MIKASA STIAHLI Z FUNKCIE PRODEKANANeuveriteľné priatelia. Poslali ste mi práv…

MIKASA STIAHLI Z FUNKCIE PRODEKANANeuveriteľné priatelia. Poslali ste mi práv…

📴 MIKASA STIAHLI Z FUNKCIE PRODEKANA

Neuveriteľné priatelia. Poslali ste mi práve informáciu, že na stránke SZU už ako prodekan fakulty verejného zdravotníctva pre praktickú výučbu nesvieti Ján Mikas, ale je tam uvedené nové meno.

Priatelia, behom 7 dní od – na sociálnych sieťach virálnej informácie – že bývalý hlavný hygienik nie je vyšetrovaný, ale okupuje dôležitú funkciu na fakulte SZU spadajúcu pod Ministerstvo zdravotníctva SR, je Mikas preč.

Ubehlo 7 dní a Mikas je dole z funkcie. To je neuveriteľné. Na internete ostala po ňom už len webová stopa z vyhľadávania, kde svieti link s jeho tvárou a vedľa náš zosmiešnujúci banner.

Na stránkach SZU už nie je evidovaný ako prodekan, ostal len v kolégiu dekana fakulty.

Je neuveriteľné, ale musel prísť pokyn na stiahnutie a náhrada na funkcii novou osobou. Fakulta taktiež spadá pod MZ SR, proti ktorému vedieme tiež rad aktivít.

Teraz nechápem, čo sme schopní ako občania urobiť a dokázať, a ako je možné, že sa v tomto štáte nič nedeje s covidovými zločincami, keď tu jeden občan s vami a občianskym združením dokáže zverejniť Mikasove odstupné, vyhnať ho z funkcie šéfa UVZ, dohľadať ho na novej funkcii a dotlačiť zase jeho stiahnutie, ktoré urobili úplne potichu!

Dámy a páni, prečo sa v tomto štáte nevyšetrujú závadové covidové osoby, ale naháňa ich tu nejaký občan Heredoš z ulice a robí prácu za poslancov, spoločne s Vami?