Pre deti mladšie ako 12 rokov neexistujú žiadne licencované očkovania COVID, ale CDC požaduje, aby deti do 9 mesiacov dostali 3 očkovania od spoločnosti Pfizer.

Pre deti mladšie ako 12 rokov neexistujú žiadne licencované očkovania COVID, ale CDC požaduje, aby deti do 9 mesiacov dostali 3 očkovania od spoločnosti Pfizer.

Devítimesačné deti musia dostať viacero dávok nelicencovanej mRNA vakcíny COVID-19, aby sa podľa Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) považovali za “aktuálne” s očkovaním proti COVID-19.

Aktualizované usmernenie CDC’vydané 30. augusta uvádza, že deti – už vo veku 6 mesiacov – by mali dostať buď dve dávky vakcíny Moderna 2024-2025, alebo tri dávky vakcíny Pfizer-BioNTech 2024-2025.

Čítajte: Desivé prepojenie medzi potratom a vývojom vakcíny

Ak dostane dieťa novú vakcínu Pfizer, má dostať prvú dávku v 6 mesiacoch, druhú dávku o tri týždne neskôr a tretiu dávku najmenej osem týždňov po druhej dávke – to znamená, že do 9 mesiacov majú deti dostať tri dávky vakcíny Pfizer.

Ak dostanú najnovšie očkovanie Moderna, CDC odporúča, aby deti dostali prvú dávku vo veku 6 mesiacov a druhú dávku o mesiac neskôr.

Najnovšie Pfizer a Moderna očkovania COVID-19 pre deti do 12 rokov nie sú v USA povolené.USA. Úrad pre potraviny a liečivá USA (FDA) udelil pre tieto vakcíny len povolenie na núdzové použitie (EUA).

Children’s Health Defense (CHD) CEO Mary Holland povedala The Defender, “Skoršie očkovania COVID boli preukázané nebezpečné a neúčinné. Teraz sa od nás’žiada, aby sme verili, že novšie verzie sú zázračne bezpečné a účinné?“”

“Je to urážka ľudskej’inteligencie,” povedala, “modlím sa, aby rodičia mali dosť rozumu a povedali nie týmto nebezpečným a zbytočným očkovaniam pre deti.”

Od 28. júla, 37 814 úmrtí po očkovaní vakcínou COVID-19 bolo nahlásených VAERS, systému hlásenia nežiaducich udalostí vakcín, ktorý prevádzkujú FDA a CDC.

Z toho 187 hlásení sa týkalo detí a dospievajúcich do 18 rokov. Takmer 13 000 hlásení uvádzalo vek ako “neznámy.”

Analyzátor a odborník VAERS Albert Benavides nedávno pre The Defender uviedol, že podľa neho VAERS je “škrtá” a podhodnocuje úmrtia všetkých vekových skupín po očkovaní vakcínou COVID-19.

Medzi tým CDC naďalej verejnosti tvrdí, že COVID-19 vakcíny sú “bezpečné a účinné.”

CDC ‘absolútne zavádza’ verejnosť o bezpečnosti EUA vakcín

Holland uviedol, že CDC “absolútne zavádza” verejnosť tvrdením, že EUA vakcíny COVID-19 sú bezpečné a účinné, pretože na EUA vakcíny sa nevzťahujú rovnaké normy bezpečnosti alebo účinnosti ako na licencované vakcíny.

“Podľa zákona,” vysvetlila, “výrobky EUA ‘môžu byť účinné,’ a neprešli testovaním bezpečnosti potrebným na udelenie licencie.”

“Toto je ďalší otrasný príklad toho, že CDC uprednostňuje zisky pred ľuďmi a koná ako neetická ruka marketingovej operácie Big Pharma””, dodal Holland.

Vedecký riaditeľ CDC Brian Hooker súhlasil. “Je zločinné, že sa tieto netestované vakcíny odporúčajú dojčatám a deťom, najmä vzhľadom na podvodnú taktiku ich predaja nič netušiacej verejnosti,” povedal Hooker pre The Defender.

Nie je žiadna licencovaná vakcína COVID pre deti do 12 rokov

Stále existujú nie sú k dispozícii žiadne licencované vakcíny COVID-19 pre deti mladšie ako 12 rokov, uviedol Hooker – takže všetky vakcíny COVID-19 podávané malým deťom sú produkty EUA.

Na webovej stránke FDA’o EUA pre zdravotnícke výrobky sa uvádza, že vakcíny EUA musia spĺňať štandard “môžu byť účinné” len vtedy, ak “na základe všetkých vedeckých dôkazov je odôvodnené domnievať sa, že výrobok môže byť účinný na uvedené použitie.”

“Štandard ‘môže byť účinný’ pre EUA stanovuje nižšiu úroveň dôkazov ako štandard ‘účinnosti’, ktorý používa FDA pri schvaľovaní výrobkov,” uvádza sa na webovej stránke.

ČÍTAJTE: Americkí zákonodarcovia obviňujú spoločnosti Pfizer, Eli Lilly z testovania nových liekov na väzňoch v komunistickej Číne

Pred tým, ako môže byť vakcína plne licencovaná, je výrobca vakcíny zvyčajne povinný vykonať početné klinické skúšky aby preukázal, že výrobok je bezpečný. Požiadavky na bezpečnosť pre EUA sú však flexibilnejšie.

Podľa FDA:

Obsah a typ (typy) informácií o bezpečnosti, ktoré FDA odporúča predložiť ako súčasť žiadosti o EUA, sa bude líšiť v závislosti od viacerých faktorov vrátane toho, či je výrobok schválený pre inú indikáciu, a v prípade neschváleného výrobku od štádia vývoja výrobku’v ktorom sa nachádza.

Napriek tomu sa v prvom vyhlásení na stránke CDC’“6 vecí, ktoré treba vedieť o očkovaní detí proti COVID-19 sa uvádza, že “očkovanie detí proti COVID-19 je bezpečné.”

Riziká prevažujú nad prínosmi pre deti

Hooker uviedol, že kroky CDC’sú obzvlášť problematické, keďže z historického hľadiska je význam “safe” bol regulačnými orgánmi interpretovaný tak, že prínosy lieku prevažujú nad jeho rizikami.

“Pri štatisticky nulovom riziku úmrtia detí na infekciu COVID-19 nie je jasné, či existuje nejaký prínos,” povedal.

Medzi tým CDC stále tvrdí, že “zatiaľ čo nežiaduce reakcie sú zriedkavé, prínos očkovania proti COVID-19 prevažujú nad známymi rizikami vakcíny COVID-19 a možnými závažnými komplikáciami.”

Pfizer fact sheet more forthcoming about risks

V prípade licencovaných vakcín CDC zvyčajne poskytuje oficiálne informáciu o vakcíne (VIS), ktorá opisuje riziká a potenciálne prínosy vakcíny’

Podľa webovej stránky CDC, “federálny zákon vyžaduje, aby zdravotnícky personál poskytol VIS pacientovi, rodičovi alebo zákonnému zástupcovi pred každou dávkou určitých vakcín.”

V prípade vakcín EUA COVID-19 však CDC odkazuje ľudí na “faktuálne listy” – vypracované výrobcom vakcín, nie CDC, a autorizované FDA – ktoré podrobne opisujú riziká a prínosy výrobku”.

Neexistuje žiadny federálny zákon, ktorý by poskytovateľom zdravotnej starostlivosti ukladal povinnosť poskytnúť tieto informačné listy pacientom alebo rodičom neplnoletých osôb pred očkovaním vakcínou COVID-19.

“Zdá sa, že vlastný ‘informačný list’spoločnosti Pfizer k jej najnovšej vakcíne COVID-19 poskytuje presnejší obraz [o rizikách vakcíny’ako vlastné internetové stránky CDC’”, povedal Hooker. “Nemalo by’byť CDC viac strážnym psom ako spoločnosť Pfizer?“”

ČÍTAJTE: Správa austrálskeho senátu ignoruje zjavné: nadmerný počet úmrtí sa začal po zavedení očkovacej látky COVID

Príklad, Fizer’informačný list uvádza, “Výrobok povolený na núdzové použitie neprešiel rovnakým typom kontroly zo strany FDA ako výrobok schválený FDA.”

V informačnom liste spoločnosti Pfizer sa tiež priznáva, že jej vakcína “nemusí chrániť každého” a že medzi hlásené vedľajšie účinky spojené s vakcínami spoločnosti Pfizer patria myokarditída a perikarditída.

Hooker poukázal na to, že výskum ukázal, že vakcínami vyvolaná myokarditída, zápal srdca a perikarditída, zápal tkaniva obklopujúceho srdce, môže byť smrteľná.

Vyzval rodičov, aby “pri posudzovaní odporúčaní CDC’na očkovanie dojčiat a detí proti COVID-19 čítali medzi riadkami”

“Predovšetkým,”dodal, “použite zdravý rozum, aby ste sa rozhodli, či je logika CDC’a FDA’správna.”

Tento článok pôvodne uverejnil The Defender – Webová stránka Children’s Health Defense’s News & Views pod licenciou Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0. Prosím, zvážte predplatné The Defender alebo darcovstvo pre Children’s Health Defense.