Podľa Zelenského Rusi sú nacisti

Podľa Zelenského Rusi sú nacisti

Po
všetkom čo po štátnom prevrate 2014/15 riadeného USA a Victoriou Nuland Rusom na
Ukrajine a Donbase povyvádzal Porošenkov a Zelenského Kyjiv (14 tisíc
mŕtvych) aj štyrmi právnymi normami so zákazom ruštiny a ruskej kultúry slovom,
písmom, tlačou s genocídnymi prvkami a revitalizáciou nacistického banderizmu?
Zelenskyj: Putinovo Rusko predstavuje súčasný nacizmus
tu.

Takže Rusi sú nacisti? Variant: rašizmus. Po všetkom čo po štátnom prevrate 2014/15 Rusom na Ukrajine a Donbase povyvádzali (14 tisíc mŕtvych) štyrmi právnymi normami so zákazom ruštiny a ruskej kultúry slovom, písmom, tlačou s genocídnymi prvkami a revitalizáciou nacistického banderizmu?
Rusi čakali a chceli rokovať osem rokov, než zistili, že Minskými dohodami boli oklamaní, a jediným riešením je špeciálna denacifikačná a demilitarizačná operácia na Ukrajine, ktorá po jej a útokoch spojeneckých živých a technických bojových síl NATO, ktoré zaútočili na medzinárodne uznané územia Ruska prebieha regulérna vojna Ukrajiny a Ruska a de facto Kolektívneho Westernu proti Rusku?
Kto boli a sú novodobí nacisti a fašisti? Podoby a návrat nacizmu, fašizmu, v EÚ a na Ukrajine s podporou EÚ a NATO, holocaust, poučenie a výzvy k skutkom slovenskej vlády, výhražné maily, otázky tupých a dutých nacistických médií…

Sereď a tlačovka premiéra Roberta Fica tu (Fico zmienil oslavu Banderu a Šucheviča) a Denník Nenávisť k Ficovi a výhražným mailom tu. Západný imperializmus USA a kolonializmus Denníku protiruská nenávisť neprekáža. Článok a pod ním diskusia (des!) tu.

Ďalej: Boris Johnson „stopol“ Zelenskému istanbulské rokovania so slovami: „Ukrajina nebude rokovať, bude bojovať!“ Victoria Nuland prezradila, ako to bolo s istanbulskými dohodami tu.

Pripomeňme, že podľa návrhu istanbulských dohôd na konci marca 2022 malo Rusko bez boja stiahnuť svoje jednotky zo všetkých ukrajinských území obsadených po 24. februári 2022, možno okrem Donbasu (otázka Doneckej a Luhanskej oblasti sa mala vyriešiť na osobnom stretnutí Zelenského s Putinom). Na oplátku mala Ukrajina vyhlásiť neutrálny štatút s pre Rusko prípustnou možnosťou vstupu do EÚ, nie NATOHoops! Rusi neboli od od Kyjiva a Buče vytlačení bojovými jednotkami Ukrajiny, stiahli sa. Tvrdenia o masakre v Buči, vraj vykonanej pred odsunom Rusmi, boli Kyjivom zinscenovaná propagandistická ukrajinská lož! Cieľom je čo najviac nakydať na Rusov historicky a v súčasnosti (imperialisti, kolonisti…). Ale západný imperializmus USA a  kolonializmus Frankov a Britov so surovinovým drancovaním kolónií, nevadí… takto chcú zničiť a drancovať Rusko – ich budúci Lebensraum po vzore Hitlerovho Nemecka… (M. Albrightová: „Nie je možné aby Rusko vlastnilo to obrovské nerastné bohatstvo samé…“).
Zelenský ktorému prezidentský mandát skončil 21. mája, a ktorému rozpadáva sa vláda a „revitalizuje“ ju,  je už „povoľný“ k mierovým rokovaniam s Ruskom. Ibaže Putin odpovedal: „Najskôr zrušte svoj prezidentský dekrét, ktorým ste rokovania zakázali“.
Rusko na rošádu s Kurskom a Belgorodskom ktorá mala byť materiálnym výmenným produktom rokovaní s Ruskom „nenaletelo“. Médiá: „Informácie z bojísk, ziskoch a stratách oboch bojujúcich strán nemožno hodnoverne a objektívne overiť“. Hmm… Na Ukrajine sa po Syrského „nápade“ s Kurskom ide do finále a je tu nádej, že s raketami dlhého doletu od kohokoľvek z NATO, možno príde aj kúzelník… vyzerá to na zmrazenie konfliktu á la Severná a Južná Kórea. Ak s tým budú súhlasiť najmä Rusi. Ak sa rozhodnú, idú… tak ako šli po hitlerovských nacistoch… kto ich v 45-tom pozval až do Berlína? 
Zelenského koniec sa blíži. Pre neho v lepšom prípade, v USA má pripravený azyl.

Pekne pozdravujem.
Juraj Režo alias notorickyobcan

P.S. Rusi „denacifikujú“ Ukrajinu a EÚ sa nacifikuje novými módnymi pánskymi neonacistickými účesmi… samozrejme, nezaostávajú ani samotní Ukrajinci; tu i tam bezdioptrické „henleinovky“ imidžovky – český premiér Fiala…
Bez servítky, sorry: Páni s čuprinami na hlavách: Vyzeráte ako kokoti s čapičkami na penisoch… ale ste „in“.