MRNA covid „vakcíny“ likvidujú dôležité črevné baktérie a imunitu, zistili vedci

MRNA covid „vakcíny“ likvidujú dôležité črevné baktérie a imunitu, zistili vedci

Gastroenterologička Dr. Sabine Hazanová sa bližšie pozrela na črevné mikrobiómy lekárov, ktorí sa dali „zaočkovať“ proti Covidu-19 a následne porovnala ich zloženie so zložením mikroflóry u lekárov, ktorí injekcie nedostali.

Doktorka Hazanová zistila, že covidové „vakcíny“ zabíjajú dôležité črevné baktérie, ako sú bifidobaktérie, ktoré sú nevyhnutné pre silnú imunitu.

Namiesto toho, aby tieto „vakcíny“ posilnili imunitný systém, ako to stále tvrdia vládne úrady a médiá, v skutočnosti vyhladzujú probiotické baktérie, na ktoré sa telo spolieha pri spracovávaní živín, neutralizácii toxínov a pri podpore silnej imunity.

„Začala som si všímať, že po mesiaci od očkovania bifidobaktérie, tento dôležitý mikrób, u zaočkovaných pacientov ubúdajú,“ komentovala doktoka Hazanová.

„Vyhladzovaná je však len určitá skupina mikróbov – bifidobaktérie, ktoré sú obrovskou súčasťou imunity. Myslím si, že vakcína vytvára bakteriofágy alebo bifidofágy.“

Bakteriofág, respektíve bifidofág je typ vírusu, ktorý infikuje človeka, začne sa replikovať v jeho mikrobióme a ten následne ničí.

Doktorka Hazanová zistila, že deštrukcia bifidobaktérií sa objavuje takmer okamžite po injekcii. Približne po 90 dňoch klesne celá populácia bifidobaktérií plne „zaočkovanej“ osoby na nulu.

„Škody pretrvávali nielen po 90 dňoch, ale aj o šesť mesiacov, deväť mesiacov neskôr,“ hovorí. „Táto skutočnosť vo mne začala vyvolávať paniku.“

(Súvisiace: Dr. Hazanová hovorí, že zvažuje zažalovať Facebook za zlé zaobchádzanie s ňou počas „pandémie“ koronavírusu – snažila sa len pomáhať ľuďom prežiť.)

Očkované tehotné ženy prenášajú deštrukciu mikrobiómu na novorodencov

Ďalšou skutočne znepokojujúcou vecou, ​​ktorú Dr. Hazanová objavila, je, že tehotné ženy, ktoré dostali covidové vakcíny, prenášajú rovnaké poškodenie a zničenie črevného mikrobiómu aj na svoje novonarodené deti.

„Keď sme sa pozerali na mikrobióm novorodencov zaočkovaných matiek, ktoré dojčili, začali sme si všímať, že títo novorodenci nemajú žiadne bifidobaktérie,“ vysvetľuje.

„U novorodencov sa predpokladá, že majú veľa bifidobaktérií. Až 90 percent mikrobiómu detí tvoria bifidobaktérie.“

Majte na pamäti, že jedným z charakteristických znakov straty bifidobaktérií u detí je autizmus a poruchy autistického spektra. To opäť naznačuje, že vakcíny, v tomto prípade covidové „vakcíny“, ničia probiotické baktérie a spúšťajú autizmus u detí.

Doktorka Hazanová pokračovala vo svojom výskume zbieraním vzoriek stolice od svojich testovaných pacientov. Zistila, že pacientom s ťažkým priebehom covidu v čreve chýbali určité baktérie, konkrétne bifidobaktérie.

Všetky tie reči o prínosoch ivermektínu pri liečbe covidu boli opäť potvrdené ďalším úžasným objavom Dr. Hazanovej. Zistila, že užívanie ivermektínu pomáha znovu osídliť črevá bifidobaktériami, a to už za 24 hodín alebo menej.

Možno ste to nevedeli, ale ivermektín je fermentovaný produkt s biologickým konštruktom podobným bifidobaktériám a bežným probiotickým doplnkom.

Doktorka Hazanová vysvetľuje, že ivermektín sa získava z baktérie Streptomyces avermitilis, čo je rovnaká skupina mikróbov ako bifidobaktérie – môžete si ich predstaviť ako bratov a sestry vo svete mikróbov.

To by vysvetľovalo, prečo mnohí ľudia zaznamenávajú neuveriteľný úspech pri prekonávaní zdravotných problémov súvisiacich s covidom, ak užívajú ivermektín. Vysvetľuje to aj to, prečo je establišment odhodlaný udržiavať verejnosť ohľadne ivermektínu v temnote, ako aj udržiavať ivermektín fyzicky aj cenovo tak nedostupný, ako je to len možné.

Záver

Objavenie tohto ďalšieho zdravotného následku covidových vakcín dokazuje, že naozaj ide o biologickú zbraň, ktorá sa snaží viacerými spôsobmi súčasne zničiť imunitný systém, poškodiť zdravie a napokon zabiť človeka.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net