Vplyv podvedomia na naše slová

Vplyv podvedomia na naše slová

Views: 106

Človek je nesmrteľný Duch, ktorý sa vtelil do fyzického tela a je jeho vyšším „ja“.
Takto hovorí nejedno dávnoveké učenie.

Vyššie Ja dáva človeku silu žiť a tvoriť vo fyzickom svete. Keď hovoríte hlasom Ducha, to znamená z hĺbky Ducha a v pokoji, fyzický svet sa mení podľa jeho vôle. Váš život sa napĺňa harmóniou a splnenými snami, pretože takto k sebe priťahujete všetky potrebné situácie, aby sa váš sen zrealizoval v hmotnom svete.

Ak hovoríte len tak bez zmyslu a cieľa, len aby reč nestála… a vaše slová nemajú váhu ani vnútornú Silu Ducha, váš život môže stratiť zmysel, stať sa ťažkým, prázdnym a nezmyselným. Okolo vás sa formuje svet, v ktorom sa cítite zle a nepríjemne. Pozrime sa na problematiku sily slov z vedeckého hľadiska.

Psychiater Carl Gustav Jung raz povedal:
Nie som tým, čím som sa stal, som tým, čím SOM SA ROZHODOL stať.”

Podľa Carla Junga, sila nášho zámeru obsiahnutá v slovách nezávisí od toho, v akej životnej situácii sa nachádzame, ale závisí od toho, kým sa cítime byť v danom okamihu rozhodnutia.

Charles Jung tiež povedal:
„Podvedomie má priamy vplyv na náš život a naše správanie.“

To, ako sa cítime, je o tom, čo máme aktívne v podvedomí. To, čo cítime na podvedomej úrovni. Mnohokrát sa vyjadrujeme slovami z pozície toho, AKO SA CÍTIME, bez ohľadu na to, čo sa momentálne deje v našich životoch. A to, ako sa cítime, mnohokrát mení skutočnú realitu, respektíve to, čo sa v nej aktuálne odohráva. Neraz sa stane, že sa v našom živote dejú dobré veci, lenže ak sa cítime zle, vnímame ich zle a rovnako zle na ne aj reagujeme. A takto náš postoj, naša slovná reakcia úplne mení celý vývoj procesu.

Je veľmi dôležité, aké pocity vložíme do našich slov a akú vibráciu tieto slová prenášajú do sveta. Prostredníctvom slov naše podvedomie mení realitu,v ktorej žijeme. To znamená, že naša realita sa mení v súlade s tým, ako sa cítime, alebo kým sa cítime byť.

Keď však hovoríte hlasom Ducha, to znamená z hĺbky Ducha a v pokoji, fyzický svet sa mení podľa jeho vôle. Nie podľa vôle podvedomia…

Žijeme Vedome ?