Kampaň za život zobrazuje potratené deti, aby odlákala podporu od Kamaly Harrisovej

Kampaň za život zobrazuje potratené deti, aby odlákala podporu od Kamaly Harrisovej

Upozornenie pre čitateľov: V niekoľkých vložených televíznych reklamách sú zobrazené fotografie neskoro potratených detí.

Poznámka redakcie: Uverejnenie tohto článku neznamená podporu žiadneho konkrétneho kandidáta.

V sérii strhujúcich televíznych reklám si prezidentský kandidát Randall Terry berie na mušku demokratov a katolíkov, evanjelikov a černochov, ktorí ich volia. On a jeho spolupracovníci nešetria slovami.   

Terryho’kampaň pripravila približne dve desiatky televíznych reklám prispôsobených každému štátu, v ktorom sa demokrati snažia prostredníctvom novembrových volebných iniciatív zakotviť potraty ako zákonné právo.  

Po posúdení minulých snáh o podporu života, odkedy Najvyšší súd zrušil rozsudok Roe v. Wade ako “anemické,” umožňujúce katastrofálne prehry zástancov života v štátoch Ohio, Michigan, Kansas a Kentucky, Terryho kampaň zakomponovala do svojho posolstva obrázky potratených detí, aby pomohla veriacim voličom pochopiť, že potrat je presne to, čo ho nazval JPII: “Vražda.” 

“Nemôžete ukončiť holokaust takýchto rozmerov bez toho, aby ste ukázali obete a nazvali ho ‘Vraždou,’” povedal Terry pre LifeSiteNews.  

“V sociálnej vojne existujú pravidlá a nástroje, a ak sa týchto päť pravidiel a nástrojov nepoužije, prehráte: ipodnecujúce obrazy, radikálna rétorika, agresívne akcie, vážne obete a overiteľné víťazstvo,” povedal Terry, keď vysvetľoval potrebu zmeniť taktiku používanú pri porážke neľudskej demokratickej politiky a politikov.  

“S touto taktikou sa vyhráva, bez nej sa prehráva,” zopakoval. 

“Establishment hnutia za život nechce byť kontroverzný,” povedal Terry. “Viete si predstaviť, že by ste povedali: ‘Budeme’bojovať proti antisemitizmu, ale nebudeme ukazovať fotografie Židov počas holokaustu?’Alebo: ‘Budeme bojovať proti rasizmu, ale nebudeme ukazovať černochov obesených Ku-klux-klanom, ani telo Emmetta Tilla’alebo ‘vodné delá a psy’pretože sú príliš kruté?”  

“To by bolo absurdné,” povedal Terry. “Takže musíme ukázať deti a musíme to nazvať tak, ako to nazýva Boh, čo je to, čo sv. Ján Pavol II. to nazval: ‘Vražda.’” V Evanjeliu života nazval potraty ‘vraždou’ osemkrát.” 

Terryho’kampaň má v súčasnosti na Floride, kde je v hlasovaní pro-potratový dodatok č. 4, viac ako 100 reklám. “Každé jedno mesto na Floride dostáva reklamu na The View, Stephen Colbert, Jimmy Fallon a každá firma Fox dostáva reklamu na ranné spravodajské relácie.”  

V jednej z floridských televíznych reklám s názvom “Čierna genocída,” sa pastor Stephen Broden pýta: ““Čo je hlavnou príčinou smrti v černošskej komunite? AIDS? Rakovina? Mŕtvica? Srdcové choroby? Nehody? Možno násilné trestné činy alebo cukrovka?” 

““Nič z uvedeného. Hlavnou príčinou úmrtia černochov sú potraty,”vysvetlil Broden, “miera potratovosti je päťkrát vyššia ako u ktorejkoľvek inej rasy.” 

“Ak ste’černoch a hlasujete za dodatok 4 na Floride, hlasujete’za genocídu černochov.” 

V ďalšom titulku “Pasáci a pedofili,” sa rad žien pýta: “Vedeli ste, že pri takmer 70 percentách interrupcií sú ženy nútené?” 

“Pedofili, pasáci a násilníci využívajú potraty na zakrytie svojich zločinov,” vysvetľujú. “Ak hlasujete za dodatok č. 4, ste”spoluvinníkmi sexuálnych obchodníkov a predátorov, ktorí zneužívajú ženy. Hlasujete za vraždy nevinných detí. Budete mať na rukách krv.”  

“Hlasujte proti dodatku 4.”   

V ďalšej floridskej televíznej reklame Terry začína, “Neplánované tehotenstvo môže byť traumatizujúcou udalosťou. Moja mama bola slobodná a čakala ma v roku 1958. Bolo to ťažké, ale mala ma. Milovala ma. Zvládla to a ja tiež.” 

“Dodatok č. 4 sľubuje slobodu, ale prináša bolesť srdca a smrť,” pokračuje Terry. “Interrupcia vyhasína život nevinného dieťaťa a ničí rodiny. Ak hlasujete za pozmeňujúci a doplňujúci návrh 4, hlasujete za vraždu nevinných detí a máte na rukách krv.”  

Reklamy, ktoré si berú na mušku dvojicu Harrisová-Walzová v rozhodujúcich štátoch 

Ďalšie reklamy Terryho kampane sú zamerané na demokratickú prezidentskú kandidátku Kamalu Harrisovú, jej protikandidáta Tima Walza a Demokratickú stranu za to, že propagujú “vraždenie detí potratmi, mrzačenie pohlavných orgánov detí’s cieľom zmeniť ich pohlavie, kazenie ich nevinnosti zvrátenosťou plánovaného rodičovstva’.” 

V reklame zameranej na otrasnú politiku zavedenú v Minnesote za Walza Terry opisujezákon prijatý za Walza, ktorý zo štátu Severná hviezda urobil útočisko pre neplnoleté osoby, ktorých rodičia majú námietky voči’lekárskej transformácii svojich detí, ktorú Terry opisuje ako nič iné než “zmrzačenie pohlavných orgánov. 

“Toto je únos. Jeho zákon je zločinom proti ľudskosti, útokom na deti a rodičov,”tvrdí Terry v inzeráte. “Walz by mal byť súdený za únos a obchodovanie s deťmi podľa federálneho alebo medzinárodného práva, alebo podľa norimberského precedensu.”  

“Kamala Harrisová je jeho komplicom a tí z nás, ktorí ich volia, majú podiel viny na ich zločinoch proti deťom,” uzatvára Terry.  

Ve videoreklame s názvom “Katolíci, ja’sa vám prihováram,” Mons. Victor Ciaramitaro parafrázuje Ježiša a hovorí, že pro-potratoví politici “si zaslúžia mlynské kamene, nie naše hlasy.”  

“Ak si katolík, správaj sa tak aj svojím hlasom!”vyhlasuje Monsignor. 

V ďalšej údernej reklame Terry nazýva platformu Demokratickej strany “Satanovou”agendou” a jej politikov “Satanovými”služobníkmi.”   

“Kedysi boli demokrati stranou malého človeka,” začína Terry, pričom ukazuje fotografie prezidenta Johna F.    

“Teraz zabíjajú malého človeka,” ako ukazuje jedno zmrzačené potratené dieťa za druhým.  

“Demokrati podporujú vraždenie detí potratmi, mrzačenie detských pohlavných orgánov s cieľom zmeniť ich pohlavie, kazia ich nevinnosť zvrátenosťou plánovaného rodičovstva . Politika demokratov voči deťom je násilná, zneužívajúca, satanistická.”   

“Kresťania by nemali podporovať Satanovu’agendu ani hlasovať za jeho služobníkov,” tvrdí Terry inšpiruje pri zobrazení fotografie Harrisovej a Walza. 

Posolstvo Donaldovi Trumpovi: ‘Nenarodené deti nie sú pešiakmi pre vašu politiku’ 

Terryho’dôrazné verejné výčitky nie sú vyhradené len pre demokratov.  

Dúfa, že jeden zatiaľ nezverejnený inzerát upúta pozornosť prezidenta Donalda Trumpa a jeho štábu: 

Ano, prezidente Trump, Boh ušetril váš život, ale nie preto, aby ste sa mohli vzdať detí.   

Narodené deti nie sú figúrkami pre vašu politiku. Sú to Božie deti.  

Biblia nie je len skvelá kniha alebo nástroj na získavanie finančných prostriedkov pre vašu kampaň. Je to’Božie’sväté slovo.   

On hovorí: ‘Čo robíte najmenším z mojich bratov a sestier, mne robíte.’