolu s ďalšími rovnako orientovanými osobami zakladajú televízor. Vraj na to potrebujú cez donorskú platformu vybrať pol milióna eur. Zároveň s istotou tvrdil, že vysielanie odštartujú – ako inak – 17. novembra.

Priznám sa, že som mierne zmätený. Na jednej strane Miško so svalnatým jazykom tvrdí, že na spustenie telky potrebujú pol mega, na strane druhej si je istý, že začnú vysielať presne 17. novembra, čo je cca. o dva a pol mesiaca. Ako si môže byť istý, že tak rýchlo vyzbierajú 500 000?

Podľa mojej mienky pán Kovačič povedal viac, ako chcel, respektíve mal povedať. Nemám na to dôkaz, ale z popísaného rozporu vyvodzujem, že lóve na nový ideologicko-propagandisticko-agitačný projekt sú už dávno pokope. Verejná zbierka je len krycou legendou, účelom ktorej je odviesť pozornosť od pôvodu prostriedkov investovaných do projektu v predstihu.

Pôvod peňazí by totiž odhalil nielen fyzické alebo právnické osoby, ale najmä záujmy stojace za kulisami a hercami predstavenia formálne zastrešovaného Michalom Kovačičom. Okolnosť, že štartovaciu salvu vystrelil v rozhovore s poprednou konšpirátorkou tlačového orgánu strany iného Miška, je v tomto ohľade veľavravná a nevyžaduje si žiaden ďalší komentár.