Kanada chce do globalistickej zmluvy WHO o pandémiách pridať opatrenia na ochranu pred DEI

Kanada chce do globalistickej zmluvy WHO o pandémiách pridať opatrenia na ochranu pred DEI

Žiadajte vrátenie 5,5 milióna dolárov pre Konvoj slobody. Pošlite správu ešte dnes

Kanada chce do kontroverznej globálnej pandemickej zmluvy Svetovej zdravotníckej organizácie’pridať opatrenia proti dezinformáciám a rozmanitosti, rovnosti a inklúzii (DEI).  

Podľa júlovej súhrnnej správy Kanadskej agentúry pre verejné zdravie (PHAC) Kanada navrhuje, aby sa do globálnej pandemickej zmluvy WHO pridali opatrenia proti “dezinformáciám” a na podporu “marginalizovaných” skupín.  

“Komplexné stratégie prevencie, inkluzívne postupy dohľadu a riešenie problémov marginalizovaných komunít sú nevyhnutné pre účinnú prevenciu pandémie,” uviedla.  

“Vlastníctvo údajov, ochrana súkromia, inkluzívnosť, rasové údaje a kultúrna citlivosť sú dôležité otázky, ktorým by sa mohla venovať väčšia pozornosť,” pokračuje správa.  

“Zber údajov môže byť výzvou, ktorú ešte zhoršujú napäté vzťahy medzi domorodým obyvateľstvom a zdravotníckym systémom, poznačené deficitom dôvery a zakorenenými rozdielmi v moci,” tvrdilo sa v nej.   

V správe sa diskutovalo o účasti Kanady’na globálnej zmluve WHO o pandémiách. Táto dohoda, formálne známa ako Pandemická dohoda, by poskytla WHO väčšie právomoci voči Kanade a ďalším krajinám v prípade ďalšej “pandémie” alebo iných tzv. núdzových situácií.   

V správe PHAC sa ďalej hovorilo o dôležitosti boja proti tzv. dezinformáciám” v prípade ďalšej pandémie.

“Boj proti dezinformáciám a dezinformáciám má zásadný význam pre úsilie o reakciu na pandémiu, ako je vidieť z ich vplyvu na mieru očkovania a imunizácie na celom svete,” uvádza sa v správe.   

“Je potrebné vyvinúť úsilie, aby platformy sociálnych médií niesli zodpovednosť za obsah, ktorý sa na nich nachádza. Je však nevyhnutné zaoberať sa dezinformáciami spôsobom, ktorý rešpektuje slobodu slova a prejavu,”pokračuje sa v ňom.   

Vzhľadom na reakciu premiéra Justina Trudeaua’na Konvoj slobody 2022, ktorý protestoval proti nariadeniam COVID, sa však zdá nepravdepodobné, že by títo “bojovníci proti dezinformáciám” pracovali na ochrane názorov, ktoré sa líšia od globalistického naratívu.  

Pokiaľ Trudeauova vláda okrem použitia násilnej policajnej sily na vyhnanie protestujúcich z Ottawy zmrazila bankové účty Kanaďanov, ktorí na protest prispeli.  

Konzervatívny poslanec Colin Carrie okrem možného potlačenia legitímneho názoru varoval, že zmluva môže “inštitucionalizovať” slobodu škrtiace COVID “pandemické chyby.”  

Podobne sa opakovane vyjadrila aj konzervatívna poslankyňa Leslyn Lewisová upozornila že nové Medzinárodné zdravotné predpisy (IHR) obsiahnuté v zmluve ohrozia suverenitu Kanady’tým, že medzinárodnej organizácii poskytnú väčšie právomoci nad Kanaďanmi.    

Lewisová tiež poskytla svoje podporu petície požadujúcej odchod liberálnej vlády pod vedením Trudeaua “naliehavo” vystúpila z Organizácie Spojených národov a jej podskupiny WHO z dôvodu, že tieto organizácie” podkopávajú národnú “suverenitu” a “osobnú autonómiu” občanov.     

Petícia varovala, že “tajne prerokované” zmeny a doplnenia by mohli “zaviesť neprijateľný, rušivý všeobecný dohľad, ktorý by porušoval práva a slobody zaručené v kanadskej listine práv a Charte práv a slobôd.”    

Žiadať, aby sa Konvoju slobody’vrátilo 5,5 milióna dolárov. Pošlite správu ešte dnes