Dr. Trozzi vyjadril optimizmus po dni na súde, kde sa snažil zrušiť zákaz svojej lekárskej licencie

Dr. Trozzi vyjadril optimizmus po dni na súde, kde sa snažil zrušiť zákaz svojej lekárskej licencie

Kanadský bojovník za lekársku slobodu Dr. Mark Trozzi sa v utorok s pomocou svojho právnika vášnivo odvolal na súd. Výsledok rozhodne o tom, či opäť získa právo vykonávať lekársku prax po tom, čo mu bolo odobraté, pretože sa vyslovil proti injekciám COVID.

Trozzi pre LifeSiteNews povedal, že je “optimistický”, pokiaľ ide o výsledok, pričom poznamenal, že sudca mal zrejme záujem nájsť základnú príčinu obvinení, ktoré voči nemu vzniesol jeho lekársky regulačný orgán, College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO).

“Myslím si, že sudca bol dosť zvedavý, aby sa zahrabal vo vedeckých spisoch, ktoré oni (CPSO) ignorovali, a zistil, prečo som ich obvinil z týchto vecí. Spoliehajú sa na to, že sudca si jednoducho bude myslieť, že som blázon a potrestá ma za silné slová,” povedal Trozzi pre LifeSiteNews po svojom vypočutí.

Počas vypočutia CPSO nechali svojich právnikov rozobrať dôvody, pre ktoré Trozziho začiatkom roka zbavili lekárskej licencie.

Jeho prípadom odvolania sa zaoberal Divízny súd Ontária (ODC). Zakázaný lekár dúfa, že sa mu podarí dosiahnuť zrušenie rozhodnutia CPSO, ktorá ho začiatkom roka zbavila lekárskej licencie, pretože sa vyslovil proti injekciám a mandátom COVID.

Podľa Trozziho, ktorý má 25-ročné skúsenosti s prácou na pohotovosti, sa súdna “stratégia CPSO’snažila, aby som vyzeral ako blázon,” ale on si nemyslí, že “to bude fungovať.”

“Som optimista a verím, že títo sudcovia urobia všetko pre to, aby začali obnovovať nejakú hodnotnú budúcnosť pre svoje a naše vnúčatá,” povedal pre LifeSiteNews.

Prípad Trozzi’by v prípade úspechu mal podľa advokáta Michaela Alexandra ďalekosiahle právne dôsledky, ktoré priamo ovplyvnia práva Kanaďanov’na slobodu prejavu vo všetkých “oblastiach vládnej regulácie,” vrátane všetkých zdravotníckych vysokých škôl.

Dňa 25. januára disciplinárny tribunál CPSO’pod vedením registrátorky Dr. Nancy Whitmoreovej, zbavil Trozziho jeho licenciu pretože odhalil pravdu o ‘pandémii COVID’ a jeho vakcínach.

Podľa Trozziho úrad CPSO ponechal “len malý priestor” pre “významnú kritiku alebo podstatné spochybnenie z vedeckého alebo právneho hľadiska” v tom, čo označil za svoje “klokanie” rozhodnutie, ktorým ho zbavil licencie.

“V podstate úrad CPSO len zneužil svoju právomoc a porušil lekárov, pričom svoj tribunál viedol ako klokaní súd a mučiareň. Ich vedecké poznatky boli mínusové a nikdy nevyvrátili ani tie objemy vedeckých dôkazov, ktoré sme im predložili,” povedal pre LifeSiteNews.

“Máme ich teraz na odvolacom súde, aby sme ich na začiatok z ich extrémneho zneužívania moci zviazali lanom.

Počas pojednávania CPSO, ako poznamenal Trozzi, hovoril o svojich obvineniach voči nemu, týkajúcich sa COVID žrebov, ako aj PCR testov.

“CPSO hovoril o silných obvineniach, ktoré som vzniesol voči nim a iným, za veci ako experimentálne genetické injekcie, ktoré nie sú ‘bezpečné a účinné vakcíny,’ žiadna skutočná pandémia, PCR podvod, marenie liečby, kriminalita kolégia,” povedal.

“Vyvrcholili tieto časti citovaním mojich najprísnejších momentov, ktoré sú založené na týchto pravdivých obvineniach, veci ako ‘mali by byť stíhaní, uväznení, právoplatne obesení.’”

CPSO doteraz iniciovala právne kroky proti Trozzimu a najmenej piatim ďalším lekárom, ktorí sa zaviazali plniť svoje povinnosti vyplývajúce z Hippokratovej prísahy v súvislosti s COVD: Mary O’ConnorRochangéKilianCeleste Jean ThirlwellPatrick PhillipsCrystal Luchkiw.

Súdny senát ‘spravodlivý,’ Trozzi’tvrdí právnik

Počas súdneho pojednávania Alexander predniesol niekoľko mimoriadne dobrých argumentov na podporu Trozziho’tvrdení, že sa na neho CPSO nespravodlivo zameral v “zaujatom” konaní.

V rozhovore pre LifeSiteNews Alexander uviedol, že podľa jeho názoru bol pojednávací senát “spravodlivý” a dodal, že on a Trozzi “mali dobrý deň.”

“Myslím v tom zmysle, že som vyniesol základné argumenty, ktoré sme potrebovali, aby sme v tejto veci uspeli,” povedal.

“Nemám“pocit, že by sa právnici vysokej školy skutočne popasovali s našimi argumentmi. Len opakovali svoje vlastné argumenty. Ale nemôžem povedať, ako sa s tým nakoniec súd vysporiada, ale toto’je môj postreh.“”

Alexander pre LifeSiteNews povedal, že ako už povedal predtým, konanie CPSO proti Trozzimu bolo “neobjektívne.”

“Ak sa prijmú moje argumenty o základných chybách, týkajúcich sa dôkazov, ktoré urobil súd. Ak sa tieto akceptujú, skutočne to spochybňuje celé rozhodnutie a dúfam, že to vedie k domnienke, že konanie bolo zaujaté,” povedal.

Alexander poznamenal, že akonáhle existujú “dôkazy o zaujatosti,” rozhodnutie, v tomto prípade CPSO proti Trozzimu “musí byť zrušené.”

“Konanie bolo určite zaujaté a ja som to tvrdil” povedal.

Alexander poznamenal, že dúfal v celodenné pojednávanie, ale musel sa uspokojiť s poldenným pojednávaním, pretože súd je zavalený rôznymi prípadmi.

Rozhodnutie v prospech Trozziho by zrušilo jeho zákaz udeľovania lekárskej licencie, ale Alexander poznamenal, že rozhodnutie pravdepodobne padne až v novom roku. LifeSiteNews bude informovať o rozhodnutí sudcu na dnešnom súdnom pojednávaní, keď bude toto rozhodnutie zverejnené.

Pojednávanie bolo otvorené pre verejnosť, ale priamy prenos trpel výpadkami pre niektorých a iní sa nemohli ani prihlásiť, po tom, čo bol dosiahnutý kapacitný limit prenosu.

V roku 2020 počas krízy COVID začal byť Trozzi znepokojený po tom, ako bol hlavný prúd rozprávania o víruse a rôznych mimoriadnych udalostiach v oblasti verejného zdravia značne skreslený.

Pozoroval, že pohotovosť jeho nemocnice’bola väčšinou prázdna napriek tvrdeniam, že bola preplnená.

Trozzi sa dostal do centra pozornosti CPSO za propagáciu alternatívnych spôsobov liečby COVID a verejne vysvetlil, prečo injekcia COVID nie je “vakcína.”

Na odvetu za to, že prehovoril, bol zakázané vydávať lekárske výnimky na injekcie COVID-19, ako aj požiadavky na maskovanie a testovanie, v roku 2021.

ÚDZS zasiahol proti mnohým lekárom, ktorí počas epidémie COVID nedodržali štandardný protokol. Robila to tak vytrvalo, že Dr. Robert Malone vlani vystúpil proti tomu, čo označil za “prevýchovu” disidentských kanadských lekárov.