Informátor FBI vyzýva Američanov, aby volili, modlili sa ruženec a konali pobožnosti na prvý piatok

Informátor FBI vyzýva Američanov, aby volili, modlili sa ruženec a konali pobožnosti na prvý piatok

Odhaľovateľ FBI, ktorému bola odobratá bezpečnostná previerka a pozastavený plat za spochybňovanie oficiálneho rozprávania o 6. januári, teraz vyzýva Američanov, aby sa modlili ruženec a praktizovali prvopiatkovú pobožnosť, ako aj aby volili a vyzbrojili sa. 

Marcus Allen, špecialista na personálne operácie FBI, ktorému bola obnovená bezpečnostná previerka v rámci urovnania sporu s úradom začiatkom tohto roka, v stredu povedal justičnému podvýboru pre zbrojenie federálnej vlády, ako sa mu tvrdo pomstili za to, že sa podelil so svojimi nadriadenými a ďalšími osobami o informácie, ktoré, ako už predtým poznamenal, “spochybnili oficiálny príbeh o 6. januári. 6.”

“FBI spochybnila moju vernosť Spojeným štátom, pozastavila mi bezpečnostnú previerku, pozastavila mi plat a nedovolila mi získať externé zamestnanie alebo dokonca prijať charitu,” vypovedal Allen, zbožný katolík. Potom bol nútený predčasne si vybrať peniaze z dôchodkového účtu, aby mohol zaplatiť hypotéku.

Allen rozprával, ako to bol trest za to, že sa podelil s tým, čo podľa neho nebolo “úprimné” svedectvo riaditeľa FBI Christophera Wraya o využívaní dôverných ľudských zdrojov Úradom”na Kapitole 6. januára 2021. Allen sa pri svojej kritike Wraya odvolával na správy mainstreamových médií vrátane RealClearPolitics.

Na ďalšiu podporu Allenovho’tvrdenia bývalý poverený zástupca riaditeľa washingtonskej pobočky FBI Steven D’Antuono vlani pred celým justičným výborom Snemovne reprezentantov vypovedal, že FBI mala dokonca stratila počet dôverných informátorov v areáli Kapitolu v ten deň.

Katolícky veterán povedal, že FBI sa ho snažila “finančne zničiť”, aby sa “vzdal.”

“Neexistujú dostatočne silné slová na to, aby som opísal dopad, ktorý mali lži FBI”o mne na mňa a moju rodinu,”povedal v stredu dojatý Allen. “Stres sa podpísal na našom zdraví a naše deti trpeli, traumatizované myšlienkou, že nám vykopnú dvere alebo že sa otec nevráti domov.”

“Napriek stresu a neistote som ani raz neoľutoval, že som sa postavil za pravdu,” pokračoval veterán námornej pechoty. “Skutočne, moja rodina a ja sme vytrvali vďaka našej sile vo viere, Božej’milosti a sviatostiam.”

Ak neuctievate Boha, budete uctievať niečo iné. Môžeš slúžiť buď Bohu, alebo mamone, ale nemôžeš’slúžiť obom. Toto bolo očistenie, keď sme stratili materiálne veci, získali sme dôležitejšie veci. Uložili sme si’poklady v nebi,” povedal Allen.

“To, čo sme získali duchovne, ďaleko prevážilo to, čo sme stratili materiálne,” povedal Allen a zadusil sa.

Dalej citoval Jamesa Madisona, ktorý “poznamenáva, že povinnosť ctiť Boha (má) prednosť tak v poradí času, ako aj v stupni záväznosti voči nárokom občianskej spoločnosti. Predtým, ako sa akýkoľvek človek môže považovať za člena Občianskej spoločnosti, musí sa považovať za poddaného vládcu vesmíru.”

Potom, požiadaný o ďalší komentár, Allen dodal: “Podľa môjho názoru úrad používal strach a represie na ovládanie pracovnej sily.”

Dalej radil obyvateľom USA, “Ako americký občan máte povinnosť voliť a dôrazne vás vyzývam, aby ste tak urobili … vsadili na svoj nárok a dobrovoľne sa ho nevzdali.”

“Moje ďalšie odporúčania sú v prirodzenom poriadku,” pokračoval. “Ozbrojte sa a vedzte, ako sa brániť. Nájdite si troch až štyroch priateľov vo svojom okolí a sľúbte si, že si v čase núdze prídete vzájomne na pomoc.”

“Počas veľkej hospodárskej krízy si ľudia vytvárali zásoby v špajze, takže si myslím, že”je to dobrý postup, najmä v našich ekonomických časoch, a uistite sa, že máte zásoby potravín na tri až štyri mesiace.”

Američanom potom odporučil, aby sa “modlili ruženec” a “chodili na prvopiatkové pobožnosti,” ktorými si katolíciuctievajú sväté Srdce Ježišovo.

“To“je pre všetkých, pre všetkých mojich bratov a sestry všetkých vierovyznaní,” dodal. “A čítajte evanjelium nášho Pána a Spasiteľa Ježiša Krista a žite ho každý deň.”