Tulsi Gabbardová prezradila, že po kritike Kamaly Harrisovej bola zaradená na "tajný zoznam teroristov

Tulsi Gabbardová prezradila, že po kritike Kamaly Harrisovej bola zaradená na "tajný zoznam teroristov

Byvalá demokratická kongresmanka Tulsi Gabbardová len niekoľko dní pred tým, ako sa Donald Trump a Kamala Harrisová stretnú v prvej prezidentskej debate, pripomína voličom, že Harrisová a Joe Biden sa zapojili do politicky motivovaného útočenia na obyčajných Američanov vrátane nej samotnej.

Video, ktoré Gabbardová minulú stredu zverejnila na svojom účte na X, pripomína, že v júli bola zaradená do programu Tiché nebo Úradu pre bezpečnosť dopravy (TSA) deň po tom, ako počas vystúpenia v relácii Laury Ingraham’s Fox News varovala pred Harrisovou a Deep State v oblasti zahraničnej politiky.

Správa o zaradení Gabbardovej do programu, ktorý je sledovacou iniciatívou, ktorú vláda využíva na monitorovanie potenciálnych domácich teroristov, sa dostala na verejnosť po tom, ako niekoľko informátorov z radov federálnych leteckých maršálov poskytlo informácie Národnej rade leteckých maršálov (AMNC), národnej skupine na podporu tohto odvetvia.

Podľa UncoverDC informátori zistili, že Gabbardovú sledujú “dva tímy psov na detekciu výbušnín, jeden špecialista na bezpečnosť dopravy (výbušniny), jeden dozorca TSA v civile a traja federálni leteckí maršali pri každom lete, na ktorý nastúpi.”

Gabbardová si uvedomila, že niečo nie je v poriadku, keď ju a jej manžela od 23. júla začali intenzívne prešacovať, keď mali cestovať.

“Harris-Bidenov režim ma teraz označil za domácu teroristickú hrozbu. Prečo? Považujú ma za hrozbu pre svoju moc,” povedala vo videu. “Harris-Bidenova administratíva a demokratická elita strávili roky vyzbrojovaním našich orgánov činných v trestnom konaní, štátu národnej bezpečnosti — dokonca si na pomoc prizvali svojich priateľov z Big Tech a mainstreamových propagandistických médií — aby sa pomstili tým, ktorí sa odvážia kritizovať ich konanie a politiku.”

Po tom, ako sa objavila informácia o umiestnení Gabbardovej’v programe Tiché nebo, sa proti nemu začali ozývať viacerí zákonodarcovia , vrátane republikána z Ohia Jima Jordana, predsedu justičného výboru Snemovne reprezentantov, a senátora za GOP z Kentucky Randa Paula, ktorý je radovým členom senátneho výboru pre vnútornú bezpečnosť a vládne záležitosti. Paul poslal list TSA, v ktorom označil zameranie “znepokojujúce obvinenia.” Gabbardová počas minulotýždňového vystúpenia s Tuckerom Carlsonom v Colorade pripomenula, že TSA nevyhovela Paulovej’žiadosti.

Štyria zákonodarcovia štátu Havaj tiež napísali list TSA opísali jej správanie ako “obťažovanie.”

43-ročná Gabbardová zastupovala v Snemovni reprezentantov amerického Kongresu druhý obvod Dúhového štátu’od roku 2013 do roku 2021.

Gabbardová údajne pomáhala Donaldovi Trumpovi pripraviť sa na jeho utorkovú debatu proti Harrisovej v televízii ABC News. Samotná Gabbardová mala pamätný moment v debate proti Harrisovej v prezidentských voľbách v roku 2020, keď Harrisovú’ nazvala pokryteckým postojom k marihuanovým zákonom. Trump nedávno oznámil, že Gabbardová sa spolu s bývalým demokratom Robertom F. Kennedym ml. stane členom jeho prechodného tímu, ak na jeseň vyhrá znovuzvolenie.