Hovorenie nepríjemných právd sa v Británii považuje za "terorizmus

Hovorenie nepríjemných právd sa v Británii považuje za "terorizmus

Kanaďania: Pošlite naliehavú správu zákonodarcom s výzvou, aby zastavili Trudeauov zákon o online škodách 

V ďalšom znamení čoraz agresívnejšej kontroly prejavu zo strany Spojeného kráľovstva boli za posledný mesiac zatknutí dvaja britskí novinári dokumentujúci genocídu podľa paragrafu 12 zákona o&nbspterorizme.

Richard Medhurst dokumentuje genocídu Izraela&nbsp. Na základe zákona o terorizme bol zatknutý pri vystupovaní z lietadla na letisku Heathrow vo štvrtok 15. augusta.

Sarah Wilkinsonová bola zatknutá pred niekoľkými dňami vo svojom dome desiatimi neuniformovanými policajtmi na základe zákona o terorizme – za dokumentovanie genocídy Izraela’za dokumentovanie genocídy Izraela. Šokujúci opis jej utrpenia si môžete prečítať tu. 

Zatknutie Wilkinsonovej’si zrejme podnietili sionisti, ktorí ju hromadne nahlásili za “antisemitizmus,” opisuje v tomto videu:

Policajti “v kuklách” sa odmietli identifikovať, čo ju viedlo k presvedčeniu, že ju uniesli. Pri výsluchu jej odmietli poskytnúť jedlo a lieky, keďže jej dom bol “vyplienený” a popol jej mŕtvej matky “znesvätený.”

Okrem toho sa Richard Barnard, ktorý je spolu s Wilkinsonovou spoluzakladateľom kampaňovej skupiny Palestínska akcia, tiež obvinený podľa zákona o terorizme po tom, ako bol za rovnaký čin zatknutý.

Ako technologický magnát Kim Dotcom – sám zadržaný Hlbokým štátom – má upozornil:

Pravdovravci sú všade pod útokom. Keďže propagandistické médiá sa rozpadajú a ľudia hľadajú pravdivé informácie inde, hlboký štát zneužíva protiteroristické a špionážne zákony na zastrašovanie a umlčovanie nezávislých novinárov…

Medhurst, Wilkinson a Barnard sú progresívni. 

Nie som progresívny, ale aj ja často informujem o tom, ako Izrael vytláča kresťanstvo v jeho rodisku, vedie Západ do nekonečných vojen, pričom stíha genocídu, ktorú umožňuje jeho totálne nadvláda nad USA. politického establišmentu – a nášho, vo Veľkej Británii. 

Takéto správy sú umlčované v rámci novej vlny represií, ktorú predkladá USA.K. Home Secretary ako krok smerom k konfrontovaniu “antisemitizmu” a “islamofóbii.” Cooper tiež pristúpil k kriminalizácii verejných protestov – spolu s rozšírenie “protiextrémistických” prejavov, ktoré podporujú policajné vyšetrovania za “nezločinné” “nenávistné prejavy.”

‘Škodlivé presvedčenia” postavené mimo zákon

Cooperova’stratégia je vyhlásená za zásah proti “škodlivým presvedčeniam,”medzi ktoré patrí všetko, čo kritizuje potraty, masovú migráciu, permanentnú vojnu, gender ideológiu a agendu LGBTQ.

Čítajte: Keir Stasi? Vláda Spojeného kráľovstva chce stíhať ‘nenávistné prejavy, ktoré nie sú trestným činom’

Londýnska’metropolitná polícia podľa všetkého pohrozila Elonovi Muskovi osobne vydaním a zatknutím za “nenávistné prejavy”:

To prinútilo Muska zopakovať hashtag “TwoTierKeir” v odpovedi:

Vrahovia prepustení, aby uvoľnili miesto rečovým zločincom

Vláda lídra labouristov Keira Starmera’bola obvinená z “dvojkoľajnosti”; spravodlivosti, keďže ľudia protestujúci proti ubodaniu troch malých dievčat synom rwandských prisťahovalcov boli uväznení za príspevky na X (predtým Twitter) – zatiaľ čo muž, ktorý na smrť ubodal 17-ročného anglického chlapca, bol prepustený z väzenia už po piatich mesiacoch, aby uvoľnil miesto “zločincom z nenávisti.”

Zbraň “nenávisti” bola použitá pri koordinácii útokov na Britov protestujúcich proti násilným trestným činom doma i v zahraničí. Partnerom tohto zásahu zo strany štátu sú internetové brigády proizraelských fanatikov, ktorých vplyv sa prejavuje v oslavách zatknutia troch prominentných kritikov sionistického teroru.

Kampaň za hromadné nahlasovanie Sarah Wilkinsonovej zrejme viedla k jej zatknutiu, čo je mrazivým dôkazom sily lobby obhajujúcej skutočnú nenávisť, ktorá viedla k skutočným škodám. Príčinu týchto ľudí označil Medzinárodný súdny dvor za “genocídu”. Kritizovať to teraz vedie k vášmu zatknutiu v Spojenom kráľovstve, ktoré riadia hordy online apologétov sionistického teroru.

Samozrejme, byť proti genocíde je “antisemitské” a znamená to, že “popieraš holokaust.”

Oprezentovať použitie Západom vyzbrojenej a financovanej izraelskej armády na vyhladenie všetkých nesionistov v Izraeli znamená byť “násilníckym banditom.”

Toto je to, v čo veria Dobrí ľudia sionizmu: Judische Allgemeine článku, ktorý mal pôvodne názov “Civilisti v Gaze nie sú nevinní”, než ho zmenili.

“Kolektívny trest” je vojnový zločin. Je to v poriadku, pretože Izrael jednoducho ignoruje zákony, kresťanskú morálku a všetko, čo by ho mohlo obmedziť.

“Izrael sa stal popretím kresťanských hodnôt, ktoré sú základom našej civilizácie.” – Chas Freeman, bývalý námestník ministra obrany USA

Zákony, ktoré sa sprísňujú s cieľom kriminalizovať žurnalistiku, sú vraj potrebné na “boj proti antisemitizmu.” Na obranu kresťanstva sa nepredkladajú žiadne zákony. Namiesto toho sa zákony využívajú na ochranu politického režimu pred názormi vlastných ľudí.

Ministerka vnútra Spojeného kráľovstva Yvette Cooperová sa nedávno zasadila o to, aby polícia mohla vyšetrovať “nekriminálne” nenávistné prejavy. Keď boli tieto opatrenia prvýkrát navrhnuté za poslednej liberálno-globalistickej vlády, britský sudca ich zamietol ako krok k vytvoreniu “Stasi”  policajného štátu sovietskeho typu v Británii.

Britské protiteroristické smernice v rámci nedávno revidovanej stratégie Prevent teraz zahŕňajú “aktivistov proti potratom” a “protištátne nálady” ako predstupne “terorizmu.”

V decembri 2023 pravicovo-liberálna konzervatívna vláda prijala nový zákon o národnej bezpečnosti, ktorý novinárom informujúcim o záležitostiach “národnej bezpečnosti ukladá maximálny trest doživotného väzenia.” Prípad Juliana Assangea sa spomínal v prejavoch na podporu nových zákonov, pričom sa opakovalo nepravdivé tvrdenie, ktoré vyslovil americký Senát Výbor pre spravodajské služby, že jeho odhalenia WikiLeaks o páchaní vojnových zločinov západnými štátmi “ohrozujú milióny životov.”

Aké riziko predstavoval Assange? povedal, že z WikiLeaks urobí “spravodajskú agentúru pre ľudí,”a varoval, že “takmer všetky vojny za posledných 50 rokov sa začali mediálnymi lžami.”

Keď Veľká Británia vláda je naďalej odhodlaná viesť vojnu na Ukrajine a umlčovať kritiku tej izraelskej voči nežidovskému obyvateľstvu, narastajúca vlna cenzúry sprevádza kriminalizáciu aktu hovorenia pravdy o moci.

Dňa 27. augusta GB News informovali, že britský komunikačný dozorný orgán Ofcom má teraz právomoc cenzurovať príspevky na sociálnych sieťach.

O dva dni neskôr Big Brother Watch označil svoju správu “Ministerstvo pravdy” – odkaz na fiktívnu a monolitickú výrobu štátom schválených lží v diele 1984 Georgea Orwella’.

Správa ukázala, ako “firmy pôsobiace na sociálnych sieťach počas pandémie konali ako zbrane štátu ŠKODZIACE slobode prejavu,” uviedla Big Brother Watch v X príspevku dňa 29. augusta, pričom dodala: : “V našej správe #MinisterstvoPravdy sme odhalili cenzorské aktivity pochybnej jednotky Counter ‘Dezinformation’ zameranej na legálne prejavy.”

V plnom znení správe, zverejnenej v januári 2023, Big Brother Watch ukázala, ako britská armádna rozviedka spolupracuje s tajnou vládnou “Jednotkou pre boj proti dezinformáciám” na potláčaní pravicovo kritických prejavov v rôznych oblastiach od opatrení COVID-19 až po potláčanie novinárov – a zároveň vedie masívnu operáciu sledovania britského ľudu.

Predtým, v decembri 2023, Spiked zverejnilvyšetrovanie operácie opísanej ako: “Vojna elít proti ‘nenávistným prejavom’ [ktorá] je receptom na neobmedzenú cenzúru.”

Zdokumentovanie operácie s názvom “HateLab” v správe ukázalo, ako táto tajná jednotka riadená Cardiffskou univerzitou spolupracuje s platformami sociálnych médií pri “‘identifikácii’ a ‘monitorovaní’ všetkých nenávistných prejavov na internete.”

Pôsobnosť sa však neobmedzuje len na sledovanie “nenávisti.”Rozširuje sa na cenzúru v reálnom čase a jej systém sa používa po celom svete.

Čítajte: Mark Zuckerberg priznal, že Bidenova administratíva sa spolčila pri cenzúre ‘určitého obsahu COVID-19’

“HateLab robí viac než len upozorňuje na nenávistné názory, ktoré by sme mohli chcieť vyvrátiť. Údaje, ktoré generuje v reálnom čase, sa používajú aj na zakazovanie a obmedzovanie prejavov ľudí’ako pokračoval Thomas Osborne pre Spiked. “Napríklad výskum realizovaný HateLabom bol ‘začlenený’ do britského’Národného centra pre online nenávistné prejavy, ktoré dáva polícii právomoc ‘riešiť’ (t. j. kriminalizovať) online nenávistné prejavy.”

Osborne tvrdí, že tieto údaje už ovplyvnili štátnu politiku: “Jeho výskum tiež pomohol informovať waleskú vládu’o prístupe k trestným činom z nenávisti.”

Podľa Osborna sa vláda USA aj Google sa podieľajú na financovaní a využívaní cenzúrnych nástrojov HateLab’s.

Tvorca a zakladateľ HateLab Matthew Williams si myslí, že hlasovanie za Trumpa a za brexit sú “kľúčovými hnacími silami rasistických útokov” – jasným dôkazom toho, ako je ľudová demokracia redefinovaná ako nenávisť – čoraz nepopulárnejšími liberálno-globalistickými režimami.

Uvádza sa, že britský liberálno-globalistický štát pod vedením konzervatívnej aj labouristickej vlády stojí za krokmi, ktorých cieľom je vystupňovať vojnu na Ukrajine do plnohodnotného konfliktu, do ktorého sa zapoja aj USA. správyo tejto stratégii eskalácie zo strany Spojeného kráľovstva. napísal britský nezávislý novinár Kit Klarenberg, ktorý bol sám v máji minulého roka zadržaný a vypočúvaný britskou políciou pre svoju novinársku činnosť. 

O tomto bezohľadnom postupe smerom k jadrovému Armagedonu sa takmer vôbec neinformuje, napriek tomu, že sľubuje škody nepredstaviteľného rozsahu. Podľa pokynov poskytnutých poslancom je kritika vojny na Ukrajine antisemitskou konšpiračnou teóriou, ktorej veria extrémisti.

Pozoruhodné je aj to, že otvorená oslava vojnových zločinov Izraela’nevyvoláva odsúdenie vlád, ktoré tvrdia, že cenzúra je nástrojom prevencie škôd. Prehodnotiť používanie termínu “antisemitizmus” v rámci pochodu za kriminalizáciu spravodajstva a názorov nepohodlných pre moc znamená vidieť, že pod tento rozširujúci sa dáždnik dnes spadá celý rad režimovo kritických názorov.

Tento obrázok bol prevzatý z poradne publikácie o antisemitizme, ktorú dostali všetci budúci a súčasní poslanci britského parlamentu v roku 2023. Je označená za “príručku konšpiračných teórií,” snažiacu sa vykresliť odpor verejnosti voči nepopulárnym opatreniam ako formu extrémistickej nenávisti:

Verejné obavy z liberálno-globalistickej politiky sa pohodlne predefinovali na iracionálnu nenávisť voči Židom, ktorá zahŕňa aj kritiku zločinov sionistického štátu Izrael.

Jako nominálne kresťanská krajina je tiež pozoruhodné, že žiadny politik v Británii nekritizoval Izrael za zločiny z nenávisti páchané na kresťanoch a duchovných v rodisku Krista.

Izrael má vykonávalkatolíkov, zasiahol kostol Svätej rodiny komplex v Gaze paľbou z tankov a v súčasnosti vynucuje jednej z posledných kresťanských rodín v oblasti Betlehema odňatie pôdy pre výstavbu nelegálnej sionistickej osady.

Od roku 2012 vedúci predstavitelia Cirkvi vo Svätej zemi varujú, že prenasledovanie kresťanstva za spoluúčasti izraelského štátu privádza kresťanskú vieru “na zánik” – aj vo Svätej zemi. 

Možno o tom nepočujeme preto, lebo je to pravda. Podobne ako mnoho iných zjavných faktov je to pravda, ktorá trestuhodne chýba v starostlivo upravenom spravodajskom cykle – ktorý teraz označuje pravdivérozprávanie o terore za zločin.

Kanaďania: Pošlite naliehavý odkaz zákonodarcom s výzvou, aby zastavili Trudeau’‘Online Harms Act’