Nedráždite pána Sudcu! Trest za ohováranie exekútorov?

Sudca Padrta iba nedávno odsúdil novinára Martina Daňa na 1 rok podmienčne s odkladom na 13 mesiacov za ohováranie exekútorov. JUDr. Bohuslav Padrta je dlhoročným sudcom na Okresnom súde Bratislava II.
Keď ho Martin Daňo navštívil na súde, ab y zaznamenal jeho tvár predtým ako skončí vo funkcii povedal: „Nedráždite pána sudcu!“ a pokračoval aj zastrašovaním o prípadnej žalobe alebo trestným oznámením za ohováranie – má s tým zrejme skúsenosti, lebo zaujímavým spôsobom – trestným rozkazom – bez dokazovania odsúdil M. Daňa na 1 rok väzenia, ked na jednom z videí povedal, že exekútori používajú nezákonné a mafiánske praktiky 🙂 Hneď potom požiadal o uvolnenie z funkcie Ministersku spravodlivosti. Lucia Žitnanská jeho žiadosti vyhovela. – posledný deń vo funkcii pre neho bude 1. júl 2016. Predtým sme ho ešte zastihli na súde – v posledných dňoch, aby sme vám ho ukázali v plnej nahote.
Sudca Padrta teda odsúdil M. Daňa expresne (zatiaĺ iba neprávoplatne lebo sme sa odvolali) ale súdiť ho už bude iný sudca. Daňo a GINN vraj uviedol nepravdivé informácie o exekútoroch. V postupe trestného sudcu Padrtu sa však vyskytli veľké otázniky. Na jednej strane novinára dokázal odsúdiť bez dostatočných dôkazov a expresne – ale v inom prípade mafiánov svojou nečinnosťou roky chránil. Súdny spor, kde sa obeťou pôžičkovej mafie stala nevinná žena predlžoval roky. Svoje by vedela povedať obeť tohto činu – Renáta Gudernová – ktorá aj príčinou Padrtu prišla o všetko. Ústavný súd zverejnil už 4 nálezy, v ktorých buď konštatoval porušenie základného práva na prerokovanie veci bez zbytočných prieťahov a základného práva na ochranu majetku či v jednom prípade porušenie základného práva iného vydražiteľa. A to ešte zďaleka nie je všetko! V tejto veci vystupoval aj známy exekútor Jonata (bývalý predseda SKE). Jonata zomrel v decembri 2015 a bol spopolnený (ginn má exkluzívne zábery jeho zostatkov). Po Jonatovej smrti sa jeho náhradníčka stala exekútorka Oľga Reháková – práve tá Reháková, za ktorej ohováranie teraz sudca Padrta exprene odsúdil novinára Martina Daňa. Takže o čom to je – prečo nedráždiť pána sudcu?
Keď to pôjde takto ďalej – stane sa, že už čoskoro bude vládna moc odsudzovať jedného oponenta za druhým. Nasvädčujú tomu aj kroky Lucie Žitňanskej, ktorá chce presadiť, aby za extremistické výroky ľudí súdil špecializovaný trestný súd.
http://domov.sme.sk/c/20200682/extremisticke-trestne-ciny-sa-budu-postihovat-ucinnejsie-avizuje-zitnanska.html
Tento súd má však všetky znaky fašistckého súdu – takého, aký zaviedol Mussolini alebo Hitler – aby sa mohol zbavovať politických oponentov.
V akej dobe to teda žijeme? A kto koho dráždi? Čo ak príde čas, že jediným riešením v tomto bezprávi a právnom bezvedomí sa stanú roxorové tyče?
—–
GINN podporujú občania http://www.ginn.press/podpora
aj spoločnosť Regiojet / Student Agency
——
Osoby: Bohuslav Badrta, Lucia Žitňanská, Štefan Harabin, Oľga Reháková, Juraj Rehák, Ján Jonata, Juraj Kliment, Martin Daňo
Ďalšie kľúčové slová: megalodon, gorila, nakrúcanie, politika, vláda, parlament, SMER-SD, demokracia, totalita, smrť, genocída, národ, Panasonic HX-A500, Panasonic HC-WX979, bohuš, súd, špeciálna prokuratúra, špeciálny súd, fašizmus, fašistické praktiky, nacizmus, Mussolini, Hitler, likvidácia
Produkcia: GINN a Martin Daňo © 2016
Hudba: Jaromír Nohavica – Z minula do budoucna, kupte si hřebeny
Séria: Gorila, Megalodon, Slovensko, Slovakia