SLEDUJTE: Zasiahla Panna Mária Fatimská na júlovom zhromaždení Trumpových Butlerovcov?

SLEDUJTE: Zasiahla Panna Mária Fatimská na júlovom zhromaždení Trumpových Butlerovcov?

Zasiahla Panna Mária Fatimská, keď sa v júli na mítingu Butlerovcov pokúsili o atentát na Donalda Trumpa a prezident sa ocitol len pár centimetrov od smrti?

Katolíci pre katolíkov sa práve podelili o pozoruhodnú scénu, ktorá naznačuje, že Panna Mária Fatimská v ten deň “doslova i obrazne” bdela nad Donaldom Trumpom.

John Yep, výkonný riaditeľ organizácie Katolíci pre katolíkov, v piatok ukázal, že nielenže sa pokus o atentát odohral 13. júla – v deň tretieho zjavenia Panny Márie Fatimskej – ale socha Panny Márie Fatimskej v kostolnej jaskyni mala priamy “výhľad” z jej očí na pódium Butlerovho mítingu.

Z grotty v tomto katolíckom kostole v Butleri v Pensylvánii “vedie priama línia, ktorá vedie od jej očí až tam, kde bude pódium,” upozornil Yep. “V ten deň doslova i obrazne bdela nad prezidentom.”

Yep zdôraznil význam spojenia Trumpa’s fatimským posolstvom a poznamenal, že Panna Mária “prišla konkrétne varovať tie tri deti, že ak sa svet neobráti ku Kristovi, Rusko bude šíriť svoje omyly. Rusko, teda komunizmus.”

“To sa deje aj dnes. Neobrátili sme sa dostatočne ku Kristovi, a preto’vidíme, ako [komunizmus] vniká na naše hranice. A prezident Trump je v prvej línii, aby sa postavil proti tomuto neomarxizmu,” povedal Yep.

PREČÍTAJTE SI: Elon Musk, JD Vance a ďalší vystúpia na Trumpovom’s return rally in Butler, PA, on Saturday

Trumpova’súperka v prezidentských voľbách Kamala Harrisová kandiduje na krajne ľavicovú platformu, ktorú mnohí označujú za neomarxistickú. Obsahuje záväzok kodifikovať potraty na požiadanie, udeliť “transrodovým” mužom prístup do ženských”priestorov a prinútiť lekárov, aby “transformovali” deti.

Naopak, Trump má zavrholzákaz “zmeny pohlavia” detí,  ochranu “pohlavia;práva rodičov pred tým, aby boli nútení dovoliť svojmu maloletému dieťaťu prijať novú pohlavnú identitu bez’súhlasu rodičov,” a podporovať “pozitívnu výchovu k nukleárnej rodine.” 

SÚVISIACE: Melania Trumpová hovorí, že jej manžel’prežil’rádoby atentáty, boli‘zázraky’