Došlo k tomu: Školské dievčatá označené za "transfóbne" za to, že v šatniach odporujú chlapcom

Došlo k tomu: Školské dievčatá označené za "transfóbne" za to, že v šatniach odporujú chlapcom

Transgenderová vojna proti ženám prišla do školského okresu Washoe County v Nevade. Z miestnej spravodajskej stanice: 

Rodičia a študenti sa bránia proti tomu, aby sa transrodoví študenti mohli prezliekať v dievčenských’šatniach v školskom obvode Washoe County. “Dostane aj miesto v prvej rade, aby si mohol pozrieť nahé ženy,”povedala žena, ktorej vnučka navštevuje strednú školu Spanish Springs.
“Dievčatá sa v šatniach cítia nepríjemne za každých okolností, ale najmä vtedy, keď musia zdieľať priestor s niekým, kto sa od nich biologicky líši od narodenia,” dodala študentka strednej školy Spanish Springs, ktorej sa priamo dotýka, keď sa v jej šatni prezlieka chlapec, ktorý sa identifikuje ako dievča.… “Maloletý si nemôže dať ani dúšok alkoholu, to’je dobré. Ale v školách v okrese Washoe sa práve teraz môže neplnoletý muž prezliekať v šatni pred neplnoletými ženami,” povedal jeden z rodičov počas verejnej pripomienky.

PREČÍTAJTE SI: Polícia zatkla írskeho učiteľa, ktorý sa odmieta vzdať svojej práce alebo podriadiť ‘trans’ agende 

Rodičia, starí rodičia a dievčatá prišli 27. augusta na zasadnutie školskej rady Washoe Country, aby požadovali zmenu súčasnej politiky na strednej škole Spanish Springs. Správcovia však uviedli, že transidentifikujúci sa muži majú právo na ženské priestory podľa administratívneho nariadenia 5161, ktoré stanovuje, že môžu používať šatne, ktoré “zodpovedajú ich rodovej identite”. jeden z rodičov reagoval nahnevane: “Každý rodič by mal byť upozornený, že muž vniká do dievčenskej” šatne. Bez ohľadu na akýkoľvek zákon, ktorý to umožňuje.”  

Škola totiž namiesto ochrany priestorov určených len pre ženy zriadila samostatný priestor na prezliekanie … pre dievčatá. Samozrejme, každé dievča, ktoré tento priestor využije, bude okamžite označené za “transfóbne” a ostrakizované zamestnancami školy. 

Pochopiteľne, toto riešenie sa pre mnohé z nich ukázalo ako neprijateľné. “V hĺbke duše verím, že hovoriť dievčatám, aby sa [vyzliekli] s chlapcom, a dávať im pocit, že niekoho vylučujú alebo diskriminujú tým, že sa ozvú, že im to je nepríjemné,” povedal jeden z rodičov rade. “Týmto učíte deti mlčaniu.”  

Mnohí odmietajú “takzvané kúpeľňové vojny” ako cynickú politickú kultúrnu vojnu – odmietajú skromnosť a súkromie dievčat, akoby boli bezvýznamné. V skutočnosti transrodové hnutie úspešne stigmatizuje a marginalizuje tých, ktorí sa snažia brániť ženy a dievčatá. Zoberme si, čo Julie Jamanová písala o svojej skúsenostiv YMCA v štáte Washington na Fox News začiatkom tohto roka: 

Keď som sa sprchovala po týždennom plávaní, počula som mužský’hlas. Nahliadol som za vejúci záves a uvidel som biologického muža v ženských’plavkách, ako sa pozerá na dve malé dievčatká. Bola som ohromená. Moja okamžitá reakcia bola inštinktívna a ochranná. Som matka dcér. Mám skúsenosti aj ako obhajkyňa osôb, ktoré prežili domáce násilie a sexuálne násilie. Viem, že muži by nemali byť vpúšťaní do priestorov určených len pre ženy; je to’nebezpečné a vytvára to potenciálne traumatizujúce situácie pre ženy a deti. Povedala som tomu mužovi, aby odišiel “hneď teraz.”V priebehu niekoľkých sekúnd sa objavil zamestnanec YMCA. Požiadal som ju, aby ho vyviedla von. Bez akéhokoľvek vyšetrovania ma okamžite obvinila z diskriminácie, zakázala mi vstup do bazéna do konca života a zavolala políciu. Namiesto toho, aby chránila malé dievčatá alebo sa snažila pochopiť moje obavy, stala som sa obvinenou. Bol som vinníkom.

ČÍTAJ: New Hampshire Supreme Court sides with school district that hid student’s gender confusion from mother 

Toto nie je len nezmyselná “kultúrna vojna”, ktorej cieľom je vyvolať nepriateľstvo voči ľuďom, ktorí sú iní. Ide o ochranu priestorov určených len pre ženy – a vlastne o ochranu mladých dievčat. 

Doteraz prijali zákony na ochranu kúpeľní a šatní určených len pre ženy Utah, Alabama, Arkansas, Florida, Idaho, Iowa, Kansas, Kentucky, Severná Dakota, Oklahoma a Tennessee, pričom niekoľko ďalších štátov zvažuje, že ich budú nasledovať. Okrem toho deväť štátov prijalo zákony, ktoré zabezpečujú len ženské toalety v školách. Tieto zákony, ako dokazujú vyššie citované príbehy, sú, žiaľ, nevyhnutné. 

Nikdy neprestane byť neskutočné, že rodičia bojujú proti správcom školských rád, aby zabránili chlapcom prezliekať sa spolu s ich dcérami – a že správcovia, podporovaní hnutím LGBT a demokratickými politikmi, robia všetko preto, aby im v tom zabránili. Skutočnosť, že prirodzená skromnosť mladých dievčat sa teraz považuje za “transfóbnu”, je neuveriteľne odhaľujúca a ukazuje nám temné srdce transrodového hnutia.