Zjazd demokratov v roku 2024 bol najtemnejším momentom v histórii Chicaga

Zjazd demokratov v roku 2024 bol najtemnejším momentom v histórii Chicaga

Vždy ma fascinovalo Chicago. A to je od takého provinčného Newyorčana z predmestia, ako som ja, veľká pochvala.

Carl Sandburg opísal Chicago ako “mesto veľkých ramien, hráča s národnými železnicami, mäsiara svíň pre svet.”

Chicago bolo ústredným mestom rastu nášho národa, skutočným dynamom na brehu Michiganského jazera.

Bohatá história s bohatým životopisom: Veľký požiar v roku 1871, ktorý zničil tretinu mesta, búrlivé 20. roky, Sears Roebuck, Marshall Fields, Sears Tower, politická dynastia Richard Daly, prohibícia, organizované robotníctvo na vznešených vrcholoch, organizované robotníctvo na skorumpovanom dne, umenie, kultúra, kulinárske triumfy od legendárnej reštaurácie Pump Room až po rovnako obľúbené a chutné „Red Hots“, ktoré sú k dispozícii takmer na každej ulici a vedľajšej ceste.

Je to metropola, ktorá sa impozantným spôsobom podieľala na priemyselných bojoch od občianskej vojny cez svetové vojny až po súčasnosť, nehovoriac o pracovnej sile, ktorú poskytla našim národným’ozbrojeným silám.

V 50. a 60. rokoch 20. storočia bolo Chicago domovom veľkolepého rastu a neskrývaného katolicizmu.

Ale keď sa pozrieme na súčasnosť, vidíme, že cirkevní hierarchovia mesta poskytujú pomoc a útechu potratárom a zdravotníckym manipulátorom v transgenderovom a “prechodovom” priemysle a zároveň poskytujú podporu morálnemu hnusu, ktorý ich podmieňuje a definuje. Všetci sú, samozrejme, doma v takzvanej Demokratickej strane.”

ČÍTAJTE: Kardinál Cupich sa modlí za ‘mier’ as Planned Parenthood offers mobile abortions blocks away from DNC

Často si spomínam na pieseň “The Night Chicago Died” z roku 1974 od britskej skupiny Paper Lace. Pripomína mi Národný demokratický konvent v Chicagu v roku 1968. Tou socialistickou húsenkovou dráhou otriasali prudké nepokoje a demonštrácie pred Medzinárodným amfiteátrom, zatiaľ čo vo vnútri sa odohrávali odporné prejavy plné nadávok a doslova bitky. Dokumentárny dôkaz nájdete na YouTube.

Tieto udalosti boli, samozrejme, vyvrcholením všetkých kultúrnych a sociálnych neduhov 20. storočia, ktoré sa stretli na jednom mieste. Teraz, o 56 rokov neskôr, sa nevyhnutný a neúprosný záver týchto neduhov vracia domov na DNC Chicago 2024.

Záverečný klinec do rakvy. Posledná kapitola ságy.

Ako príznačné, že sa tam chystá ďalší veľký požiar, ktorý zatieni veľký požiar z októbra 1871; pohltí našu krajinu.

Chicago je takmer rovnako vzdialené medzi týmito dvoma ďalšími skorumpovanými centrami marxizmu, sociálnej patológie a prvotného zla:

Ak ste katolík a v roku 1968 ste ich volili, bolo to pochopiteľné. Ak ste ich volili teraz, je to odsúdeniahodné.

Postavte sa. Toto sa pravdepodobne neskončí dobre. Modlite sa však, aby nám Božia’prozreteľnosť a milosrdenstvo zabránili úplne zničiť náš národ kolaboráciou a podporou temných armád, ktoré sú pripravené pohltiť nás i svet.