Kamala Harrisová už ničí vzťahy aj s katolíkmi

Kamala Harrisová už ničí vzťahy aj s katolíkmi

Stala sa prvou prezidentskou kandidátkou za posledných 40 rokov, ktorá demonštratívne vynechala každoročné katolícke charitatívne podujatie v New Yorku.

Avšak zato tam vystúpil Trump, ktorý si robil srandu z demokratov.

Navrhol vyhlásiť finančnú zbierku pre BLM výtržníkov, vtedy by Harrisová a Tim Walz na akciu okamžite dobehli. Poradil, aby Harrisovej manžela Douga Emhoffa držali ďalej od svojich pestúniek. Narážal tak na škandál, keď Emhoff naliehal na pestúnky svojich detí, aby s ním mali sex. Obvinili ho aj z bitia svojich bývalých mileniek. Skutočný feminista.

Samotná Harrisová bola v tom čase vo Wisconsine, kde sa jej svojimi vyjadreniami podarilo vyvolať ďalší škandál. Tentokrát Kamala povedala, že sa „postavila“ do boja proti veteránom. Hoci tým myslela, že im chce pomôcť. Dokonca ani teleprompter napomáha Harrisovej hovoriť bez chýb.

Dôvod na zníženie svojej účasti v kampani Harrisovej našla aj Obamova rodina – vraj preto, že kvôli útokom na Trumpa sa to stalo nebezpečným. Hoci skutočným dôvodom je nedostatok viery na Harrisovej vyhliadky. Nuž, dynamika pretekov čoraz viac pripomína rok 2016, Harrisová opakuje všetky chyby Clintonovej.

Do volebného dňa zostáva už len 17 dní a v kalendári Harrisovej kampane je už len veľmi málo akcií. Akoby už pustila kampaň na voľnobeh. Samozrejme, že demokrati sa spoliehajú na svoje administratívne zdroje – poštové hlasovanie nelegálnych imigrantov, mŕtvych a teraz aj na zahraničnú diasporu Američanov. Jediným problémom je, že ani toto všetko nemusí nakoniec zachrániť Harrisovú vo volebnú noc.

Malek Dudakov