Prezidente Trump, ak chcete poraziť wokeness, musíte byť za život

Prezidente Trump, ak chcete poraziť wokeness, musíte byť za život

Ak chce prezident Donald Trump pokračovať vo svojom statočnom boji proti wokeness, mal by sa rázne postaviť proti potratom a agende LGBT.

Ako prezident Trump správne podpísal nariadenie, ktorým zakázal federálnej vláde používať rozdeľujúcu kritickú teóriu rasy. Zakázal tiež osobám so zmäteným pohlavím slúžiť v armáde.

Trump sa teraz zaviazal, že v prípade svojho znovuzvolenia podpíše zákon zakazujúci chemické a chirurgické mrzačenie maloletých. Trump tiež prisľúbil, že zruší financovanie škôl, ktoré presadzujú “transgenderové šialenstvo.”

“Spoločne sme”na misii, aby sme získali späť naše školy od marxistov a komunistov a radikálnych ľavicových maniakov, ktorí sa pekelne snažia indoktrinovať naše deti,” Trump povedal v augustovom videu.

Ak aj nemôže splniť presne všetko, čo sľúbil, má aspoň správny svetonázor.

Môže však urobiť viac, aby pokračoval vo svojom boji proti wokenizmu, počnúc potratmi.

Potraty sú woke. Vyplýva z feministického myslenia, ktoré hovorí, že ženy potrebujú potrat (a antikoncepciu), aby boli skutočne slobodné. Potraty sú v konečnom dôsledku útokom na rodinu a podkopávajú prirodzené úlohy mužov a žien tým, že zabíjajú svoje deti. Je súčasťou sexuálnej vokality, alebo myšlienky, že spoločnosť sa musí prispôsobiť tomu, čo ľudia tvrdia, že je pravda o ich vlastnej sexualite.

Sexuálna vokalita, o ktorej sa hovorí ďalej zde, presadzuje myšlienky ako “rodové jednorožce,” “preferované zámená,” a že ženy môžu byť mužmi.

V mnohých z týchto otázok má Trump pravdu – je proti rodovej ideológii v školách a mužom súťažiacim proti ženám v športe.

Väčšinou sa však vyhýba otázke potratov a tvrdením, že podporuje “reprodukčné práva,” umožňuje zvíťaziť prebudeným feministkám.

Potraty podkopávajú prirodzený plán žien mať deti tým, že neprirodzene zabíjajú ľudský život v nich. Chirurgické a chemické mrzačenie jedincov, proti ktorému Trump vystupuje aspoň v prípade maloletých, funguje rovnakým spôsobom: snaží sa manipulovať s Božím’dizajnom tak, aby vyhovoval neusporiadaným názorom genderových aktivistiek.

Aj keď mnohí genderoví aktivisti patria do tábora liberálnych demokratov, Trump, žiaľ, dovolil, aby sa ich vplyv rozšíril aj do Republikánskej strany.

Napokon, bol to práve Trump spolu s rodinnými príslušníkmi, ako je zať Lara Trumpová, kto oslabil platformu GOP týkajúcu sa života a ľudskej sexuality. Zo skrátenej verzie na rok 2024 vypadlo predchádzajúce vyhlásenie, že “(t)radičné manželstvo a rodina, založené na manželstve medzi jedným mužom a jednou ženou, je základom slobodnej spoločnosti.”

Čítajte: Anti-Trumpovi republikáni Dick, Liz Cheneyovci podporujú Kamalu Harrisovú za prezidentku

Zmiernenie platformy vyvolalo pochvalu zo strany Log Cabin Republicans, ktorí odmietli názory konzervatívnych kresťanov. (Pozrite si vynikajúcu prácu Douga Mainwaringa, aby ste sa dozvedeli viac o vplyv LGBT aktivistov na konzervatívne hnutie).

“Log Cabin Republicans sa už desaťročia snažia pomôcť vybudovať inkluzívnejšiu GOP a aktualizovať zastaraný a neaktuálny jazyk platformy… Dnes sa táto tvrdá práca konečne naplnila,” skupina homosexuálnych aktivistov písala v júli.

Inkluzívne čo? Problém s Trumpovým’názorom a názorom Log Cabin Republicans je, že veria, že môžete vziať len časti LGBT agendy a nedostanete celý balík. “LGBT konzervatívci [sic] sú viac ako kedykoľvek predtým odhodlaní pomôcť GOP v boji proti radikálnej gender ideológii Demokratickej strany,” napísala skupina.

Ako? Ako môžete byť “transrodoví”, ale zároveň pripravení bojovať proti transrodovej ideológii? Ako môžete veriť, že dvaja muži sú rovnocenní mužovi a žene? To je radikálna rodová ideológia.

Jich myslenie je pravdepodobne takéto: “Ľuďom je dnes pravdepodobne”jedno, či majú dvoch homosexuálnych susedov. To, čo ich skutočne zaujíma, je sexualizácia detí v školách. Pokiaľ sa postavíme proti skutočne zlým veciam zameraným na maloletých, môžeme podporovať ostatné veci s dospelými. Veď to, že dvaja muži sú v dlhodobom vzťahu, je konzervatívne!“

Samozrejme, je to zlé v dvoch rovinách.

Po prvé, nie je’zlé chirurgicky a chemicky mrzačiť deti, pretože sú to deti. Nesprávne je to preto, lebo je to forma klamstva voči nim a môže to zničiť ich reprodukčné schopnosti. Pohlavne zmätený 17-ročný chlapec nebude vo veku 19 rokov o nič viac ženou, než bol dva roky predtým.

Druhé, nemôžete mať len časti LGBT agendy. Keď štát správne odmieta uznať dvoch mužov alebo dve ženy ako “manželstvo”, je pre štátnu školu jednoduchšie odmietnuť LGBT agendu. Ale keď štát povie, že dvaja muži alebo dve ženy musia byť uznané ako “manželstvo,” z toho len vyplýva, že verejné školy začnú učiť deti o homosexualite v pozitívnom svetle.

Trump môže bojovať proti vokálnosti, ale boj začína tým, že je otvorene za život.

Urobil malý, ale dobrý krok, keď kritizoval radikálny floridský’dodatok 4, opatrenie, ktoré by legalizovalo potraty počas všetkých deviatich mesiacov tehotenstva. Môže urobiť viac tým, že sa vysloví za obmedzenie potratov všade tam, kde je to možné, ale prostredníctvom štátu a zaviaže sa, že na federálnej úrovni urobí všetko, čo je v jeho silách, aby potraty ukončil.

Ak chce prezident bojovať proti vokáciám, musí sa tiež dištancovať od LGBT aktivistov v Republikánskej strane a zaviazať sa k úplnému odmietnutiu ich programu.